Öğrenemezseniz engellerse. Aman sakın profilime kimler baktı kimler hikayemi gördü uygulamaları indirme hiçbiri gerçek değil, senin bilgilerini ele geçirebilirler. Ancak yakalarsan öğrenirsin. Peki birinin bakıp engellediğini nasıl anlıyorsun?Kızlar konuyla alakasız olacak ama
Instagramda hikayelerime bakıp engelleyen birisi var nasıl tespit edebilirim
27 kişi yazıyor profil fotosu olmayan bIri çıkıyor gri kafa. Girince 26 kişiye düşüyor. Denedim hikayeye bakıp engelleyince böyle oluyomuş. Ama engelleyen nasıl bulunuyor onu anlamadimöyle biri olduğunu nasıl anladın yani birinin bakıp engellediğini
Ya postegroya gerçek diyolae hatta herkes paylaşmış ama bazı harfleri gösterip diğer kısım için ücretli üyelik talep ediyormuş çok araştırdım ama düşününce profilime baksa ne olacak bana yazmadıktan sonra diye vazgeçtimÖğrenemezseniz engellerse. Aman sakın profilime kimler baktı kimler hikayemi gördü uygulamaları indirme hiçbiri gerçek değil, senin bilgilerini ele geçirebilirler. Ancak yakalarsan öğrenirsin. Peki birinin bakıp engellediğini nasıl anlıyorsun?
Hayır instagramın net açıklaması var bu konu hakkında. Kimin profilinize baktığını gösteren uygulamaların sunduğu isimler rastgele olur, bilgilere hiçbir program erişemez diye. Öyle olmasa bile diyelim ki gerçekten profile bakanları gösteriyor o zaman sizin telefonunuzdan da herhangi bir bilgiye ulaşabilir bu uygulama. Genelde ücretliye çevrilsin hesaplarından para alalım diye yapılan uygulamalar.Ya postegroya gerçek diyolae hatta herkes paylaşmış ama bazı harfleri gösterip diğer kısım için ücretli üyelik talep ediyormuş çok araştırdım ama düşününce profilime baksa ne olacak bana yazmadıktan sonra diye vazgeçtim
Yok zaten program verileri çalıyor bu konuda haklısınız gizli profilleri görebiliyorsunuz hatta app den kaldırılmış site üzerinden yükleniyor kullanmadığım içim yorum yapamam ama twitter da trend olunca görüo çok şaşırdım benHayır instagramın net açıklaması var bu konu hakkında. Kimin profilinize baktığını gösteren uygulamaların sunduğu isimler rastgele olur, bilgilere hiçbir program erişemez diye. Öyle olmasa bile diyelim ki gerçekten profile bakanları gösteriyor o zaman sizin telefonunuzdan da herhangi bir bilgiye ulaşabilir bu uygulama. Genelde ücretliye çevrilsin hesaplarından para alalım diye yapılan uygulamalar.
Ben de merak edip ekşi sözlükten baktım şimdi, zaten güvenlik testini geçemediği için hiçbir zaman iosa app olarak gelmemiş. Kötü olan siz kullanmasanız bile sizin takipçi listenizden birisi kullanıyorsa siz de bu havuza kayıt oluyormuşsunuz ve sizin de hesabınıza bakabiliyorlarmış. Ama en azından telefona indirmediğimiz sürece daha özel bilgilere ulaşılamaz. Böyle casus programları genellikle banka ve kredi kartı bilgilerine ulaşabilmek için üretiyorlar. Ben korkarımYok zaten program verileri çalıyor bu konuda haklısınız gizli profilleri görebiliyorsunuz hatta app den kaldırılmış site üzerinden yükleniyor kullanmadığım içim yorum yapamam ama twitter da trend olunca görüo çok şaşırdım ben
Birde kasımdan sonrası için ihtimal vermediğim kadar olumlu konuştu. geçmişi iyi bildi tespitleride yerindeydi ama işte o kadar olumlu gideceğini düşünmüyorum okurken hatta yok artık falan dedimmerhaba kızlar tekrardan. yargıca yıldızname baktırdım. Biraz kısa geldi bana indirim dolayısıyla yoğunluktan heralde. geçmişi bildi tespitleri yerinde. Kasım vadesi. Size de mi Kasım dedianlamıyorum artık ağustostu eylül oldu şimdi de kasım diyorlar. Başka birine atsam yine kasım der büyük ihtimalle
O kadar para versem bana 15 sayfa yazı göndermesini beklerim cok pahalı degil mi yıldızname siz ne kadara baktırdınız :/merhaba kızlar tekrardan. yargıca yıldızname baktırdım. Biraz kısa geldi bana indirim dolayısıyla yoğunluktan heralde. geçmişi bildi tespitleri yerinde. Kasım vadesi. Size de mi Kasım dedianlamıyorum artık ağustostu eylül oldu şimdi de kasım diyorlar. Başka birine atsam yine kasım der büyük ihtimalle
Su falı baktırabulırjm belkı sonra ihtiyacım olursa o yine daha uygun 200 tl herkes cok övmus merak ettim ben de genel bir baktırmak istiyorum bir falcıya öylecnm bzn site indrm yapiyo yada instasindan ulas istersn daha uygun olabiliyo
haklısın canım ben instadan baktırdım orda indirim vardı 150 tl...O kadar para versem bana 15 sayfa yazı göndermesini beklerim cok pahalı degil mi yıldızname siz ne kadara baktırdınız :/
siz uygun baktırmıssınız, kendi sitesinde 400 tl gorunce ben baya sok oldum ya :/haklısın canım ben instadan baktırdım orda indirim vardı 150 tl...
