- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Aynı ses. Teşekkür ediyorum.Bubastisle nehir’in aynı olduğunu nasıl anladın? valla tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ses. Teşekkür ediyorum.Bubastisle nehir’in aynı olduğunu nasıl anladın? valla tebrik ediyorum
fal krizim gelmişti bir süre daha para vermek istemiyorum diye falsepetinde hediye falı kullandım Burcu Karen almış bakalım neler diyecek var mı daha önce tecrübe eden arkadaşlar
fal krizim gelmişti bir süre daha para vermek istemiyorum diye falsepetinde hediye falı kullandım Burcu Karen almış bakalım neler diyecek var mı daha önce tecrübe eden arkadaşlar
Tam bunu yazmak için girmiştim foruma 150tl bu aradaYargıç indirim yapmış sayfasında yazıyor. 1 günlükmüş kızlar haberiniz olsun. 3 tanede kitap almıştım halbuki
Bana da adımı aynısı story izlemesi oldu Sana bide Elif ekimde barışma görmüştü değil miYargıç bana Eylül ortasında eskisinden adım göreceksin demişti. Ben de 1 hafta önce insta hesabımı public yaptım. Storylerimi izledi. Bu bir adımsa bir nebze çıktı. Ama o kaderi de bir görmüştü. O kadar imkansız ki..
Sende durum hala aynı dimi :/Bana da adımı aynısı story izlemesi oldu Sana bide Elif ekimde barışma görmüştü değil mi
Senin hic ses çıkmıyor herşey yolunda galiba maşallah dedim bile vallaBana da adımı aynısı story izlemesi oldu Sana bide Elif ekimde barışma görmüştü değil mi
Ay bu Didem’in ben numarasını almıştım ama baktırmaya korktum ne kadardı parası acabaBende hepsini olmasada bazılarını yazmıştım.
Ama sanıyorum ki birimize çıkan diğerimize çıkmıyor yada enerji konusu kimiyle uyuşuyoruz kimiyle kesinlikle en iyi falcıda olsa çıkmıyor.
Online da..
Falcı istanbul,eliza,serkan,efsun,karacuma,sultan,medyum cem,şubat... Bunlar anlikta iyi olup hemen hemen konuyu detay vermeden de olsa bilenler.
Julide: vadesiyle birlikte bilmiş olumlu bir tablo çizmiş arada olacaklari söylememiş.
Sehrazat: Konuyu tamamen söylemiş nerde yaşadığını kimle yaşadığını tüm anlık analizleri güzeldi. Bildi durumu
Yargıç: O efsane ilkdefa özel durumları bile söyleyen baskasiyla görüp yanlış anlayacağıma kadar ne iş yaptığını ne zaman büyük kayıplar verdiğini benimle neden böyle olduğunu iliskisinin ve özellikle belirtigi böyle yaparsan düzelir yönlendirmelerine uyduğum için şuan iyi olduğumuzu düşünüyorum. Emek ettiği belli günü günü ne cıktı iki tanesi vadesi gelmeden çıktı.
Telefonda didem: bilen bilir ben çok uzun zaman ona baktirdim telefonda onu bulmak zor biraz ünlü tayfasına bakar zamanında kapısındasıra olurdu insanlar sonra taşındı evinden telefona döndü. Çok iyidir kalbin dayanırsa baktirirsin aldatıyorsa bile çat diye söyler gönder bak yoluna kızım der. Oda süreci tamamen bilip olumsuza bağlamıştı. Kapanışı onunla yaptım uzun uzun bakti simdi iyisiniz tartışma olacak ama uzun sürmeyecek dedi. Bakalım.
Söylediği gibi gidiyor.
Semabi : Konuyu bildi vade vermedi
Saraylı: Oda süreci söyledi ama olumsuza bağladı. Ama iyi gidiyor
Yiğit vardı nerdeyse bilen varsa yazsin bana. Çok iyiydi eskiden de sorunlu bir durumum vardı dediği tamamen çıkmıştı.
Bunlar aklımda kalanlar cikmayanlari da listeleyeceğim. Saçma sapan atıp tutan ve pahalı olan okadar çok var ki.
Onlar için bu kadar para harcadigimizi bilseler zaten geri dönerler diye düşünmeye başladım. Kart borçlarımi öderken tukeniyorum. Bu iş bağımlılık tamamen bıraktım dediğim her seferinde birine yine baktırdım. Bir tek elif kaldı aklımda belki ona baktiririm ama şimdi değil.
Yargıça birşey olduğunda soruyorum terapi gibi oluyor arada baktirirsam ona baktiririm.
Kendime hiç borçsuz bir araba alırdım yıllardır heralde. Kitaplara vericem kendimi kararlıyım
Bir ilerleme olmadan bir şey yazmak istemedim. Evet Yargıcın söylediği gibi ilerliyor olumsuz değil ama tam sonuca ulaşamadım 2 gün önce tekrar gittim .Tarih verdi. Çıkarsa yazarımSenin hic ses çıkmıyor herşey yolunda galiba maşallah dedim bile valla
300 canımAy bu Didem’in ben numarasını almıştım ama baktırmaya korktum ne kadardı parası acaba
aa nasıl oluyor acaba kendi hesabına havale mi istiyor yoksa siteden mi yine alıyor ben yasak sanıyordum normaldeYargıç indirim yapmış sayfasında yazıyor. 1 günlükmüş kızlar haberiniz olsun. 3 tanede kitap almıştım halbuki
Kendi hesabına aliyoraa nasıl oluyor acaba kendi hesabına havale mi istiyor yoksa siteden mi yine alıyor ben yasak sanıyordum normalde
yildizname baktrdm..en gec tarihi de sordm ogrenms oldum :) isle ilgili ben demeden bildi.keske ciksa hic umudum.yok o da demis cok umutsuzsun diye:)
yok cnm hic bahsetmedmYargıç’a ben hiç yıldızname baktırmadım kızlar, detay veya durumla ilgili bilgi istiyor mu? Veya siz verdiniz mi ? Yoksa sadece isim doğum tarihi mi ?
siz işle ilgili durumu söylemişmiydiniz acaba
Siz baktırdınız mı acaba? Baktıran söyleyebilir mi Didem’in dediklerini yaşayan var mı çıkan??300 canım