- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Bugün baktırdım canım. Bir iki tane benim de bildiğim ama çok da işime yaramayan şeyleri bildi ama onun dışında çok ciddi şeyleri görmedi. Ben açıkcası bir daha baktırmam geleceğin vadesi olduğu için bir şey diyemem ama geçmiş çok alakasızdı. Enerjisi tutanlar devam etsin tabi, birinin sevdiğini öteki de sevecek diye bir durum yok sonuçtaCanım enerjini cok iyi vermen gerekiyo. Ne zaman baktirdin bu arada?
Bugün baktırdım canım. Bir iki tane benim de bildiğim ama çok da işime yaramayan şeyleri bildi ama onun dışında çok ciddi şeyleri görmedi. Ben açıkcası bir daha baktırmam geleceğin vadesi olduğu için bir şey diyemem ama geçmiş çok alakasızdı. Enerjisi tutanlar devam etsin tabi, birinin sevdiğini öteki de sevecek diye bir durum yok sonuçta
Binnazda hiç kimse :) hatta engin gümüş ve bihter kara berbatı. Onlara burdan en içten küfürlerimi gönderiyorum hattaBakalım vadeyi beklicen :) belki o tutar.
Ama sen analiz istemissin.
Peki canım senin begendigin kimler var.yani analizleri iyi
Binnazda hiç kimse :) hatta engin gümüş ve bihter kara berbatı. Onlara burdan en içten küfürlerimi gönderiyorum hatta
Falsepetinde ela ışık, emir altun, gökhan aksoy ve didar evren ve namaste iyiydi bende. Alexi de severim normalde ama son falında sırf nasihat vermiş. Didar evren de başka bir konu hakkında son 2 falında zıt konuştu, soğumadım desem yalan olur
Nesibe de günündeyse çok güzel bakar ama açıkcası 120 tl olmuş o kadar etmez ve 8-10 dklık falın 3 dksı rahat iyi niyet temennisi
Keşke atmasaydım dediklerim:
Sezen yıldız:iğrençti. Verdiği tarih çoktan geçti ve sırf sallamış aşşırı pembe
Merve dizgin: tecrübesiz. Kart okumuş sadece, dediklerinin hiçbiri çıkmadı
Ayşim eren: 15 dk boş konuşmuş, ucundan kıyısından tutulacak bir yanı yoktu
Yağız okur: su falını çok beğenmiştim dolu dolu bakmıştı ama kahvede iyi olduğunu düşünmüyorum
Yeşilçingene:felaket tellalı. Bazen sırf olumsuz konuşmak için konuştuğunu düşünüyorum
Psişikhatun: falını kısa buldum diye cevap kısmında falda yazdıklarının tam tersini yazmış. Acımadım ağzıma geleni saydım, insanı aptal yerine koymanın alemi yok
Medyum hestia: falsepetinde selin ay. Yalancının teki.okumadığı soruma uydurmuş da uydurmuş. 3 dakikadan sonra dinlemedim bile neyseki yaptığı saçmalıkta tellwe de beni haklı buldu da kredimi iade etti
Bir de tellwedekiler iyice alışmışlar "şartlı fal" göndermeye. Zaten orda falcı yok saçma sapan bir yer.
Asıl byvde ilkay gür vardı artık bakmıyor. Onun falı çıkanlar bilir sadece hisleriyle 4-5 sene önce söylediği şeyleri yaşadım. Ama maalesef artık yok ortalıkta
Benim dediğim herkesin falcısı kendinedir, birinin çok beğendiği başkasına hiç çıkmayabilir. Sadece bu sitelerce yalancı çok dolu onlara kanmamak lazım. Bazıları da özellikle olumsuz konuşmaktan zevk alıyor bazısı da eğer uzun uzun yazdıysanız sallıyor da sallıyor. Maalesef bunlar da yaşanmadan anlaşılmıyor. Şimdi baktırdığım 1-2 kişi var onlardan başkasına baktırmam açıkcası. Dur bi şans veriyim dedim volkan canözüne baktırdım gerçekten emek verdi ama bana göre değil. Sevenler, çıkanlar baktırsın tabi ilerde binnazın 300 tlik falcılarından olacağını ben de düşünüyorum
Dedim zaten ilerde yüksek kredili falcılardan olacağını, o kadar boş adam varken o olsun zaten sallamadı en azından emek verdi sadece bende tutmadı dedikleri.Ben zannetmiyorum o kadar düsük profil falcı olacağını. Doğa dan zümra lal seviyesinde bana göre. Ama eger ilerlerse doga dan ile yarışır. Canım sen ares levi ye baktirdin mi?
Yani binnaz da illa kötünün iyisi vardır bence? Sana göre kim?
Dedim zaten ilerde yüksek kredili falcılardan olacağını, o kadar boş adam varken o olsun zaten sallamadı en azından emek verdi sadece bende tutmadı dedikleri.
