Binnaz Abla

Valla volkan diyorum ben. Rezzan abla cok detay vermedi.
Valla volkan diyorum ben. Rezzan abla cok detay vermedi.
volkana baktırdım cidden hem baş harfini tutturdu, karakteri tutturdu, olayı tutturdu. Neden bittiğini söyledi ben zaten şalkınlıkla dinledim 😂 vade konusunda tam net tarih vermedi. Ama sonucu tahmin etti bakalım eğer tutarsa yazarım burdan. Ama analizde baya baya iyiydi onlinelara göre

Kızlar bakirköyde falcı önerisi olan var mı?
Benim vardı audrey bu kış baktırdım adanalı bir kadındı adanaya geri dönmüş ya falı 9 aylık dönemde birbir çıktı kadını bulmaya gittim geri dönmüş soruşturdum yok haber alamadım gerçekten bildi ama bayaaa bildi

Firuze şanlı ve Beril yavuz net olarak patladı bende

Canım binnaz da volkan canözü var onu dene bence.
Adam cok sempatik rahat konusabiliyosun. Cok ince noktaları biliyor. Ben cok memnun kaldım.
Binnaz ablada bir sürü fal baktırdım canım zamanında . Çoğu kişi süreç olarak tutturdu ama nasıl ilerleyeceği konusunda patladı sen de nasıl detaylar bilmişti zaman veriyor mu

volkana baktırdım cidden hem baş harfini tutturdu, karakteri tutturdu, olayı tutturdu. Neden bittiğini söyledi ben zaten şalkınlıkla dinledim 😂 vade konusunda tam net tarih vermedi. Ama sonucu tahmin etti bakalım eğer tutarsa yazarım burdan. Ama analizde baya baya iyiydi onlinelara göre

Ya dedim ama sana dimi? Bende şok oldum. Bana çok dehset baktı. Süreci yasıyo gibi baktı. Bence bu kisi iyi bi yere gelir. Önü açık ya.Doğa dan ın erkek versiyonu gibi.

Binnaz ablada bir sürü fal baktırdım canım zamanında . Çoğu kişi süreç olarak tutturdu ama nasıl ilerleyeceği konusunda patladı sen de nasıl detaylar bilmişti zaman veriyor mu

Zaman konusunda ortalama söylerim sonuc odaklı gelin diyor. Analiz ve sonuç odaklı istiyor. Zaman konusunda enerjinizin cok tutması lazım. Yoksa olmaz

Ya dedim ama sana dimi? Bende şok oldum. Bana çok dehset baktı. Süreci yasıyo gibi baktı. Bence bu kisi iyi bi yere gelir. Önü açık ya.Doğa dan ın erkek versiyonu gibi.

Kesinlikle iyi bende de süreci yaşamış gibi olayları tek tek söyledi. Zaman konusunda genelde çoğu patlıyor ama bakalım belki tutar

Zaman konusunda ortalama söylerim sonuc odaklı gelin diyor. Analiz ve sonuç odaklı istiyor. Zaman konusunda enerjinizin cok tutması lazım. Yoksa olmaz
Peki süreç onun dediği gibi mi ilerlesi

Peki süreç onun dediği gibi mi ilerlesi
Canım bu cok yeni. Ares levi doga zümra gibi binnaz ın eski falcısı degil. 1 ay bile yok. Ama mükemmel. Site haricinde 3 kisi daha yolladım. Bayıldı herkes. Sevgilisinin meslegine planlarina gelecegi tarihe kadar bildi.
Diger erkek arkadasımı yolladım onun da sevdigin kızın nasıl aileye sahip olduguna kadar hangi sehirde olduguna kadar 12 den vurdu. Yani şok etkisi. Insallah sürec onun dedigi gibi olur.

oprak deniz medyum
ay ben aranıza yeni katıldım ama çokça fal baktırdım bana göre elfin demet -binnaz- ve kahin kraliçe -falsepeti- iyiler. elfinin falı çıktı, sonuç onun dediği gibi oldu ama ara detaylar ne yazık ki:KK43: kahin kraliçe de geçen bana promosyon falımı alıp baktı ve çok fazla detay verdi, daha vadesi olmadı ama yine de hayatıma, kişilere, zamana kadar çok şey bildi
Evet Elfin detaylari bilemez ama sonuc ve genel gidisat onun dedigi gibi olur, bana da oyle olmustu. Yakin felecek de iletisim tarihi, anlik karsi tarafin hisler vs de iyi ama detay olarak soyledikleri hic olmadi, tatile gideeksiniz, senden ozur dileyecek , hediye verecek tarzi soyledigi hicbir sey olmadi ama surec ve sonuc hep dedigi gibi oldu.

Yeşilköyde dios cafe var orda duygu yüzüne bakıp konuşuyo ve isimleri pat pat verdi ondan umutluydum. İlk falında bana net bir tarih vermişti o çıkmıştı. Ama ikinci falında emin konuştuğu halde verdiği tarih çıkmadı. İlk falları güzel sanırım
Moral bozmak istemem ama o kıza 2016 da aynı bu cümlelerle birinin tavsiyesi üzerine gittim hınca hınc doluydu 1 söylediği bir kelimesi çıkmadı o kadar diyeyim

Evet Elfin detaylari bilemez ama sonuc ve genel gidisat onun dedigi gibi olur, bana da oyle olmustu. Yakin felecek de iletisim tarihi, anlik karsi tarafin hisler vs de iyi ama detay olarak soyledikleri hic olmadi, tatile gideeksiniz, senden ozur dileyecek , hediye verecek tarzi soyledigi hicbir sey olmadi ama surec ve sonuc hep dedigi gibi oldu.
evet benim de aynı bu şekildi, sonunda ondan nefret edeceksin o gelecek ama sen nefret ediyor olacaksın dedi o gelmedi ama ben cidden deli dehşet nefret ettim hem de onun dediği vadede, yeni biri ile de tam onun dediği gibidediği ortamda tanıştım ve tüm özelliklerini bilmişti

Moral bozmak istemem ama o kıza 2016 da aynı bu cümlelerle birinin tavsiyesi üzerine gittim hınca hınc doluydu 1 söylediği bir kelimesi çıkmadı o kadar diyeyim
Evet aslında doğru söylüyosun. Bende de tarih tuttu, dediği gibi iletişim oldu ama o gayet iyi olacak derken tam tersi o tarihte kaos oldu 😂 bir daha gitmem oraya, elfini deneyebilirim

X