- 14 Haziran 2020
- 474
- 965
- 32
Özelden atayım canımCanım fallarımız aynı gelmiş olmasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden atayım canımCanım fallarımız aynı gelmiş olmasın?
Bekliyorum canım.Özelden atayım canım
Hangi falci insta ismini soyler misin bakayim?Kızlar İnstagram falcılarına el attım demiştim size. Bir tanesi ucuz siye baktırdım baktırmaz olaydım kısacık bakmış verdiğim paraya yazık az bile olsa boşa gitti. Ama şimdi yeni bir falcı keşfettim sonra baktıran 5 kişiye tek tek sordum uzun zaman önce baktıranlara sordum dm den. Baya baya övdüler dediklerini yaşamış hepsi sadece biri saha yenş baktırdım çıkarmı bilmiyorum dedi. Bugün baktıracağım bakalım dedikleri kadar güzel mi eğer güzelse zaten ben size ismini vericem. Gerçi yıldızname daha iyiymiş dediler ama çok pahalıydı denemek için. O yüzden kahve baktıracağım.
Cnm Çok sevindim senin adına:)Böyle yazmak kısmetmiş çıkan fal haberleriyle geldim
Eki Görüntüle 2690692
Son 3 aydır batırdığım falların iyilerini yazıyorum.
Önce binnazdakilerle başlıyorum;
❣vadesiyle tutanlar ki temmuz başından beri eylülü bekledim: tümay cennet (tarot) serkan batu kılıç (kahve)
❣Vade söylemeden tutanlar: Elfin demet (katina), Gilda koç (katina) her ikisinin analizleri yol haritaları muhteşemdi.
❣Bazı bilemeyeceği spesifik noktaları söylemesine rağmen akışı tam bilememiş ama sonucu bilmiş bir yorumcu: Işıl parla(kahve) (baktırmak isteyen varsa hem fikir olsun hem yorumcunun hakkını yemeyeyim diye yazdım)
❣BYV Yargıç (kahve) mantıklı yorum yapmıştı ama tam sonuç alamadım ve burdan gaza gelip yıldızname gönderdim. Şimdiye kadar parasını sonuna kadar hak etmiş online yorumculardan biri. Tekrar tekrar danışılabilir bence, yani ben kesin tekrar giderim
❣Tellwe Elifsucan (kahve) eylül ayı demişti, akışı bazen bilemese de görüşmenin zamanlarını hep tutturuyor bende
Fal sepeti;
❣ mısırlı talia (katina) 3 gün gecikse de vadesiyle tuttu
❣ medyum namaste (tarot) daha önceki yorumunu sevmemiştim çok akıl veriyor gibiydi ama youtubedaki yorumları hoşuma gidince tekrar baktırdım ve bu sefer vadesiyle tutturmuş oldu
❣simya doğan (kahve) hediye faldı ve detay yazmamıştım. Üstünkörü bi yorum olunca düşük puan vermişim hatta ama okuyunca gördüm ki tutturduğu şeyler baya varmış. Detay vererek tekrar baktırabilirim.
Falalemi ve tutmayanları başka bir postta yazacağım
Hepimizin güzel yorumlanmış fallarının tutması dileğiyle...
Merhaba cıkan falcı özellikle önerdiğinx hangi falcıBöyle yazmak kısmetmiş çıkan fal haberleriyle geldim
Eki Görüntüle 2690692
Son 3 aydır batırdığım falların iyilerini yazıyorum.
Önce binnazdakilerle başlıyorum;
❣vadesiyle tutanlar ki temmuz başından beri eylülü bekledim: tümay cennet (tarot) serkan batu kılıç (kahve)
❣Vade söylemeden tutanlar: Elfin demet (katina), Gilda koç (katina) her ikisinin analizleri yol haritaları muhteşemdi.
❣Bazı bilemeyeceği spesifik noktaları söylemesine rağmen akışı tam bilememiş ama sonucu bilmiş bir yorumcu: Işıl parla(kahve) (baktırmak isteyen varsa hem fikir olsun hem yorumcunun hakkını yemeyeyim diye yazdım)
❣BYV Yargıç (kahve) mantıklı yorum yapmıştı ama tam sonuç alamadım ve burdan gaza gelip yıldızname gönderdim. Şimdiye kadar parasını sonuna kadar hak etmiş online yorumculardan biri. Tekrar tekrar danışılabilir bence, yani ben kesin tekrar giderim
❣Tellwe Elifsucan (kahve) eylül ayı demişti, akışı bazen bilemese de görüşmenin zamanlarını hep tutturuyor bende
Fal sepeti;
❣ mısırlı talia (katina) 3 gün gecikse de vadesiyle tuttu
❣ medyum namaste (tarot) daha önceki yorumunu sevmemiştim çok akıl veriyor gibiydi ama youtubedaki yorumları hoşuma gidince tekrar baktırdım ve bu sefer vadesiyle tutturmuş oldu
❣simya doğan (kahve) hediye faldı ve detay yazmamıştım. Üstünkörü bi yorum olunca düşük puan vermişim hatta ama okuyunca gördüm ki tutturduğu şeyler baya varmış. Detay vererek tekrar baktırabilirim.
Falalemi ve tutmayanları başka bir postta yazacağım
Hepimizin güzel yorumlanmış fallarının tutması dileğiyle...
Merhaba cıkan falcı özellikle önerdiğinx hangi falcı
Şans eserimi tutuyor ben anlamıyorum kii mesela ben de sonuç için elfin demet yargıç olumsuz ama tümay gilda olumlu konuştu işte şimdi bir sonuç alsam sana göre bi grup çıkmıs olacak bir grup çıkmamıs olacak o yüzden ben artık bu fal işlerni hiç anlamıyom neye göre çıkıyor yaaaaaÖncelikle Serkan batu ve yargıç derim vadeler tam tuttu.Bir de tümay cennet
Elfin demet Ve gilda koç akışı çok iyi anlattı ama vade vermediler.
Bi sonrakilerse mısırlı talia ve medyum namaste olur
Didemin numarasını alabilir miyim acaba?Canim didem sikintili yazdim ben sana olumsuzu catir catir soyluyor o yüzden kimse sevmez onu. Yıllardır bakar en son ünlü tayfasına bakiyordu ulaşmak zor birde pahalı. Görüşürsen bilgi ver
Berbat sadece burç yorumu yaptı profesyonel değil ayrıca gaipten falan ses mes aldığı da yooookkkk en pembeciiiii ve dürüst olmayanııııı birdaha aslaaaa tercih etmeeeemmmKızlar sezgi Ulusoy hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kahin.ra ya kahve falı baktırdım upuzun bakmış hiç bilgi vermedim çoğu şeyi bilmiş güzel bakıyor ben beğendim bakalım çıkar gibi duruyo ama öyle spesifik bir sorularımı falan cevaplamadı onu yıldıznamede yapıyor kahve de sadece gördüklerini söyledi beğendim ama yine burada bahseden vir arkadaşımız gibi cinli bir falcı değil tabiHangi falci insta ismini soyler misin bakayim?
Kahve baktirir denerim belki. Ucretleri ne peki yildizname ve kahvede?Kahin.ra ya kahve falı baktırdım upuzun bakmış hiç bilgi vermedim çoğu şeyi bilmiş güzel bakıyor ben beğendim bakalım çıkar gibi duruyo ama öyle spesifik bir sorularımı falan cevaplamadı onu yıldıznamede yapıyor kahve de sadece gördüklerini söyledi beğendim ama yine burada bahseden vir arkadaşımız gibi cinli bir falcı değil tabi