Kuzular nasılsınız? Son fallarımın analizini yapayım bende size. 2 haftadır baktırmıyorum galiba (nazar değmesin bana ahahah). Neyse başlıyorum;
Didar Evren 2. falında ilkiyle zıttı, yani gidişat kötü olacak bir süre, arama sorma iletişim ya da görüşme gözükmüyor demişti. Öyle olmadı çok şükür ki tam tersi oldu.
Leyla Seçkin, 2-3 hafta aşırı sessiz oalcak hiç bir adımı olmayacak vs vs dedi. Öyle olmadı.
Hira Yılmaz, hediye falıma bakmış tırt.
Tumay Cennet, ki aşırı severim ama son falı malesef gümledi. 2 önemli konu vardı benim için biri iş biri benimkiyle ilgili. Benimkiyle iyi gidecek dedi, buluşma gördü ama gördüğü zamanda görüşmedik tam tersi o sırada hatta iletişim 2-3 bitti tamamen (ben çok bunaldım böyle olunca). neyse ama sonra düzeldiği için hadi bi kısmı oldu diyelim ama iş kısmı tamamen patladı. Bu arada tumay hep çıkmıştı bana önceden. Ben bir falcı çıkmayınca tekrar gitmiyorum soğuyorum heralde daha baktırmam ama gerçekten çok çok özenli biri.
Melisa Donukuk, dediği gibi kısmen ilerledi. İşle ilgili sıkıntıları var, bu sıralar üstüne gitme yoksa koparsınız kavga çıkar vs vs dedi. İşle ilgili gerçekten sıkıntıları varmış (sonradan açıkladı). Sonrasında düzelme gördü, ama uzun sürede hep iniş çıkış olur dedi ki hep öyle zaten durum. Bunu çıkmış sayıyorum. Bu arada zaman vs vermedi o nedenle zamanlı bir kısım yazmadım.
Doğa Dan, buda işle ilgili sıkıntısı var, arkasından iş çevirenler var modu düşük vs dedi. Oda düzelecek hatta senle baya ilgilenecek vs vs dedi. Cidden de öyle oldu. Ama hep diyorum bu kızla benim enerjim aşırı tutuyor.
Elfin Demet, aşırı depresyonda olduğum için binnazda da uzun süredir kredi biriktirdiğim için onada attım ve kredileri sıfırladım
Neyse bu kadınında bana uzun zaman diliminde dedikleri genel olarak çıkmıştı. Oda dedi bu sıralar modu iyi değil ama senlik değil. Bi kaç gün yazma yazarsan cevap alamazsın üstüne gitme dedi. O sana 2-3 güne yazacak dedi öyle de oldu. Düzelecek demişti özetle düzeldi.
2 hafta öncesine kadar baktırıp çıkan çıkmayan böyle kızlar:)