Binnaz Abla

Benim zaten son falım diye niyet edip attım artık çünkü hep olumsuzlaştı 😅Gerçi benim gönderdiğim enerjide olumsuz bir kaç falcı ocaktan sonra detay verdiler o zaman olup olmadığını yazarım.İki kez kardeşimle durduk yere yüzümüze bakıp detay veren falcılar olmuştu inş yine onlardan denk geliriz online fal sayfamı kapattım.
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. 🙏

Arkadaşlar ya bana yardımcı olabilecek birileri var mı Serkan batuyu 10 gündür elimde tel bekliyorum çevrimiçi saniyesinde ben giriyorum ama meşgul durumda oluyor girer girmez saatlerce bekliyorum kişi sayısı düşüyor ama ben yine gönderemiyorum hep meşgul çünkü önceden Elimde tel bekleyince gönderiyordum şimdi sistemsel sorun var bence bu kadar olamaz kaç kere mesaj attım desteğe ama hep aynı teraneler taktik verebilecek yok mu 😣

Arkadaşlar ya bana yardımcı olabilecek birileri var mı Serkan batuyu 10 gündür elimde tel bekliyorum çevrimiçi saniyesinde ben giriyorum ama meşgul durumda oluyor girer girmez saatlerce bekliyorum kişi sayısı düşüyor ama ben yine gönderemiyorum hep meşgul çünkü önceden Elimde tel bekleyince gönderiyordum şimdi sistemsel sorun var bence bu kadar olamaz kaç kere mesaj attım desteğe ama hep aynı teraneler taktik verebilecek yok mu 😣
Dün ben mobil uygulamadan baktım meşgul görünüyordu. Sonra normal siteden baktım çevrimiçiydi ve fal alıyordu. Ordan attım ben de.
Mobil sorunlu

Güncelleme geldi bugun düzelmiş baktım 🤗🤗

Bu arada Yagız Okura baktıran oldu mu ? Diğer falcılar gibi bekle , yazacak , sabret gibi konuşmadı . Tam net böyle şöyle yap dedi . Yargıcta aynısını söyledi. Yaptım . Şimdi bekliyorum ilerlemesini 😊

Exle olumlu olma ihtimali var mı peki? Sanki butun exlerle bir ilişki ve dönüş goruyor o kısım sadece güven vermedi ama enerjsiini ben de cok sevdim, samimi ve iyi biri bence ve bana konusmak, yorum almak iyi geldi.

Valla panpa bilemedim
Adam cidden dengesiz kendi de kadın olsam kaçardım benden demişti😂
2 gün önce gece romantik şeyler yazmış
Dün artık bitti bu iş asla olmaz yazmış
Her gün ayrı bir şey diyor ne dediğini anlamadım ki ben😶

Valla panpa bilemedim
Adam cidden dengesiz kendi de kadın olsam kaçardım benden demişti😂
2 gün önce gece romantik şeyler yazmış
Dün artık bitti bu iş asla olmaz yazmış
Her gün ayrı bir şey diyor ne dediğini anlamadım ki ben😶
Ne burcu bu İkizler falan mı 😁 2 gunde bu kadar degisilir mi ya cok ilginc.

Alex konusu açılmışken Alex genel olarak pembeye mi bağlıyor gelecekte?
Alex diğerlerinden çok farklı. Genelde karakter analizi ve olmuş olan şeyler üzerinden tavsiye veriyor. Şunu şöyle yaparsan böyle olur, yapmazsan böyle olur tarzından. Yani pembeci değil. Ak’a ak, kara’ya kara der. Gerçekten oluru yoksa da söyler.

Alex'i kendi toplu mesajımda eklememişim. Alex '' bana göre '' binnazda ki Rüzgar gündoğan gibi.Çok çok ilgili ama faldan öte tavsiye veriyordu bana genelde ve benim olayı sonda ayrılık yok kısmına bağlamıştı.
Peki (özel olmazsa tabi) dediği gibi oldu mu?

Alex diğerlerinden çok farklı. Genelde karakter analizi ve olmuş olan şeyler üzerinden tavsiye veriyor. Şunu şöyle yaparsan böyle olur, yapmazsan böyle olur tarzından. Yani pembeci değil. Ak’a ak, kara’ya kara der. Gerçekten oluru yoksa da söyler.
Evet ben Alex i çok seviyorum zaten. Bana hep olumlu konuşmuştu ama. Öyle olmadı. En son fal attım adam hala gelecek dedi. Puan kırdım ben de ilk kez

Bu arada Yagız Okura baktıran oldu mu ? Diğer falcılar gibi bekle , yazacak , sabret gibi konuşmadı . Tam net böyle şöyle yap dedi . Yargıcta aynısını söyledi. Yaptım . Şimdi bekliyorum ilerlemesini 😊
Acaba Yagız Okur ne zamanları aktif oluyor? Bilginiz varsa söyler misiniz? Daha önce ona hiç baktırmamışım bir deneyeyim :)

Acaba Yagız Okur ne zamanları aktif oluyor? Bilginiz varsa söyler misiniz? Daha önce ona hiç baktırmamışım bir deneyeyim :)
Bugün oğlen aktifti . Ben önerileri okuyarak gittim . Beğenmişler onu. Fiyatı da 25 tl . Yargıc 100 TL . Hemen hemen aynı şeyleri söyleyip yönlendirdi. Yine enerji meselesi 🤗

Kizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükür 💕 haberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.

X