Binnaz Abla

Arkadaşlar ben burdan bazı arkadaşlara kendi arkadaşım gibi fal baktım, müsait oldukça hepinize bakmaya çalışırım. Fal kriziniz geldikçe özellikle bakarım, lütfen boşuna paralarınızı harcamayın. 🙏 Fal bakabilen varsa bana da bakarsa sevinirim. 🥰
Ayyy banada bakabılır mısınız rıca etsem içinizden ne zaman gelıyorsaa 🥰🥰

Kızlar birkerebiri burda görünce bakayım dedim profiline. Açıklama kısmına olumsuz çıkan fallarınızın gerçekleşmesini istemiyorsunuz 3 kez yüksek sesle iptal iptal iptal diyin o zaman gerçekleşmez yazmış:olamaz: ay bilmiyorum bana çok saçma geldi sesli güldüm valla

Kızlar birkerebiri burda görünce bakayım dedim profiline. Açıklama kısmına olumsuz çıkan fallarınızın gerçekleşmesini istemiyorsunuz 3 kez yüksek sesle iptal iptal iptal diyin o zaman gerçekleşmez yazmış:olamaz: ay bilmiyorum bana çok saçma geldi sesli güldüm valla
Bunu Fal Sepeti’nde başka biri de söylemişti bana, büyük ihtimalle aynı kişi...

Bir de katına kartlarindan anlayan var mı? Geçenlerde ela isika katina atmıştım kartların anlamlarina baktım olumsuz gibiydi ve çoğu ters. Ama olumlu yorumlamış. Özelden atsam anlayan biri varsa kartları

Bir de katına kartlarindan anlayan var mı? Geçenlerde ela isika katina atmıştım kartların anlamlarina baktım olumsuz gibiydi ve çoğu ters. Ama olumlu yorumlamış. Özelden atsam anlayan biri varsa kartları
cnm cok takilma kartlara onemli olan bakanin hissi.her cektigimizde baska kart seciyoruz.

Az önce ilginç bişey oldu,hediye falımı fal sepetinde ismi lazım değil reiki ve bioenerji uzmanı bıcırık kızımız almıştı ve yorumu berbattı! Öyle olunca sonunu bile dinleyemeden kapatmıştım.ve tabiki puanım 1di. Yorumumu yazdım ve ne oldu dersiniz? Yorumlanmış falın iptali geldi zamanaşımı yüzünden😂😂😂şaka gibi ya.kötüyse kötü işte ne diye yaparsınız bunu ya?nasıl bir site yönetimi var fal sepetinin? Zaten bu ara fal baktıracak kimseyi bulamıyorum,siteden soğudum ya

Rezzan Abla bana 3 fal bakmisti zamaninda tutan bir nokta bile olmadi. Komsu teyzenin kahve fali yorumunda baska bir sey degildi bana gore
Aynen bana da hiç mi hiç çikmadi. Ben yalniz bir kere gönderdim çok bekletmisti. Dinlerken begenmistim ama online falda deneyimsizdim o siralar. Belki de olumlu konustugu için ve deneyimsiz oldugum için begenmistim.
Rezzan abla bende pembeci çıktı bir de çok kısa bakmış sorumu da cevaplamadi🤦🏻‍♀️
Benim de sorumu cevaplamamisti.

X