Binnaz Abla

Peki iade ettilermi bende simdi kahve atmistim ya kendini anlatisi guzel ve yeni diye denemek istedim fali bekliyorum suan iptal ediliyomu ki fal gelmeden beklemede suan bu dediginizden sonra nasil ciddiye alcam

İade ettiler ama insaf ya bunu da iade etsinler katinada harf mi verilir
Offf benimde falim geldi berbar ötesiydi kendini anlatisi guzel diye yolladim ama robot fallar daha iyi bakar amma sallamis umarim iade ederler fal sepeti artik pek iade etmiyo gecen bi tane yolladigim fali iade etmemisti

Yani tamamen fiyasko diyosun.
Peki falsepeti medyum gizem nasil?
Maalesef hepsi fiyasko canım, şu an sadece beklemede olan fallarım var. Medyum Gizem ve yukarda alıntıladığım çoğu falcının yakın zaman için dedikleri bile çıkmadı. Hepsi boş aslında, sadece umut veriyorlar

Canım bunlar ne dedi de hepsi yalan çıktı. Bende gene
Buğra berbat. Hatta en igrenc fal.
Toprak deniz medyum sıla cok iyiydi

Yaklaşık 5.000 tl para vermissiniz. Kimine 2 kere gittiginizi düsünürsek 10.000 ediyor

Kızlar çoğunuza baktım, benim gibi boşuna paralarınızı ziyan etmeyin bence Dünden beri en az 10 kişiye baktım. Şimdi sırada 6-7 arkadaşım kaldı, en güzel enerjimle bakacağım. ❤
Yaaa ahahah sen ne tatlısın ya yorulmuyor musun sennn para verdiğimiz bile ık mık ediyor

Kızlaaaar boş muhabbet yapmaya geldimmmm eskiler yeniler yok mu aramızdan evlenen , nişanlanan ayy en azından o yola giren birileri

yaaa malesef deme pek yakında falan de benim adayım bile yok ama hayırlısıyla 2021 de evlenmeye veya evleneceğim kişiyle tanışmaya niyet ettim içimde böyle bir coşku var sanki zamanımız geldi ya baktım foruma üyeliğim 6 sene olmuş 7 uğurlu rakamdır dedim ahahah

Ya şunu söyleyebilirim 7 rakamının uguru kisiye göre degisir. Sende öyle düşünebilirsin.

Kızlar dayanamadım volkan canözü ne de baktırdım. Yalnız beğenmedim bayıldım. Ilk telefonu açtıgında sıcak masum bi karşılama. Sempatik bi enerji. Ben konuştukça ben sevindikce o da sevinen üzuldükce üzülen karşı taraf üzülmesin kırılmasın diye kelimeleri secen hassas bi yorumcu. Son kurusuna kadar helal olsun. Eger sistemde kalıcı olursa büyük isim yapacaktır. Haleh gibi doğa dan gibi zümra gibi. Erkeklerde isim yapacak gibi. Cok kritik durumları bildi. Hicbirsey söylemeden aklımdaki kisinin boyuna kadar ilk tanistigimizda ne olduguna kadar su an ne yapacagima aklımdan gecen her seyi bildi. Şok oldum şok!

Bu hangi sitede ve ucreti ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…