- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
Hala aynı cümleleri kuruyormuş ya rezaletYa ben de elifsucan'a baktırdım geçen gün, aklındaki kişinin maddi sorunları var falan dedi ailesi biriyle tanıştıracak onunla evlenecek dedi. Maddi sorunu sıfır, adam bürokrat fena zengin ayrıca ailesinin yönlendirmesi imkansız çünkü ailesi yok. Neyse ki uydurma falmış rahatladım sizi okuyunca.
Hala aynı cümleleri kuruyormuş ya rezalet
Hiç düşünme bile direkt iptal et bence.Ben de cingene için aldığım krediyi elifsucan kullanayım bari demiştim dha yorumlamadı yorumlamadan iptal mi etsembu cingeneyle hiç sonradan enerjisi tutan yok mu
Kime kullanayım peki o zamanHiç düşünme bile direkt iptal et bence.
Valla o konuda maalesef yardımcı olamayacağım ;( Pek bilmiyorum çünkü. Tellwe’de bir elifsucan’a bir de Gandalf diye birine baktırmıştım. Çünkü ben de yeşilçingene için kredi almıştım ama o da aynen iade etmişti. Zaten uygulamayı sildim telefonumdan. Gandalf’in yorumu aman aman değildi ama yine de tutarlıydı.Kime kullanayım peki o zaman
Ben de çingene için kredi almıştım reddetmişti. Okaliptus49 diye birine baktirdim fena değildi. Dediği bi şey oldu ama esas mesele ile ilgili degildi.Kime kullanayım peki o zaman
Bazı yüksek ücretli falcılar bile bana hiçbir şey bilemedi.Tam iptal için girdim falım yorumlanmış kızlar valla ben çok beğendim elifsucanı sorduğum soru haricinde detaylarda vermiş soığum kişiyle alakalı olumsuz konuşmuş zaten ben de ümidi kestim olmayacak bu iş.bazı falcılarla aynı nokta atışları yapmış.çok daha pahalıya baktırdığım fallardan farkıda yokSöylemediğim detayda bildi ayrıca.
Benim zaten son falım diye niyet edip attım artık çünkü hep olumsuzlaştıBazı yüksek ücretli falcılar bile bana hiçbir şey bilemedi.
İlk önce ben de beğenmiştim sonradan bozdu galiba bilemiyorum. Birde eskiden hep sorduğumuz beyin etrafında takıntılı kızlar olurdu ona göreBana da biri önermişti, neyini bu kadar beğenmişler anlayamadım ya. Seninle olmaz çevresinden biriyle olur diyo eeee ben de adamın çevresindeyim?
Bana böyle bir şey demedi ama sanırım o takıntılı kız benim o yüzdendirİlk önce ben de beğenmiştim sonradan bozdu galiba bilemiyorum. Birde eskiden hep sorduğumuz beyin etrafında takıntılı kızlar olurdu ona görehala bunu söylüyor mu acaba merak ettim?
Bana söyledi ahahahahah ilişkisi olduğu ama duygusal olarak bir şey hissetmediği sosyal medyadan tanışıp görüştüğü hatta üstüne mutsuz olduğu kız (ki böyle biri yok ilişkisi yok) takıntılı çıkacakmış ve adam bana döndüğünde bir kaç olay olacakmış onunla alakalı. Ama sonuçta ayrılık döneminde yaşadığı şey hesap sorulacak bir durum da yok diyor bi de ahahahah bak bak. O biriyle beraber olsa alnını karışlarım be ben onun ayrılsak da beraberiz bizİlk önce ben de beğenmiştim sonradan bozdu galiba bilemiyorum. Birde eskiden hep sorduğumuz beyin etrafında takıntılı kızlar olurdu ona görehala bunu söylüyor mu acaba merak ettim?
Exle olumlu olma ihtimali var mı peki? Sanki butun exlerle bir ilişki ve dönüş goruyor o kısım sadece güven vermedi ama enerjsiini ben de cok sevdim, samimi ve iyi biri bence ve bana konusmak, yorum almak iyi geldi.Bana uzun vadede baktı. İş için dediği çıkacak gibi
Benim ex için de olumlu konuştu. Orayı ben de bilemedim açıkçası. Kış ayları için bir şey dedi çıkarsa yazarım
Enerjisi çok çok olumlu asla pis değil valla çok sevdim
Online gerçekten beyni bulandırıyor ben de bıraktım gitti sallıyorlar tutmuyor
Arkadaşlar elifsucan’ı önerenlerden biri de bendim. Buraya elifsucan’ın çoğu söylediği şey çıktı diye yazdıktan sonra tekrar fal gönderdim ve 15. sıradaydım. Normalde en fazla 5. sırada oluyordum, bu yüzden belki yoğunluk olmuştur. Her falında kadınlar, kızlar çıkıyor orası kabul ama hakkını da asla yiyemem. Çok detaya inmeden yazmak istiyorum.
1) Sorduğum kişi için bir kızla fotoğraf paylaşacak ve şu zamanda silecek dedi, zaman sarksa da aynen dediği gibi oldu.
2) Hiçbir falcının göremediği, benim hiç ihtimal vermediğim birisi karşıma çıktı. Falını okurken gülmüştüm. Geçen seneden beri aynı kişi için fal baktırıyordum ve o kişiden vazgeçtim. Neredeyse baktırmadığım falcı kalmadı.
3) Şöyle şöyle olmuş dedi, faldan 1 hafta sonra şöyle şöyle olmuş dediği olayı birebir yaşadım. Bende geleceği geçmiş gibi gördü.
4) Tek sıkıntısı buluşma olacak dediği tarihlerde buluşma olmadı.
Elifsucan apla burayı okuyordur kesinBana böyle bir şey demedi ama sanırım o takıntılı kız benim o yüzdendir
Belki kendisi başına böyle bir şey gelmiştir zaten istediklerimiz düzgün olsa parayı falcılaf yerine çeyizcilerde yerdikElifsucan apla burayı okuyordur kesin
artık karı kız muhabbetini keseyim abarttım demiştir