Online'da favorim aslinda Elfin Demet ve Misirli Talia'dir. Yalniz Elfin cok pahali 10-15 dakika ses kaydi icin 300 lira, 1 senedir baktirmiyorum. Talia da ses kaydi gonderdiginde guzel biliyor anlik durumlari ancak gelecek uzun vade cikmiyor. Ona hic telefonda baktirmadim, hatta uzun zamandir da baktirmadim yaklasik 3 ay oldu. Anlik merak ettigim bir sey olursa atiyordum ama simdi o da 70 tl olmus, degmez gecrekten cunku bazi uyanikliklarini fark ettim onun, bazi arkadaslar da yazmisti. Bilerek fal sonunda ucu acik birakiyor, soruda da net cevap vermiyor ki tekrar baktir. Bu nedenlerle sogudum ondan ve baktirmiyorum. Elif bende kamerayi actirmamisti ama cok sey bildi hatta falda benim gozlerim doldu cok ozel birkac durumu soyledi ve zaten ogrenmesine imkan olmayan seyler. Kesinlikle Elif'i ben de tek geciyorum su ana kadar baktirdigim en iyi faldi. Yakin vade en erken Ekim sonunda olacak bir seyden bahsetti, onun su donemde olasiligi cok dusuk ve bir isaret de yok henuz ama asil soyledigi sey olumlu, cok cok pembe olmasa da daha cok imkansiz. Eger soyledigim kisiyi biraz tanimissam onun falda soyledigi davranis bicimi pek mumkun degil :) Bakalim, en azindan seneler vermemisti, Subat-Mart'a kadar az cok anlasilir.