Binnaz Abla

Ben de aslında etkilenebiliyorum olumsuz fallardan, herkes etkilenir bence. Aslında gerçekleri söylemesi güzel ama biraz yumuşatsa daha iyi olur tabii :) Kendime fal kotası belirledim Aralık’tan once fal baktırmayacagim ama belki bir dahaki fal hakkımda ulaşırsam ona baktırırım. Bana telefonunu yazman mumkun mu ozelden?
Bende deneyebilirm no ıstesem

PATLAYAN TÜM FALLAR

Melisa Donukuk
Duygu Aura
Fulya Nas
Emre Dinç
Buğra
Medyum Gizem
Serkan Batu Kılıç
Özlem Yılmaz
Medyum Namaste
Nehir Ateşoğlu (Bubastis999 ile aynı kişi)
Venüs Ateş
Sevgi Derman
Beril Yavuz
Alev Seçkin
Yorumcu Zeus
Rosetta Stone
Oylum Genç
Zeliş Can
Utku İnanç
Nil Güneş
Senem Şah
Yağmur
Nas Kendinehas
Şevval Erdal
Ayşim Eren
Nihal Soy
taraca
seyyah0404
Ruhfall
FALCANANAY
Aytence
ecem23
okaliptus49
eflin4
Bubastis999
Klothoyagmur
Fildor
Maviyakamoz
BANUYILMAZ
UYUMSUZZ
shayla
kehanetci
parlakzel
Yesilcingene
Engin Gümüş
Sahra Aykız
Valentina Wolf
Asu Çiftçi
Neva Demir
Asya Naz
İpek Pekin
Ersan Sam
Lal Akın
Kahin Kraliçe
Derin Hisler
Senanur Tan
Melek Kara
Almila Umay
Selin Ay
Oya Boran
Nisan Yıldız
Anette Claire
Çiğdem Atlı
Liya Costanta
Özgür Can
Burcu Karen
Demir
Zümrüt Safir
Sahra Yıldız
Samantha Grey
Aslı Çınar
Bade Doğan
Eftelya Esen
Sezen Yıldız
Buket Türkmen
Ece Katre
Zülal Şen
Dennis
Su Mutlu
Didar Evren
Berke Gürsoy
Falcı Nezo
Ayışığın
Simya Doğa

Kızlar FALCIEFSUN ve Falcı Jülide o kadar karışık yazmış ki, olacak dediği şeye diğer paragrafta olmayacak demişler. Fal kısmında olmayacak demiş, sorduğum soruda için rahat olsun kesin olacak demiş biri, diğeri de diğer fallarında olduğu gibi bu da güzel vs. diye başlamış. Abla ben sana ilk defa geldim, diğer fallarımın nasıl olduğunu nerden biliyorsun!!!

Kızlar FALCIEFSUN ve Falcı Jülide o kadar karışık yazmış ki, olacak dediği şeye diğer paragrafta olmayacak demişler. Fal kısmında olmayacak demiş, sorduğum soruda için rahat olsun kesin olacak demiş biri, diğeri de diğer fallarında olduğu gibi bu da güzel vs. diye başlamış. Abla ben sana ilk defa geldim, diğer fallarımın nasıl olduğunu nerden biliyorsun!!!
Ve ikisinin de kopyala yapıştır olduğu o kadar belli ki...

Merhaba eski şehrazat bir ara dal işine ara vermişti covid19 çıktıktan sonra turuncudan sonra kendine yer açmıştı 1,5 yıl önce şimdi sadece telefonda bakıyor pandemiden dolayı.. Ama gerçek şehrazatın adını kullanan çok özellikle turuncu.. Numarasını veritim belki faydası olur size..

Bu şehrazat byvdeki şehrazat mı? Eğer oysa o burdan bir arkadaşımla bana aynı falı göndermişti yayınlamıştık falları hatta

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Venüs ateşe temmuzda baktirdigim falı dinledim dediği şeylerin büyük bir kısmı çıkmış. 6 hafta içinde eski sevgilinin yeni ilişkisini ogreneceksin demişti gerçekten tam Eylül'ün ilk günlerinde öğrendim. Yakın bir akrabamın hamile haberini alacağımı söylemiş, o da çıktı. Asıl konu eski sevgilimdi. Yani asıl konuyu bilmiş oldu. Bazı ufak tefek dediği şeylerde çıkmış.Burda pek begenmedigimi söylemiştim biraz klasik bir fal gibiydi ama hakkını yemişim özür diliyorum burdan da:hasta:
Venüs ateş bende de tutmuştu aylar önce baktırmıştım