Evet instada ara ara indirim yapıyor. Normalde yildizname 250 e bakıyor. Sitede 400 bende sitede iki defa baktırdım şuan kartlara çalışıyorumhaklısın canım ben instadan baktırdım orda indirim vardı 150 tl...
cnm sana özelden yazdım ama görmedin sanırım, merak ettim covidle ilgili olumsuz durumun yok inşallah?Evet instada ara ara indirim yapıyor. Normalde yildizname 250 e bakıyor. Sitede 400 bende sitede iki defa baktırdım şuan kartlara çalışıyorumhepsine baktirdim daha doğrusu sadece o değil çoğu falci uçmuş resmen fiyatlarda
Ben onu bir araştırayım genelde çok övülenden de bir şey çıkmıyoİnstagramda istanbulelif01 diye biri var, yorumlarda falan herkes memnun. Baktıran oldu mu?
Bende de cikmadi cnm.Kızlar merhabayargıç çok konuşuluyor burada malum ben de baktirmistim kendisine yildizname. Bu hafta olacak dediği şey olmadı. Kısa bir iletişim demişti ve kesin konusmustu. Hatta ben imkansız demiştim bekle ve gör demişti. Eylül sonu Ekim başı ise barışma gördü. Bu zaten gerçekten imkansiz ama zamanı bekliyorum buraya yazıcam çıkmadı diye. Genelde olumlu konuşuyor zaten gördüğüm kadarıyla. Kimseyle gönül bağıniz yok kesinlikle birbirinize döneceksiniz dedi. Ha şu var an ve geçmiş çok iyi. Kişinin düşüncelerini çok güzel anlatıyor. aşk dışında yakın vadede söylediği bir sey de çıktı. Kişinin nerde ne yaptığını bile söylüyor. Ama dediğim gibi gelecek konusu biraz muamma.
Evet o an nerde şuan ne yapıyor dediğinde onu bile söylüyor kuzum bende de bir sürü ufak tefek çıkanlar var. Aşk durumları dediğinden önce çıkmıştı zaten sadece hastalığı hiç söylememişti. Yalniz şunadikkat ettim özellikle instda baktirdigim fallarında falı bakıyor ama ek not düşüyor bunu bunu şu günlerde böyle yap sana arkadaşından yada ortak tanıdığından birisi böyle bişey anlatacak sen aslında bu cümleyi kuracaksın onu söyleme böyle söyle bunları yapınca olaylar olumluya dönecek. Bu herhangi konuda sadece ilişki konusunda değil, bilerek denedim. Kendimden örnek vericem yakın akrabalarından şu şu kişi seninle alakalı bir takım konuşmalar yapacak. Ama bu tepkiyi ver özürle dönecek dedi bunu denedim mesaj atmis kuzenim kusura bakma ya ben öyle demek istedim yazmış. Normalde kavga ederdik tartışırdık. Bunlar varsa fallarda sizde bi deneyin canım. Olumsuz konusan arkadaşlar yazsın dun iki arkadaşımın birini aglatmis boşuna umutlanma sizin ne yaparsan yap olmaz demiş.Kızlar merhabayargıç çok konuşuluyor burada malum ben de baktirmistim kendisine yildizname. Bu hafta olacak dediği şey olmadı. Kısa bir iletişim demişti ve kesin konusmustu. Hatta ben imkansız demiştim bekle ve gör demişti. Eylül sonu Ekim başı ise barışma gördü. Bu zaten gerçekten imkansiz ama zamanı bekliyorum buraya yazıcam çıkmadı diye. Genelde olumlu konuşuyor zaten gördüğüm kadarıyla. Kimseyle gönül bağıniz yok kesinlikle birbirinize döneceksiniz dedi. Ha şu var an ve geçmiş çok iyi. Kişinin düşüncelerini çok güzel anlatıyor. aşk dışında yakın vadede söylediği bir sey de çıktı. Kişinin nerde ne yaptığını bile söylüyor. Ama dediğim gibi gelecek konusu biraz muamma.