Binnaz Abla

Beril yavuz hakkında çıkan fal haberleri var mıdır kızlar yorumlardan dolayı aşırı umutluyum 2 haftası var falın dolması için ufak bir detayı çıktı şimdiye kadar

Fal krizim geldii kızlar Yesilcingeneye atarak canımı iyice sıktım . Eximin beni sevmediğini sadece hoşlandığını 5 li zaman dilimi içinde döneceğini söyledi . Diğer falları çıkmıştI bunu bekliyorum bakalım

Kızlar binnazda bir yorum dikkatimi çekti bakan kişi demiş ki, beğenmedim arkadaşıma da aynı şeyi söyledi. 2022 evlilik yılın, kasımda ilişkin daha iyi olacak, şubatta ciddileşeceksiniz. Aynıları bana da hem Serkan batu hemde birkaç yorumcudan söylenildi. Burada takip ettiğime göre çoğumuza aynı vadeler veriliyor. Kızın yazdığı yorum birebir bana da söylenendi. Bence fal değilde astrolojik olaylara göre yorum yapıyor olabilirler mi astrolojiye göre aylar yıllar vadeler veriyorlar bence herkese neden aynı tarihler aylar verilir ki ..

Bana da Serkan Kasım ve şubatı işaret etti. Çıkmayacak mı. Astroloji de kasımın kaçından sonra ilişkiler iyi olacak bileniniz var mı

Bana da Serkan Kasım ve şubatı işaret etti. Çıkmayacak mı. Astroloji de kasımın kaçından sonra ilişkiler iyi olacak bileniniz var mı
Çıkıp çıkmayacağını zaman gelince görürüz yaşayıp ama benim anlamadığım çoğunluğa verilen tarihler hep aynı kasım Şubat astrolojik açıdan kasımı bilmiyorum ama muhtemelen o aya bağlı vardır bir şeyler ki herkese aynı şeyi söylüyorlar. Zira Serkan bana baktığı bir falında ekimde geçmiş konular açılacak geçmişten dönenler olacak vs sonra bir astroloğa denk geldim ekim ayı geçmiş defterlerin açılacağı aymış. Özetle sanırım falcılar da astrolojiye göre yorumlarını şekillendiriyor özellikle vadeleri

Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak sen BYV FAMA denen falcı bana böyle bir yanıt vermişti 2016 senesinde sorduğum kişiyle ilgili , o olaydan 2020 senesine kadar zannediyorum her 6 ayda bir bu adam bana dönmeye çalıştı , ben kabul etmedim en son daha ağustosta ofis açılışımı tebrik etme bahanesiyle yazdı, lütfen falcıları da fallarını da takmayın . Benim baktırdığım bir iki ismi tenzih ediyorum kalanı kendi kafalarını başkalarının falına yazıyor
moraliniz etkilenmesin diye paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…