PATLAYAN TÜM FALLAR

Melisa Donukuk
Duygu Aura
Fulya Nas
Emre Dinç
Buğra
Medyum Gizem
Serkan Batu Kılıç
Özlem Yılmaz
Medyum Namaste
Nehir Ateşoğlu (Bubastis999 ile aynı kişi)
Venüs Ateş
Sevgi Derman
Beril Yavuz
Alev Seçkin
Yorumcu Zeus
Rosetta Stone
Oylum Genç
Zeliş Can
Utku İnanç
Nil Güneş
Senem Şah
Yağmur
Nas Kendinehas
Şevval Erdal
Ayşim Eren
Nihal Soy
taraca
seyyah0404
Ruhfall
FALCANANAY
Aytence
ecem23
okaliptus49
eflin4
Bubastis999
Klothoyagmur
Fildor
Maviyakamoz
BANUYILMAZ
UYUMSUZZ
shayla
kehanetci
parlakzel
Yesilcingene
Engin Gümüş
Sahra Aykız
Valentina Wolf
Asu Çiftçi
Neva Demir
Asya Naz
İpek Pekin
Ersan Sam
Lal Akın
Kahin Kraliçe
Derin Hisler
Senanur Tan
Melek Kara
Almila Umay
Selin Ay
Oya Boran
Nisan Yıldız
Anette Claire
Çiğdem Atlı
Liya Costanta
Özgür Can
Burcu Karen
Demir
Zümrüt Safir
Sahra Yıldız
Samantha Grey
Aslı Çınar
Bade Doğan
Eftelya Esen
Sezen Yıldız
Buket Türkmen
Ece Katre
Zülal Şen
Dennis
Su Mutlu
Didar Evren
Berke Gürsoy
Falcı Nezo
Ayışığın
Simya Doğa
Bubastisle nehir’in aynı olduğunu nasıl anladın?😊 valla tebrik ediyorum

Biryolunvar daki şehrazat benim dediğim. Sizin dediğiniz farklıysa onu bilmiyorum konunun ilk kısmını kaçırdım
Benim dediğim 2 yıl önce turuncuda çalışıyordu ayıldı ofis açtı kendisine daha sonra turuncu onun adını kullanarak başka birini koydu ama tanıyanlar anladı .. Fakat pandemiden dolayı artık telefonda bakıyor

Kızlar Serkan batuyu bekliyorum ama 2 gündür yok normalde biyografiye yazardı ama yazmamış bir şey

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim yazdıklarınızı takip ediyorum yargıçtan bahsetmişsiniz hep bende baktırmadı düşünüyorum ama fal ücretleri yüksek ve sanırım sesli göndermiyor falı yazılı gönderiyor. Yazılıda yazdıkları uzun ve detaylı mı ? Bir de fal gönderirken direkt sorularımı sorayım yoksa detay vereyim mi gönderenler yardımcı olursanız çok sevinirim 💕

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim yazdıklarınızı takip ediyorum yargıçtan bahsetmişsiniz hep bende baktırmadı düşünüyorum ama fal ücretleri yüksek ve sanırım sesli göndermiyor falı yazılı gönderiyor. Yazılıda yazdıkları uzun ve detaylı mı ? Bir de fal gönderirken direkt sorularımı sorayım yoksa detay vereyim mi gönderenler yardımcı olursanız çok sevinirim 💕
Ben birden fazla kez baktıranlardanım. Evet sesli değil yazılı bakıyor. Bana baktıkları ne kısa ne uzun tam orta kıvamdaydı. Detay olarak kendi falımdan yola çıkarak şöyle diyebilirim. İlk gönderdiğimde kişilik analiziyle başlamıştı ve geçmişe dair bir iki cümlesi vardı. Sonrasında bildiğimiz fal gidişatıyla devam ediyor. Ben direkt sorularımı sordum aslında ama biraz da olayla ilgili küçük notlar paylaştım. Ben falı çıkmayan patlayan taraftanım malesef :KK70: falı çıkan bir kaç arkadaş vardı forumda onlarda görünce mutlaka yardımcı olur.

Ben birden fazla kez baktıranlardanım. Evet sesli değil yazılı bakıyor. Bana baktıkları ne kısa ne uzun tam orta kıvamdaydı. Detay olarak kendi falımdan yola çıkarak şöyle diyebilirim. İlk gönderdiğimde kişilik analiziyle başlamıştı ve geçmişe dair bir iki cümlesi vardı. Sonrasında bildiğimiz fal gidişatıyla devam ediyor. Ben direkt sorularımı sordum aslında ama biraz da olayla ilgili küçük notlar paylaştım. Ben falı çıkmayan patlayan taraftanım malesef :KK70: falı çıkan bir kaç arkadaş vardı forumda onlarda görünce mutlaka yardımcı olur.
Teşekkür ederim 🙏🏼

Ben yargıçci biri olarak başka arkadaşlarda yazsın genelde özelden konuşuluyor ama çıkanlar ve süreci doğru bildi diyenler yazsa keşke. Benim tarihleri verdiği süreden önce cıktı. Ama ben tamamen yönlendirmelerine gore davrandım. Dediği gibi ilerliyoruz :KK200: kahvede detay vermemiştim. Su ve yildiznamede verdim ben ozaman tarih ve konuyu detaylandirdi. Çok uzun yazmamıştı kahvede ama arkadaşın dediği gibi analizler vardı ve Asıl konu.

X