Binnaz Abla

Kızlar bakirköyde falcı önerisi olan var mı?
Yeşilköyde dios cafe var orda duygu yüzüne bakıp konuşuyo ve isimleri pat pat verdi ondan umutluydum. İlk falında bana net bir tarih vermişti o çıkmıştı. Ama ikinci falında emin konuştuğu halde verdiği tarih çıkmadı. İlk falları güzel sanırım

Sonrasında medyum fatımayı da mersk ediyorum rezzan ablanın falı geçince bi denemek istiyorum

Canım binnaz da volkan canözü var onu dene bence.
Adam cok sempatik rahat konusabiliyosun. Cok ince noktaları biliyor. Ben cok memnun kaldım.

Merhaba herkese aşk ve ilişki konusunda önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı param boşa gitsin istemiyorum

Merhaba herkese aşk ve ilişki konusunda önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı param boşa gitsin istemiyorum
ay ben aranıza yeni katıldım ama çokça fal baktırdım bana göre elfin demet -binnaz- ve kahin kraliçe -falsepeti- iyiler. elfinin falı çıktı, sonuç onun dediği gibi oldu ama ara detaylar ne yazık ki kahin kraliçe de geçen bana promosyon falımı alıp baktı ve çok fazla detay verdi, daha vadesi olmadı ama yine de hayatıma, kişilere, zamana kadar çok şey bildi

Falsepetinde asude erendi sanırım o güzel detaylı bakıyor ama vadesi daha var henüz çıkmadı.zümra lal binnazda o bana hep çıkar ama son falı telefonda baktığı hep sohbetti hiçbişe demedi sinir oldum olumluya bağladı kısa kesti.bir de destina venüs yeni sanırım ama 100 tl ama pahalı ama güzel de baktı geçen hafta baktırdım bir dediği çıktı diğerleri beklemede,olumsuz konuştu.serkan batuda da eski baktırdığım kahve falında çıkanlar olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…