Binnaz Abla

Benim ilk falımda falından enerji alamadım demişti. Beni bi iki hafta sonra yeniden attım şartlı fal gönderdi falında olumsuzluk ihtiva eden konular var böyle fallarda prensip gereği şartlı fal atıyorum dedi kabul ettim ve olumluydu falı bir iki olumsuz durum hariç. Sonrasında tüm fallarıma da baktı.

Dün ednaya fal baktırdım. Olumlu bir faldı genel olarak. Bana atmam gereken ufak bir adım olduğunu bu adımı atarsam sürecin hızlanacağını söyledi. Çok aşırı beğendiğim bir fal değildi idare eder bir durumdaydı. Soruda detay belirtmediğim için bitiş sebebini tam doğru olarak değerlendirememiş. Ednanın söylediği şeyleri yapıp sonuç alan kişiler var mı aranızda?

Bir de Elfin Demet ilişkilerle alakalı sonucu doğru yorumluyor mu sizce? İndirime girerse binnaz ona baktırmayı düşünüyorum bir müddet sonra.

elfin demet bana aklımdaki kişiden nefret edeceğimi, şu an onu bekliyor olsam dahi bi noktadan sonra durumun nefrete ve başka biri ile yaşanacak gelişmelere yormuştu gerçekten de öyle oldu:) ama ben en son 2.5 sene önce gittim, enerjimiz de uydu. sizinle durum ne olur inanın bir şey diyemem

Teşekkür ederim cevap için. Ücreti biraz fazla olunca insan kendini ikna etmeye çalışıyor

Teşekkür ederim cevap için. Ücreti biraz fazla olunca insan kendini ikna etmeye çalışıyor
sizi anlıoyurm ben de sırf korkumdan ikinciyi atamadım daha, ya olmazsa ya bu sefer tutmazsa diye.. bi de ilki çıkınca insan daha çok bel bağlıyo ama kendisi gayet özenlidir ve titiz bakar:) umarım enerjiniz uyar ve iyi sonuç alırsınız

Bana ilk falı çıkanların ikinci falı çıkmaz genelde, sanırım bir çok kişi için de geçerli ama siz baya önce baktırmışsınız belki bu sefer de çıkar :)

Bana ilk falı çıkanların ikinci falı çıkmaz genelde, sanırım bir çok kişi için de geçerli ama siz baya önce baktırmışsınız belki bu sefer de çıkar :)
bana da ilk falı çıkanların ikincileri çıkmaz ama sebebi ne bilemiyorum ya ara vermeden sürekli fal baktırdığımdan ya da belli bi süre geçmeden ikinci falımı attığımdan.. elfini indirim olsun deneyeceğim ama, en azından aklımda kalmaz ve belki bu tezi çürütmüş olurum

Evet indirimi beklemek en iyisi çıkmazsa da daha az ah vah deriz artık

Kızlar binnazda gizem tuna ve suzi mutlusoydj sanırım yeniler herhalde baktıran var mı nasıllar.herkese baktırdım bugüne kadar yenilerden merak ediyorum

Falcı Mars’a baktırdım ve beğenmedim. O kadar karışık ki ne demek istemiş kimle ilişki görmüş kimle görmemiş anlamadım. Keşke baktırmasaydım, tavsiye etmiyorum
sorumun cevabı saatler sonra ben sisteme yazdıktan sonra geldi ve kafam daha da karıştı aslında güçlü bir potansiyeli var ama aktarmada net değil yine bir yolun varda yasemin varmış, baktıran oldu mu hiç?

Cafelerde de umay, duygu patladı. Eray da patladı ama 1 hafta daha vermişti bakalım o da güzel patlayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…