- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla volkan diyorum ben. Rezzan abla cok detay vermedi.
volkana baktırdım cidden hem baş harfini tutturdu, karakteri tutturdu, olayı tutturdu. Neden bittiğini söyledi ben zaten şalkınlıkla dinledim vade konusunda tam net tarih vermedi. Ama sonucu tahmin etti bakalım eğer tutarsa yazarım burdan. Ama analizde baya baya iyiydi onlinelara göreValla volkan diyorum ben. Rezzan abla cok detay vermedi.
Benim vardı audrey bu kış baktırdım adanalı bir kadındı adanaya geri dönmüş ya falı 9 aylık dönemde birbir çıktı kadını bulmaya gittim geri dönmüş soruşturdum yok haber alamadım gerçekten bildi ama bayaaa bildiKızlar bakirköyde falcı önerisi olan var mı?
Serkan hangisiydiSerkan tek falı cıktı bana.soyledigi şeyler doğruymuş.
Ben anadolu yakasında bi serkana gitmiştim aylar önce, acaba o mu yoksa online mıSerkan tek falı cıktı bana.soyledigi şeyler doğruymuş.
Binnaz ablada bir sürü fal baktırdım canım zamanında . Çoğu kişi süreç olarak tutturdu ama nasıl ilerleyeceği konusunda patladı sen de nasıl detaylar bilmişti zaman veriyor muCanım binnaz da volkan canözü var onu dene bence.
Adam cok sempatik rahat konusabiliyosun. Cok ince noktaları biliyor. Ben cok memnun kaldım.
volkana baktırdım cidden hem baş harfini tutturdu, karakteri tutturdu, olayı tutturdu. Neden bittiğini söyledi ben zaten şalkınlıkla dinledim vade konusunda tam net tarih vermedi. Ama sonucu tahmin etti bakalım eğer tutarsa yazarım burdan. Ama analizde baya baya iyiydi onlinelara göre
Binnaz ablada bir sürü fal baktırdım canım zamanında . Çoğu kişi süreç olarak tutturdu ama nasıl ilerleyeceği konusunda patladı sen de nasıl detaylar bilmişti zaman veriyor mu
Ya dedim ama sana dimi? Bende şok oldum. Bana çok dehset baktı. Süreci yasıyo gibi baktı. Bence bu kisi iyi bi yere gelir. Önü açık ya.Doğa dan ın erkek versiyonu gibi.
Kesinlikle iyi bende de süreci yaşamış gibi olayları tek tek söyledi. Zaman konusunda genelde çoğu patlıyor ama bakalım belki tutar
Peki süreç onun dediği gibi mi ilerlesiYa dedim ama sana dimi? Bende şok oldum. Bana çok dehset baktı. Süreci yasıyo gibi baktı. Bence bu kisi iyi bi yere gelir. Önü açık ya.Doğa dan ın erkek versiyonu gibi.
Zaman konusunda ortalama söylerim sonuc odaklı gelin diyor. Analiz ve sonuç odaklı istiyor. Zaman konusunda enerjinizin cok tutması lazım. Yoksa olmaz
Canım bu cok yeni. Ares levi doga zümra gibi binnaz ın eski falcısı degil. 1 ay bile yok. Ama mükemmel. Site haricinde 3 kisi daha yolladım. Bayıldı herkes. Sevgilisinin meslegine planlarina gelecegi tarihe kadar bildi.Peki süreç onun dediği gibi mi ilerlesi
oprak deniz medyum
Evet Elfin detaylari bilemez ama sonuc ve genel gidisat onun dedigi gibi olur, bana da oyle olmustu. Yakin felecek de iletisim tarihi, anlik karsi tarafin hisler vs de iyi ama detay olarak soyledikleri hic olmadi, tatile gideeksiniz, senden ozur dileyecek , hediye verecek tarzi soyledigi hicbir sey olmadi ama surec ve sonuc hep dedigi gibi oldu.ay ben aranıza yeni katıldım ama çokça fal baktırdım bana göre elfin demet -binnaz- ve kahin kraliçe -falsepeti- iyiler. elfinin falı çıktı, sonuç onun dediği gibi oldu ama ara detaylar ne yazık ki kahin kraliçe de geçen bana promosyon falımı alıp baktı ve çok fazla detay verdi, daha vadesi olmadı ama yine de hayatıma, kişilere, zamana kadar çok şey bildi
Moral bozmak istemem ama o kıza 2016 da aynı bu cümlelerle birinin tavsiyesi üzerine gittim hınca hınc doluydu 1 söylediği bir kelimesi çıkmadı o kadar diyeyimYeşilköyde dios cafe var orda duygu yüzüne bakıp konuşuyo ve isimleri pat pat verdi ondan umutluydum. İlk falında bana net bir tarih vermişti o çıkmıştı. Ama ikinci falında emin konuştuğu halde verdiği tarih çıkmadı. İlk falları güzel sanırım
evet benim de aynı bu şekildi, sonunda ondan nefret edeceksin o gelecek ama sen nefret ediyor olacaksın dedi o gelmedi ama ben cidden deli dehşet nefret ettim hem de onun dediği vadede, yeni biri ile de tam onun dediği gibidediği ortamda tanıştım ve tüm özelliklerini bilmiştiEvet Elfin detaylari bilemez ama sonuc ve genel gidisat onun dedigi gibi olur, bana da oyle olmustu. Yakin felecek de iletisim tarihi, anlik karsi tarafin hisler vs de iyi ama detay olarak soyledikleri hic olmadi, tatile gideeksiniz, senden ozur dileyecek , hediye verecek tarzi soyledigi hicbir sey olmadi ama surec ve sonuc hep dedigi gibi oldu.
Evet aslında doğru söylüyosun. Bende de tarih tuttu, dediği gibi iletişim oldu ama o gayet iyi olacak derken tam tersi o tarihte kaos oldu bir daha gitmem oraya, elfini deneyebilirimMoral bozmak istemem ama o kıza 2016 da aynı bu cümlelerle birinin tavsiyesi üzerine gittim hınca hınc doluydu 1 söylediği bir kelimesi çıkmadı o kadar diyeyim
Volkan canözüne ben de baktırdım. Evet kibar ilgili biri ama bir iki nokta atışı dışında hiçbir şey bilemedi bende.