Bana hepsi cıktı. Melisa donukuk da iyi ama.Rezzan abladan umutluyuum size çıktı mı
Sen volkan a baktırdin mi cnmKızlar bakirköyde falcı önerisi olan var mı?
Zaman olarak nasıl çıktı mesela süreç onun dediği giib mi ilerlediBana hepsi cıktı. Melisa donukuk da iyi ama.
Sen volkan a baktırdin mi cnm
Sürec ikisinin de söylediği gibi ilerlediZaman olarak nasıl çıktı mesela süreç onun dediği giib mi ilerledi
Benim 2 hafta daha var bakalım çıkacak mı ama genel olarak yorumu güzeldiZaman olarak Çıktı mı siz de
Yeşilköyde dios cafe var orda duygu yüzüne bakıp konuşuyo ve isimleri pat pat verdi ondan umutluydum. İlk falında bana net bir tarih vermişti o çıkmıştı. Ama ikinci falında emin konuştuğu halde verdiği tarih çıkmadı. İlk falları güzel sanırımKızlar bakirköyde falcı önerisi olan var mı?
Sonrasında medyum fatımayı da mersk ediyorum rezzan ablanın falı geçince bi denemek istiyorumSürec ikisinin de söylediği gibi ilerledi
Sonrasında medyum fatımayı da mersk ediyorum rezzan ablanın falı geçince bi denemek istiyorum
beni de ekler misinKızlar çok kişiye fal baktım, yoruldum. Baktığım herkese sevgiler.
Enerjik, hepinize tek tek güzel bakmak için şimdi bakmıyorum.
İyi hissettiğim zaman sıramız şöyle;
1) @edaerogluuu
2) @12ist
3) @cgdm8787
4) L Lila0025
5) @audrey_24
6) @Deniz0287
7) @MissCherryBlossom
8) @ekin_x
9) V venusianmia
10) @Songaripyolcu
ay ben aranıza yeni katıldım ama çokça fal baktırdım bana göre elfin demet -binnaz- ve kahin kraliçe -falsepeti- iyiler. elfinin falı çıktı, sonuç onun dediği gibi oldu ama ara detaylar ne yazık kiMerhaba herkese aşk ve ilişki konusunda önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı param boşa gitsin istemiyorum
Nasıldıı pekiiRezzan abla ya baktırdım kızlar
Valla volkan diyorum ben. Rezzan abla cok detay vermedi.Nasıldıı pekii
11)Kızlar çok kişiye fal baktım, yoruldum. Baktığım herkese sevgiler.
Enerjik, hepinize tek tek güzel bakmak için şimdi bakmıyorum.
İyi hissettiğim zaman sıramız şöyle;
1) @edaerogluuu
2) @12ist
3) @cgdm8787
4) L Lila0025
5) @audrey_24
6) @Deniz0287
7) @MissCherryBlossom
8) @ekin_x
9) V venusianmia
10) @Songaripyolcu
Canim benim fal nerde