Ares leviye hiç baktırmadım sanırım ama zümra lal bende hiç çıkmadı. Gilda koç da çıkmadı. Çok özenli bakmış dolu dolu hakkını yiyemem ama çıkmadı. Elfin demete baktırmak çok istedim ama yakalayamadım hiç
Bana orda çıkan eylem tüzün olmuştu zamanında. Kahvesini çok beğenmiştim. Oha dediğim ender fallardandı. Bir de gülçin beyazı çok beğendim, olumsuz konuştuğu için vade vermedi kartlar üstünden gitti ama kartları çok iyi okuduğunu düşünüyorum
Doğa dana baktırmadım canım ama evet hazar erbaba baktırmışım, çıkmıştı falı. Beğenmiştim yorumunu baya. İşte herkesin falı herkesle aynı olacak diye bir şey yok canım. Kimisi buna enerji tutması der kimisi falcının eşref saatine denk gelmesi der. Hatta hep gittiğin falcının bile her falı çıkacak diye bir şey yok. Mesela çok kişinin beğendiği tümay cennet ilk falcılarımdan biridir ama bir falında o kadar yanlış bir şey söyledi ki ve eğer gerçeği bilmeseydim oturur günlerce ağlardım ve bir daha da gitmedim ona. Zaten zamanında çok beğendiğim falcıların çoğu artık bakmıyor bile.Canım iki üc sey bilmek bile büyük basarı senin acından. Bakalım görecez. Ama zümra lal cikmamasi sana saşırdım. Oysaki herkes zümra ile doğa deyip duruyo. Doğa cok iyi. Hazar erbab da işin piri gibi hic ona baktirdin mi
Canim zamana bırakacan artık. Sen ne zaman baktirdin sende bugün mü?Volkan'ı denedim. Çok uzun süre aktif kalıyor çok bakarsa enerjisi nasıl yetiyor anlamadım :) Herkese klasik olarak nokta atışı yaptığı şey yaşadığı şehir ve ailevi olaylar sanırım. Bana da oradan yürüdü. Ailenden ilgi görmemiş olabilirsin dedi. Karşı taraf içinde öyle söyledi. Sonuç için tesadüf felan olur dedi ama üstüne basarak uzaklarda yaşıyoruz öyle olmaz dedim. Olabilir dedi yani pek bir şey anlamadım. Olumsuz konuştu gibiydi ama işin özü çok anlamadım da. 2. kez denemem sanmıyorumAynı zamanında Beril Yavuz ve Yargıç olayı gibi sıra sıra patlayabilir durumu da var :)
Doğa Dan ile karşılaştırılmış ama Doğa zaten o fiyatları bence haketmiyor bana dediği gram olmadı çokta üstüne basıyordu olacak diyeSanırım Binnaz hala çok kötü durumda falcı konusunda.İyi kötü yine Serkan var sadece ona arada laf olsun diye uğrarım o kadar.İnşallah sizlere Volkan'ın enerjisi tutar dedikleri çıkar
Doğa ve Zümra nın çok beğenildiğini ben takip ettiğim süreçte görmedim. Doğa Dan asla 250 tl yi 10 dakika için haketmiyor zaten ben 200 olduğu zaman baktırmıştım sık sık ama malesef olmadı hiç dedikleri. Volkan'ı asla kötülemiyorum lütfen yanlış anlamayın. Sadece bana çok yuvarlak konuştu ve sanki herkese yaşadığı yer ve aile hakkında bir şansını deniyor gibi hissettim o yüzden öyle yazdım. Tabi ki inşallah dediği tüm olumlu şeyler çıkar :) Sempatiklik diyince zaten Binnaz da o kadar kötü yorumcuların arasında tek yıldızım herkes gibi benimde Serkan Batu :) Dediği çoğu şey olmadı bana da ama muhabbeti güzelCanim zamana bırakacan artık. Sen ne zaman baktirdin sende bugün mü?
Doga konusunda 250 tl ye bakiyo su an ama haketmiyo diyosun. Volkan 70 tl ye bakiyo. En ucuz telefon onj buldum ben hemde en hesaplı.
Bir de dedigin gibi yaklasik tüm gün online.
Ama senin bu dedigine sasirdim ben cunku doga dan herkes memnun. Zümra dan da öyle. Çünkü bu topic de cok begenildi.
Volkan konusuna gelecek olursak ben ve arkadaslara aile konusundan ve yasanilan sehirden bahsetmedi. Enerjiyi hissederek bakti ve cok mukemmel baktı. Tarih cok vermez. Ama cok ilgilidir. Sempatiktir ben üslubunu sıcaklığını sevdim.
Zamanla bakıcaksın iste olacak mı olmayacak mı diye. Sana ne dedi bilmiyorum ama cogu bilinmeyecek seyi bildi
Anladım canım ben biraz daha eskilere bakayım çünkü benim için zaman kalıbı önemliCanım bu cok yeni. Ares levi doga zümra gibi binnaz ın eski falcısı degil. 1 ay bile yok. Ama mükemmel. Site haricinde 3 kisi daha yolladım. Bayıldı herkes. Sevgilisinin meslegine planlarina gelecegi tarihe kadar bildi.
Diger erkek arkadasımı yolladım onun da sevdigin kızın nasıl aileye sahip olduguna kadar hangi sehirde olduguna kadar 12 den vurdu. Yani şok etkisi. Insallah sürec onun dedigi gibi olur.
evet benim de aynı bu şekildi, sonunda ondan nefret edeceksin o gelecek ama sen nefret ediyor olacaksın dedi o gelmedi ama ben cidden deli dehşet nefret ettim hem de onun dediği vadede, yeni biri ile de tam onun dediği gibidediği ortamda tanıştım ve tüm özelliklerini bilmişti
[/QUOTE
Evet, tam olarak dediği vakitte dediği ortamda dediği kişi ile tanıştım... o detayları tam olarak bildiZaman olarak tuTturdu mu yani
Ben rezzana gitmedim hiç ama onca fal içinde zaman ve olay örgüsü tutan tek kişi elfindir benim içinrezzan ablayı bekliyorum kasım ayında olmazsa elfine atıcak gibiyim
ben begenmstm cnm verdigi tarihi bekliyorm da kismet :)Kızlar byv deki Edna Tanurayı deneyeniniz var mı?1,5 yıl önce baktırdığım katina dosdoğru dediği gibi olmuş.Tekrar baktırdım söyledikleri doğru ama gelecek kısmında ne olur bilemiyorum.deneyimleyenler varsa yazabilir mi
ben begenmstm cnm verdigi tarihi bekliyorm da kismet :)