- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Olumlu muydu falınız zaman olarak bilmiş mi peki bana 2 li vakit verdi bu seferkindeBende bir dinleyeyim dedim. Unutmuşum. Ama bir şeyin olacağını bilmiş.
Hangi fal türü acaba?Geçenlerde baktırdığım falları okudum olumlu gelmişti çok ama dediği şeyleri yaşamıştım eylülde tekrar attımm 2 aylık zaman dilimi verdi
Olumluydu. Zaman dilimi vermiş. ÇıkmışOlumlu muydu falınız zaman olarak bilmiş mi peki bana 2 li vakit verdi bu seferkinde
Zülal şene kahve falı atıyorum hepHangi fal türü acaba?
falyargicYargıç ın instagram adresi nedir panpalar
Yargic'in fali cikti mi sende?Yargıç ın instagram adresi nedir panpalar
Yargic'in fali cikti mi sende?
gayet pozitif bi fal yesil cingeneye gore :)Fal krizim geldii kızlarYesilcingeneye atarak canımı iyice sıktım . Eximin beni sevmediğini sadece hoşlandığını 5 li zaman dilimi içinde döneceğini söyledi . Diğer falları çıkmıştI bunu bekliyorum bakalım
Bana da Serkan Kasım ve şubatı işaret etti. Çıkmayacak mı. Astroloji de kasımın kaçından sonra ilişkiler iyi olacak bileniniz var mıKızlar binnazda bir yorum dikkatimi çekti bakan kişi demiş ki, beğenmedim arkadaşıma da aynı şeyi söyledi. 2022 evlilik yılın, kasımda ilişkin daha iyi olacak, şubatta ciddileşeceksiniz. Aynıları bana da hem Serkan batu hemde birkaç yorumcudan söylenildi. Burada takip ettiğime göre çoğumuza aynı vadeler veriliyor. Kızın yazdığı yorum birebir bana da söylenendi. Bence fal değilde astrolojik olaylara göre yorum yapıyor olabilirler mi astrolojiye göre aylar yıllar vadeler veriyorlar bence herkese neden aynı tarihler aylar verilir ki ..
Daha önce fal atıp şartlı yollayınca iptal ettirmiştim. Bunu farkedip olumsuzluğa alışman gerekiyor sevgisi yok hoşlantısı var demiş bu da uzun sürmez demişgayet pozitif bi fal yesil cingeneye gore :)
Çıkıp çıkmayacağını zaman gelince görürüz yaşayıp ama benim anlamadığım çoğunluğa verilen tarihler hep aynı kasım Şubat astrolojik açıdan kasımı bilmiyorum ama muhtemelen o aya bağlı vardır bir şeyler ki herkese aynı şeyi söylüyorlar. Zira Serkan bana baktığı bir falında ekimde geçmiş konular açılacak geçmişten dönenler olacak vs sonra bir astroloğa denk geldim ekim ayı geçmiş defterlerin açılacağı aymış. Özetle sanırım falcılar da astrolojiye göre yorumlarını şekillendiriyor özellikle vadeleriBana da Serkan Kasım ve şubatı işaret etti. Çıkmayacak mı. Astroloji de kasımın kaçından sonra ilişkiler iyi olacak bileniniz var mı
Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak senİçim rahatladı valla teşekkür ederim. Bana geçmişten pek bahsetmemiş hep an ve gelecekten bahsetmiş ama ilk defa bir falda bu kadar enerjim düştü. Tamam çok olumsuz falım oldu ama bu dediğiniz gibi aşşırı olumsuzdu. Yakın gelecekle alakalı çıkması mümkün olmayan bir şey söyledi şuan bu nasılsa çıkmaz o zaman falı da çıkmaz diye kendimi avutuyorum