Binnaz Abla

şimdi mi baktırdın açık mı çok merak ettiim ya

ben de atıcaktım çevrimdışı olmuş sorumu yazıyordum be

Beril yavuzun profilindeki yorumlara aldanıp falından çok umutlanmıştım anca falın dolmasına 3 gün kaldı ufacık bir gelişmenin dışında patlayacak gibi

şimdi mi baktırdın açık mı çok merak ettiim ya
tüh geçen de indirim vardı, telefonda ama sabit fiyat 70 tl mı artıkça artıyor mu
ben de atıcaktım çevrimdışı olmuş sorumu yazıyordum be

Canim valla puana aldanmayın. Cogu kisi karalıyo olabilir. Yuzde 99 olanlara da baktırdım hicbirsey cıkmadı. 100 tl olana baktirdim cıkmadı. Bence yeni biri her zaman iyi. Bence ilerleyen zamanlarda isim yapacak simdi cok yeni. Enerjini vermen gerekiyor canım. Tavrın iyi olmalı.

Keske acele etseydin neyse ki yarina baktirirsin tüm gün online. 70 tl telefon ile süper fiyat garantisi.
Ben dün 50 tl ye 1000 kredi aldım 17 dakika konustum ama süperdi ya. Hediye kredim de geldi. Harcama yaptığım icin.
Umarım tutar. Bakalim sonuc ne olacak volkan ın

iki ayda bir hakkım var bu seferi volkana kullanalım o zaman hevesim kaçmazsa denk gelince atıcam canım yalnız tek soru falan diyor ben hem iş hem aşk sorucam bir de soruyu okuyup sohbet ederek mi başlıyor direk fala mı geçiyor telefon bana para tuzagı gibi geliyor da 17 dk süremez mesela o zaman fiyat çok artar 10 dk bakıyorlar normalde de o yüzden sesli falı çok seviyorum toparlayıp atıyor işte 10 dk telefonda ancak isim okuyorlar bu da öyle mi kuzum ilk 10 dk anlattı mı birşeyler

Ya canım hızlı konuşur hassas biridir. Benim 17 dakika konusma sebebim dün 1000 krediyi 50 tl ye almam. Ve artı kendi sabit olarak 70 tl bakiyo en ucuz. Ve kalan 30 tl de yaklasık 4.5 dakika daha ediyor. Hediye kredim ile birlikte toplamda 17 dakika konuştum.
Ilk basta hem hissiyatlarimı da katıcam ayrıca tarot destem ile destekliycem diyor. Sempatik biridir. Ilk 30 40 saniye sohbet eder. Diger dakikaları iyi degerlendirir tane tane.
Naziktir kırmamak icin elinden geleni yapar. Istedigin kadar soru sor. Kelt haçı seç. Sana her türlü yardımcı olur. Ama enerjin tutmuyo sa sevmediysen baktırma. Ben begendim cok. Benim en derin noktalarımı bildi. Valla ben konusmak icin ile para öderim kereta ya

tamam ya denicem gerçekten 1 falı mı riske atıp yeni biri bulmak bana da heyecan katar bakalım ben de ne kadar bilecek atınca yazıcam

Kuzular nasılsınız? Son fallarımın analizini yapayım bende size. 2 haftadır baktırmıyorum galiba (nazar değmesin bana ahahah). Neyse başlıyorum;

Didar Evren 2. falında ilkiyle zıttı, yani gidişat kötü olacak bir süre, arama sorma iletişim ya da görüşme gözükmüyor demişti. Öyle olmadı çok şükür ki tam tersi oldu.

Leyla Seçkin, 2-3 hafta aşırı sessiz oalcak hiç bir adımı olmayacak vs vs dedi. Öyle olmadı.

Hira Yılmaz, hediye falıma bakmış tırt.

Tumay Cennet, ki aşırı severim ama son falı malesef gümledi. 2 önemli konu vardı benim için biri iş biri benimkiyle ilgili. Benimkiyle iyi gidecek dedi, buluşma gördü ama gördüğü zamanda görüşmedik tam tersi o sırada hatta iletişim 2-3 bitti tamamen (ben çok bunaldım böyle olunca). neyse ama sonra düzeldiği için hadi bi kısmı oldu diyelim ama iş kısmı tamamen patladı. Bu arada tumay hep çıkmıştı bana önceden. Ben bir falcı çıkmayınca tekrar gitmiyorum soğuyorum heralde daha baktırmam ama gerçekten çok çok özenli biri.

Melisa Donukuk, dediği gibi kısmen ilerledi. İşle ilgili sıkıntıları var, bu sıralar üstüne gitme yoksa koparsınız kavga çıkar vs vs dedi. İşle ilgili gerçekten sıkıntıları varmış (sonradan açıkladı). Sonrasında düzelme gördü, ama uzun sürede hep iniş çıkış olur dedi ki hep öyle zaten durum. Bunu çıkmış sayıyorum. Bu arada zaman vs vermedi o nedenle zamanlı bir kısım yazmadım.

Doğa Dan, buda işle ilgili sıkıntısı var, arkasından iş çevirenler var modu düşük vs dedi. Oda düzelecek hatta senle baya ilgilenecek vs vs dedi. Cidden de öyle oldu. Ama hep diyorum bu kızla benim enerjim aşırı tutuyor.

Elfin Demet, aşırı depresyonda olduğum için binnazda da uzun süredir kredi biriktirdiğim için onada attım ve kredileri sıfırladım Neyse bu kadınında bana uzun zaman diliminde dedikleri genel olarak çıkmıştı. Oda dedi bu sıralar modu iyi değil ama senlik değil. Bi kaç gün yazma yazarsan cevap alamazsın üstüne gitme dedi. O sana 2-3 güne yazacak dedi öyle de oldu. Düzelecek demişti özetle düzeldi.

2 hafta öncesine kadar baktırıp çıkan çıkmayan böyle kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…