Ben ikisine de baktırdım ikiside patladı bende maalesef. Batu Kılıç patlamasına rağmen üslubundan ötürü beğendim. Özlem Yılmaz’ın falını çok saçma bulmuştum, ardından kendisine bir soru sordum. Sorumu anlamayıp onu da saçma sapan bir şekilde cevaplayınca bastım 2 yıldızı. Hemen falını geri alıp kredilerimi iade etti :) zaten fark ettiysen hiç kötü yorumu yok, en düşük puanı 4 yıldız. Çünkü muhtemelen kötüleri bende yaptığı gibi geri alıyor. Bu bile her şeyi açıklıyor ;( Kaldı ki zaten dedikleride çıkmamıştı, falını geri aldığı için dinleyemiyorum ama aklımda kalanlar da çıkmadı.Fal sepetinde özlem yılmaza baktıran varmı. Batu ya baktırdım bugün. Yakaladım yani. Hep Kasım ayı için tarih veriyor. Bazı şeyler daha oturacak mış. Daha ciddiye doğru gidiş varmış. Kasımı iple çekiyorum. Çıkarsa yazarım. Ama özlemi beğendim. O da eylül sonu güzel gelişmeler olacak dedi. Bakalım.
Aaaa kötü olmuşBana Özlem Yılmaz da Serkan Batu Kılıç da patladı, hatta patlayalı aylar oldu. Umarım sana çıkar
Serkana ilk haziranda baktırdım. Kasım dedi. Tüm fallarında Kasım diyor. Ayda bir baktırıyorum. Verdiği tarihi hatırladığını sanmıyorum. Bakcaz artık Kasım ayına.Pandemide hepsinin verdiği vade Temmuz Ağustos’tu şimdi onlar da bitti hiçbir gelişme de olmadışimdi baktırınxa da demek Kasım demeye başlamışlar bu böyle gider artık
İkisine de en az 5’er kez fal baktırdım ve hiçbir falı çıkmadı. Serkan Batu Kılıç’ın 30 cümlesinden 1 tanesi çıkmış, öyle düşün. İkisi de falı çıkmayınca inatla olacak deyip erteliyor.Aaaa kötü olmuş
Zaten Kasım da tutmazsa daha serkana baktırmam. Falcı kalmadı.İkisine de en az 5’er kez fal baktırdım ve hiçbir falı çıkmadı. Serkan Batu Kılıç’ın 30 cümlesinden 1 tanesi çıkmış, öyle düşün. İkisi de falı çıkmayınca inatla olacak deyip erteliyor.
Haklısın, evet.Zaten Kasım da tutmazsa daha serkana baktırmam. Falcı kalmadı.
Aynen falcı kalmadıZaten Kasım da tutmazsa daha serkana baktırmam. Falcı kalmadı.
binnazla iletişimi kestim canım , oradan Tek Tumay Cennete gidiyordum..Valla dua ediyorum , kendisi başka bir yer ile anlaşsın diye , yada bireysel baksınKızlar trendyolda indirimli binnaz kredisi satıyorlaralan var mı acaba?
Kimine çok net çıktı geçmiş mesajlardan görebilirsin. Bana mesela hiç uymadı dedikleri ve öngördüğü şeyleri hiç yaşamadım. Sen bir şansını dene istersen :)Bu yargıç çok mu iyi değer mi batırmaya kızlar.
Baktiran diğer arkadaşlar cevaplasın benim birebir oyle ilerliyor son tartışmamız haricBu yargıç çok mu iyi değer mi batırmaya kızlar.
Bende Serkan batu için aynısını düşünüyorum keşke başka yere geçse. Sırf onun için kredi alıyorum binnazda. Artık başkasına baktırmıyorum oradabinnazla iletişimi kestim canım , oradan Tek Tumay Cennete gidiyordum..Valla dua ediyorum , kendisi başka bir yer ile anlaşsın diye , yada bireysel baksınBinnaz kredilerde apple store de iyice yemiş kafayı bende sildim uygulamayı o yüzden istediği kadar indirim yapsınn geçti bolunun pazarı
Bence byv de Serkan tek yargıçtan daha iyiBaktiran diğer arkadaşlar cevaplasın benim birebir oyle ilerliyor son tartışmamız haric
Canım ben onu da denedim zamanında sırf uzun baksın diye aynı soruyu farklı farklı soruyor , vadelere takılan biri değilim ama bir falcının benim için dürüstlüğü yol gösterici olması önemli , yani ben bilgi verdikten sonra bazı şeylerin üzerinden fikir yürütmesi hoş değil , Elfin ile Bilge , arasında bir fark göremiyorum..Bana hissiyat lazım bunlarda da göremedim.Yüksek fiyat diye birşey zannedip gidiyoruz , amaaaa boşşşşşş..Bana elfin demette güzel bakmıştı. Ama çok pahalı. Zaman olarak sekanla aynı zamanı verdi. Yargıç bana nedense itici geliyor. Belki isminden dolayı.
Bende de söylediği gibi ilerliyor. Bana olayların tarihlerini tutturmuştu; karşı tarafın dış görünüşü, yaptığı işi ve burcunu doğru tahmin etmişti ... Canım bana özelden Yargıcın instagram ismini gönderebilir misinBaktiran diğer arkadaşlar cevaplasın benim birebir oyle ilerliyor son tartışmamız haric
Instagramdan da baksa keske ya bi fala 200 lira verecek durumu olmayanlar varBende de söylediği gibi ilerliyor. Bana olayların tarihlerini tutturmuştu; karşı tarafın dış görünüşü, yaptığı işi ve burcunu doğru tahmin etmişti ... Canım bana özelden Yargıcın instagram ismini gönderebilir misin
Canım dönüş yaparmı bilemem ama yazdım geç gördü. falyargic instgrm ismi sor istersenInstagramdan da baksa keske ya bi fala 200 lira verecek durumu olmayanlar var
TesekkurlerCanım dönüş yaparmı bilemem ama yazdım geç gördü. falyargic instgrm ismi sor istersen