Binnaz Abla

Kızlar yargıc in falına baktım da tekrar burda adı geçince. Gerçekten çok pembe. İmkansız bir olayı pembeye bağlamış ki sorularda imkansız diye belirtmisim. Bana olumlu konuşanların hepsi patladı gerçi.

Ne dedi ki sana?
Herkesin exle gelecek görmüş, benim exle dönüş var ama evlilik yok baska birisi cıkcak karsına onla evlilik var dedi. Hani açıkcası falından cok etkilenmedim ama herkes cıktı cıkıyor yzınca kafaya takmamak elde değil 😆😆 benimki herkesden farklı ben yıldızname attım bu yüzden de tırsıyom bu tür falda daha cok kesin oluyormuş 🙂

Nasiiiiilll?? Iletisim an meselesi dedi ve 2 gün sonra konuşmaya mı başladınız vov :KK70:
Konuşmaya başladık derken, bi süredir ayrıyız, başıma gelmeyen kalmadı, hal hatır sormuyordu. Anlık iletişim demişti, ben pek ihtimal vermemiştim ama halimi hatrimi sordu duruma üzüldüğünü söyledi.

Herkesin exle gelecek görmüş, benim exle dönüş var ama evlilik yok baska birisi cıkcak karsına onla evlilik var dedi. Hani açıkcası falından cok etkilenmedim ama herkes cıktı cıkıyor yzınca kafaya takmamak elde değil 😆😆 benimki herkesden farklı ben yıldızname attım bu yüzden de tırsıyom bu tür falda daha cok kesin oluyormuş 🙂
Bana 20 yıldır bu işi yapıyorum demiş, sanırım dışarıda bakıyordu, Koronadan online a geçti, öyle düşündüm yani

Ya şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğini
Ben hic sesli yorum almadim ondan hep yazili bakti, cok uzun bakmaz, sorulara da net cevap vermez sonunda o yuzden tekrar baktirmadim ama yazisi anlasiliyordu ve cikti fallari.

Bana 20 yıldır bu işi yapıyorum demiş, sanırım dışarıda bakıyordu, Koronadan online a geçti, öyle düşündüm yani
Olabilir canım belkide çıkar bana da iyi bir falcıdır
o kadar cok fal baktırdımki artık böyle boşvermişlik geldi bana olacak diyen de var olmayacak diyende artık akışına bırakıyorum kafam allak bullak yaşayarak göreceğim...

Olabilir canım belkide çıkar bana da iyi bir falcıdır
o kadar cok fal baktırdımki artık böyle boşvermişlik geldi bana olacak diyen de var olmayacak diyende artık akışına bırakıyorum kafam allak bullak yaşayarak göreceğim...
inşallah her şey çok güzel olur cnm bu batağa düşen hepimiz için :KK43:

Sende tutturuyor mu canim
Tüm fallarımı açıkladığım konuda yazmıştım zaten :) Bana verdiği vadeler ve dedikleri çıkmadı. İlk baktırdığımda çok garip bir detayı bilmişti sadece ben hiç çıtlatmadığım halde. Ama çok pembe bakıyor benim olaya ama sorsan çok ciddiyim tek falı çıksın istediğim kişi :KK70: Çok seviyorum pozitifliğini bile

Tüm fallarımı açıkladığım konuda yazmıştım zaten :) Bana verdiği vadeler ve dedikleri çıkmadı. İlk baktırdığımda çok garip bir detayı bilmişti sadece ben hiç çıtlatmadığım halde. Ama çok pembe bakıyor benim olaya ama sorsan çok ciddiyim tek falı çıksın istediğim kişi :KK70: Çok seviyorum pozitifliğini bile
vallahi bende okuyunca merak ettim sence baktırsam mı ya

X