Binnaz Abla

Bu falı çok pembe geldi bana.o yüzden tereddütte kaldım.ilk baktırdığım falda olumsuz şeyleri de söylemiş.o yüzden emin olmadım.
yok pembeci biri degil bende cook onceden baktrdgmda olumsuzdu ve olumsz oldu..bu fali olumlu ama pembe degil

Anladım canım ben biraz daha eskilere bakayım çünkü benim için zaman kalıbı önemli

Canım o zaman biraz daha bekle. Zamanla zaten onun da musterisi oturur. Puanı artıyor gördüğüm kadarıyla. Ama seninle böyle en iyi doğa dan ve volkan ilgilenir diyorum.
Zümra icin cogu kisi olumlu konusuyor. Elfin demet anda iyi.

Falalem rezilligi... Hem mesaja kac gun sonra cevap verdiler hem de yaptiklarina bakin.6 dklik fal icin 60 lira aliyorlar bir de..
Canim rezzan abla nin attığı cevabi sana göndermisler hemen kızmışsın

Falalem rezilligi... Hem mesaja kac gun sonra cevap verdiler hem de yaptiklarina bakin.6 dklik fal icin 60 lira aliyorlar bir de..
Gelen cevaba bak, yuh!!! Zaten Fal Alem hem net konuşmuyor hem de sorularımıza ya cevap vermiyor ya da sorularımıza “yazmak için” bir cevap yazıyor, aralarında hepsi anlaşmış!!!

Kesinlikle. Cok dogru baktı. Valla binnaz daki cogu falcidan iyi. Daha iyi detay veriyo. Metin den okur gibi bakmıyo
Aslında çok uzun bakmak isterdim ama kendimi çok verince başkasının enerjisi diğerine karışabiliyor. Ve hiç kimseye yanlış bir şey söylemek istemem, kişileri karıştırmak istemem. Çünkü son günlerde baya kişiye fal baktım.

3 Sordugum soruda tarih sordum verdigi cevapla alakasi yok isterseniz sordugum soruyu da atabilirim yani

Gelen cevaba bak, yuh!!! Zaten Fal Alem hem net konuşmuyor hem de sorularımıza ya cevap vermiyor ya da sorularımıza “yazmak için” bir cevap yazıyor, aralarında hepsi anlaşmış!!!
Alakasi yok verdigi cevabin sordugum soruyla ayrica sitede gelen cevaplar kisminda da cevabi yok bence kendileri uydurup attilar

3
Sordugum soruda tarih sordum verdigi cevapla alakasi yok isterseniz sordugum soruyu da atabilirim yani
Alakasi yok verdigi cevabin sordugum soruyla ayrica sitede gelen cevaplar kisminda da cevabi yok bence kendileri uydurup attilar

Canim o zaman 1 puani yapistir. Bence telefonlu yorum daha iyi gibi. Daha cok enerju geciyo insana

Arkadaşlar, twitterdan var mı falcı tavsiyeniz? Ben birine baktırmıştım dedikleri çıkmış gerçekten ama kızı bulamıyorum şu an, sanırım hesabını kapatmış.. çok da uzun bakmış bana taaa haziranda ve dedikleri olmuş kahve bakıyordu zaten sadece

Beril yavuzun falı patladı kızlar . 5 hafta süreç vermişti 5 hafta geçti olmadı . Zülal şenin falını bekliyorum şimdi o 2 aylık süreç vermişti 1.ayı doldu 1 ay kaldı

Hazar Erbab cok kotuydu bende. Doga dan da %30-40 maksimum bilmistir o da evet olacak veya hayir olmayacak dedigive detay vermedigi icin denk gelip tuttu. Kendisini seviyorum enerjisi, konusmasi falan ama cok genel bakiyor ve o fal icin fiyati da cok yuksek. Zumra Lal daha once baska sitede baktiginda bana hep bilmisti, Binnaz'a gectikten sonra orada 3 defa baktirdim ve hic bilemedi.

Canım vade odaklı bakma. Sonuc ve analiz odaklı bak. Iclerinde en iyisi hangisi

Canım vade odaklı bakma. Sonuc ve analiz odaklı bak. Iclerinde en iyisi hangisi
Ben vadelere cok bakmam zaten ama Hazar Erbab resmen birlikte olacaksiniz cok guzel olacak deyip durmustu, kahve fali bakan teyzeler daha fazla detay veriyor o kadar bos bir faldi iade almistim hatta, o donem iade vardi. Tabii hic alakasi bile olmadi durumun. Doga tatli biri ama bazi konularda bende cok yanildi, arkadasima da ayni sekilde donecek cok daha guzel olacak dedigi iliskide gittikce kotu oldular ve tamamen bitti, 2 sene oldu simdi baskalari var hayatlarinda. Zumra kotu diyemem, bir kac falinda kimsenin bilemedigi detaylari bildi ama maalesef dedikleri de olmadi. Binnaz'da bence falci yok. Tekrar baktiracagim tek kisi Elfin Demet benim, su anda pahali diye gitmiyorum 300 TL online fala vermem. Elfin biliyor ama 300 TL asla degil maksimum 15 dakika ses kaydi ve soru soramiyorsun oyle havada kaliyor fal. Indirimden azar azar biriktirirsem ancak o zaman baktiririm ona ama Binnaz benim icin bitmis bir fal sitesi, onun disinda baktirmam.

Vallahi ben artık burada yeni olan falcılar övülürse gidipte hemen baktırmıcam. Buranın daimi üyeleri emin olduğum kişiler sohbetim olab kişiler ben baktırdım, baktırıp cıktı bana demedikten sonra yani anı bilecek diye gitmem artık.... yargıçada öyle gittim 200tl den oldum bu volkan da aynı hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…