Binnaz Abla

Ben ikisine de baktırdım ikiside patladı bende maalesef. Batu Kılıç patlamasına rağmen üslubundan ötürü beğendim. Özlem Yılmaz’ın falını çok saçma bulmuştum, ardından kendisine bir soru sordum. Sorumu anlamayıp onu da saçma sapan bir şekilde cevaplayınca bastım 2 yıldızı. Hemen falını geri alıp kredilerimi iade etti :) zaten fark ettiysen hiç kötü yorumu yok, en düşük puanı 4 yıldız. Çünkü muhtemelen kötüleri bende yaptığı gibi geri alıyor. Bu bile her şeyi açıklıyor ;( Kaldı ki zaten dedikleride çıkmamıştı, falını geri aldığı için dinleyemiyorum ama aklımda kalanlar da çıkmadı.

Pandemide hepsinin verdiği vade Temmuz Ağustos’tu şimdi onlar da bitti hiçbir gelişme de olmadı şimdi baktırınxa da demek Kasım demeye başlamışlar bu böyle gider artık
Serkana ilk haziranda baktırdım. Kasım dedi. Tüm fallarında Kasım diyor. Ayda bir baktırıyorum. Verdiği tarihi hatırladığını sanmıyorum. Bakcaz artık Kasım ayına.

Kizlaaar ben günlerdir araştırmalarım sonucu fallarımı geri iade ediyor diye byvnin instgram sayfasından yargıcı buldum. Msj attım sürekli fal baktiranlar için pahalı olduğundan dolayı iade ediyormuş çünkü aynı konu olunca arka arkaya farklı birşey çıkmaz dedi. Önce tedirgin oldum site kontrolündedir diye. Bu arada özellikle sordum gerçek hayatı dışında başka hicbir sitede fal bakmıyormuş pandemiden dolayı böyle sisteme geçmiş bilginize ❤❤

Bana elfin demette güzel bakmıştı. Ama çok pahalı. Zaman olarak sekanla aynı zamanı verdi. Yargıç bana nedense itici geliyor. Belki isminden dolayı.

Kızlar trendyolda indirimli binnaz kredisi satıyorlar alan var mı acaba?
binnazla iletişimi kestim canım , oradan Tek Tumay Cennete gidiyordum..Valla dua ediyorum , kendisi başka bir yer ile anlaşsın diye , yada bireysel baksın Binnaz kredilerde apple store de iyice yemiş kafayı bende sildim uygulamayı o yüzden istediği kadar indirim yapsınn geçti bolunun pazarı

Bende Serkan batu için aynısını düşünüyorum keşke başka yere geçse. Sırf onun için kredi alıyorum binnazda. Artık başkasına baktırmıyorum orada

Bana elfin demette güzel bakmıştı. Ama çok pahalı. Zaman olarak sekanla aynı zamanı verdi. Yargıç bana nedense itici geliyor. Belki isminden dolayı.
Canım ben onu da denedim zamanında sırf uzun baksın diye aynı soruyu farklı farklı soruyor , vadelere takılan biri değilim ama bir falcının benim için dürüstlüğü yol gösterici olması önemli , yani ben bilgi verdikten sonra bazı şeylerin üzerinden fikir yürütmesi hoş değil , Elfin ile Bilge , arasında bir fark göremiyorum..Bana hissiyat lazım bunlarda da göremedim.Yüksek fiyat diye birşey zannedip gidiyoruz , amaaaa boşşşşşş..

Baktiran diğer arkadaşlar cevaplasın benim birebir oyle ilerliyor son tartışmamız haric
Bende de söylediği gibi ilerliyor. Bana olayların tarihlerini tutturmuştu; karşı tarafın dış görünüşü, yaptığı işi ve burcunu doğru tahmin etmişti ... Canım bana özelden Yargıcın instagram ismini gönderebilir misin

Instagramdan da baksa keske ya bi fala 200 lira verecek durumu olmayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…