Binnaz Abla

Aynen bende öyle yapicam. Yeni olan birini de iki üç aydır baktiriyor gibi bu kadar övmeyi de anlayamıyorum açıkçası lütfen yanlış anlaşılmasın. Kimseyi suçlamıyorum

Canım sende baktirdin mi
Sahsen ben övdüm cünkü binnazdaki cogu kisiden iyi bakiyo o kesin.

Ben bilge özdogru dan bahar yagiz firuze erkmen ve hazar erbab a kadar gittim. Hatta doğa dan a gittim. Ama volkan kadar iyi bakmadı bana.

Canım sende baktirdin mi
Sahsen ben övdüm cünkü binnazdaki cogu kisiden iyi bakiyo o kesin.
Hayır baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum. Daha yeni birisi bakılan falları ortada daha ne gelecek cıkmış ne baska bir şey
bir kişinin anı cok iyi yorumladı şöyle böyle şu bu demesiyle asla gidipte baktırmam artık.. verdiğim paralarıma yazık vallahi yazıkkkk. forumda güvendiğim arkadaşlarım baktırmış olur onlar beğenir bana gelecek çıktı der ancak öyle baktırırım artık.
bir kere o hataya yargıçta düştüm bir daha düşmem.
Sana iyi bakmışsa ne mutlu sana ozaman inşallah dediklerini yaşarsın.

Kızlar kredim kalmıştı binnazda bugün kullanayım dedim Nil güneş e attım ama pişman oldum yani kadın hasta gibiydi konuşması hiç akıcı değildi. cümleleri toparlayamadı sürekli ııı’ladı. Benim dinlerken modum düştü resmen. Gelecek odaklı konuştu genelde ama 8 dakikayı dinlemek 20 dk gibi geldi kadının konuşmasından enerjisinden. Gelecek için söylediklerini bekleyip göreceğim..

Nil Gunes'in tarzi oyle, hasta degildir her zman oyle konusor. Bence iyi niyetli biri ama bende cikmadi gelecek bir iki sey disinda. Cikti diyen de var ama Nil Gunes icin, ozellikle senin sormadigin kendiliginden soyledigi seyler cikiyormus bana benim sorularim disinda bir sey soylemedigi icin bir sey diyemiyorum o konuda da.

Kesinlikle katılıyorum.. bende o hataya düşmüştüm. Burda çıkan fallar olur çıkmayan olur memnun kaldığın olur kalmadığın olur. “kimseyi itham etmiyorum” Fakat bir kişiyi reklam yaparcasına forumda bu denli övmek kim olursa olsun insanların hataya düşmesine hem umut hem parasal zarara girmesine sebep oluyor. Daha öncelerde de çok oldu bir kişi çıkıyor öyle bir övüyor öyle bir övüyor ki biz de inanıp gidiyoruz. Sonuç hüsran oluyor. O yüzden arkadaşında dediği gibi burada her yazılana aldanıp atlamamak lazım. Bazen bu öneri işini aşıyor ve gerçekten reklam gibi gereksiz övgülere giriyor. Daha dikkatli olmak kanaatindeyim

O kadar haklisiniz ki ben de burda birinin demesine kanip Yargica ve falalem sitesine para kaptirdim.Bundan sonra böyle bir durumda hep şüpheli yaklasacagim

Ben de çok teşekkür ederim neredeyse isim verdin falımı net çekememe rağmen

Biri çok övülünce insanın kafası karışıyor bir umut baktırıyor. Bende bir ara iyi denildikçe baktırmıştım. Hala da takip ederim burayı ne oluyor ne bitiyor ama tam anlamıyla yok geleceği bilen biri. Geysu geçmiş çok iyi anlatsın sizi size. Merkür Kedisi de geçmiş kişi analizi iyi yine gelecek yok. Bilge özdoğru fena değil kesin konuşmadı. Ama 300 lira ya çok değil mi? Elle tutulur denilen şey olmuyorda. Bilsin alsın ücretini tamam ama ortada bir şey de yok. Ben reklam yapmıyorum zaten baktırdığım süreçte bunun falı çıktı diyebileceğim hiç kimse yok. Giden gitmiş olan olmuş fal baktır dur atı alan Üsküdar’ı geçti. Keşke daha önce bu kafada olsaydım.Allah hepimize güzel kapılar açsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…