Baska işimiz mi var yaGerçekten artık abartmayalım. Yazık paramızla. Zor kazanıyoruz
Peki iade ettilermi bende simdi kahve atmistim ya kendini anlatisi guzel ve yeni diye denemek istedim fali bekliyorum suan iptal ediliyomu ki fal gelmeden beklemede suan bu dediginizden sonra nasil ciddiye alcamBöyle şeyler niye beni buluyor yaDünkü falsepeti iadesinden sonra hesabımdaki az bi krediyle yeni gelmiş beren kaya’ya katina gönderdim.Katinada HARF verdi fal baktırdığımız için halimiz içler acısı olabilir ama insanı salak yerine koymayın ya
Ben çok abarttım, o paralarla neler yapılırdı. Aslında farkındayız ama kendimize engel olamıyoruz.Gerçekten artık abartmayalım. Yazık paramızla. Zor kazanıyoruz
Ben çok abarttım, o paralarla neler yapılırdı. Aslında farkındayız ama kendimize engel olamıyoruz.
Önceki sayfalarda yazmıştım canım baktırdığım falcıları, ordan hesap et çünkü tam bilmiyorum.Canım ne kadar harcadın
Yani tamamen fiyasko diyosun.Önceki sayfalarda yazmıştım canım baktırdığım falcıları, ordan hesap et çünkü tam bilmiyorum.
İade ettiler ama insaf ya bunu da iade etsinler katinada harf mi verilirPeki iade ettilermi bende simdi kahve atmistim ya kendini anlatisi guzel ve yeni diye denemek istedim fali bekliyorum suan iptal ediliyomu ki fal gelmeden beklemede suan bu dediginizden sonra nasil ciddiye alcam
Offf benimde falim geldi berbar ötesiydi kendini anlatisi guzel diye yolladim ama robot fallar daha iyi bakar amma sallamis umarim iade ederler fal sepeti artik pek iade etmiyo gecen bi tane yolladigim fali iade etmemistiİade ettiler ama insaf ya bunu da iade etsinler katinada harf mi verilir
PATLAYAN TÜM FALLAR
Melisa Donukuk
Duygu Aura
Fulya Nas
Emre Dinç
Buğra
Medyum Gizem
Serkan Batu Kılıç
Özlem Yılmaz
Medyum Namaste
Nehir Ateşoğlu (Bubastis999 ile aynı kişi)
Venüs Ateş
Sevgi Derman
Beril Yavuz
Alev Seçkin
Yorumcu Zeus
Rosetta Stone
Oylum Genç
Zeliş Can
Utku İnanç
Nil Güneş
Senem Şah
Yağmur
Nas Kendinehas
Şevval Erdal
Ayşim Eren
Nihal Soy
taraca
seyyah0404
Ruhfall
FALCANANAY
Aytence
ecem23
okaliptus49
eflin4
Bubastis999
Klothoyagmur
Fildor
Maviyakamoz
BANUYILMAZ
UYUMSUZZ
shayla
kehanetci
parlakzel
Yesilcingene
Engin Gümüş
Sahra Aykız
Valentina Wolf
Asu Çiftçi
Neva Demir
Asya Naz
İpek Pekin
Ersan Sam
Lal Akın
Kahin Kraliçe
Derin Hisler
Senanur Tan
Melek Kara
Almila Umay
Selin Ay
Oya Boran
Nisan Yıldız
Anette Claire
Çiğdem Atlı
Liya Costanta
Özgür Can
Burcu Karen
Demir
Zümrüt Safir
Sahra Yıldız
Samantha Grey
Aslı Çınar
Bade Doğan
Eftelya Esen
Sezen Yıldız
Buket Türkmen
Ece Katre
Zülal Şen
Dennis
Su Mutlu
Didar Evren
Berke Gürsoy
Falcı Nezo
Ayışığın
Simya Doğa
Maalesef hepsi fiyasko canım, şu an sadece beklemede olan fallarım var. Medyum Gizem ve yukarda alıntıladığım çoğu falcının yakın zaman için dedikleri bile çıkmadı. Hepsi boş aslında, sadece umut veriyorlarYani tamamen fiyasko diyosun.
Peki falsepeti medyum gizem nasil?
Maalesef hepsi fiyasko canım, şu an sadece beklemede olan fallarım var. Medyum Gizem ve yukarda alıntıladığım çoğu falcının yakın zaman için dedikleri bile çıkmadı. Hepsi boş aslında, sadece umut veriyorlar
Yaaa ahahah sen ne tatlısın ya yorulmuyor musun sennn para verdiğimiz bile ık mık ediyorKızlar çoğunuza baktım, benim gibi boşuna paralarınızı ziyan etmeyin benceDünden beri en az 10 kişiye baktım. Şimdi sırada 6-7 arkadaşım kaldı, en güzel enerjimle bakacağım. ❤
yaaa malesef deme pek yakında falan deMalesef.
Ya şunu söyleyebilirim 7 rakamının uguru kisiye göre degisir. Sende öyle düşünebilirsin.yaaa malesef deme pek yakında falan debenim adayım bile yok ama hayırlısıyla 2021 de evlenmeye veya evleneceğim kişiyle tanışmaya niyet ettim içimde böyle bir coşku var sanki zamanımız geldi ya baktım foruma üyeliğim 6 sene olmuş 7 uğurlu rakamdır dedim ahahah
Bu hangi sitede ve ucreti ne kadar acabaKızlar dayanamadım volkan canözü ne de baktırdım. Yalnız beğenmedim bayıldım. Ilk telefonu açtıgında sıcak masum bi karşılama. Sempatik bi enerji. Ben konuştukça ben sevindikce o da sevinen üzuldükce üzülen karşı taraf üzülmesin kırılmasın diye kelimeleri secen hassas bi yorumcu. Son kurusuna kadar helal olsun. Eger sistemde kalıcı olursa büyük isim yapacaktır. Haleh gibi doğa dan gibi zümra gibi. Erkeklerde isim yapacak gibi. Cok kritik durumları bildi. Hicbirsey söylemeden aklımdaki kisinin boyuna kadar ilk tanistigimizda ne olduguna kadar su an ne yapacagima aklımdan gecen her seyi bildi. Şok oldum şok!
Binnaz da volkan canözü 70 tl ye bakıyorBu hangi sitede ve ucreti ne kadar acaba