Binnaz Abla

Amin amin amin bana çıkmasın ama size çıksınnnnnnn amin
yıldızname baktı bana. Güya yıldıznamede daha iyi gözükürmüş kaderindeki insan, öyle yazarak başladı. iyi bir fal seçimi dedi. Bilmiyom su falı duru görüde net görüyormu yıldızname oldugu içinmi bnimki farklı blmiom

Anlık analizi sizde de efsane miydi ? Yıldıznamede evet ö şekilde çıkıyor. Ben kahve ve su baktırdım . Yıldızname 200 tl çok pahalı

Sufalı 100 + durugörü 100 = yıldızname 200 dedim baktırdım valla olumsuzu duymak için verdik o kaa parayı işte hayırlısı ..

Yahu bilemedim bir de bu çıktı, o zaman ne zaman bakacaklarsa söylesinler bu ne kardeşim insanları sürüncemede bırakmak. Valla Gülistan ın gözünü seveyim gayet profesyoneldi. Para alıyorsan iş yapıyorsun, çok mu zor bir randevu vermek??
[/QUOTE]
Evet kesinlikle ama yuzyuze bakmaya alışmıs biri sanırım Elif, pandemiden once telefonda bakmıyormus galiba o yuzden olabilir. Bir de ben yazınca ona bırakmadım, ben şu saat musaitim arayabilir miyim yazdım. Başta bir iki aksaklık oldu ama sonra anlaştık arayabildim. İyi bakmasa baya rahatsız ederdi beni o durum ve onermezdim ama acık ara telde veya online baktırdıgım en iyi fal oldu, dusundukce neler bildi diyorum. Geçmiş ve anda hic tahmin edemeyecegi ilginç detaylar bildi gercekten ve 1 saate yakın konustuk.

Telefonda bakan Elife baktırdım akşam hatun efso öyle böyle deği yani onlinedakiler bu hatuna kıyasla falcı bile değil. 100tl online vericeğime bu hatuna verdim 250mutluyum
Aa baktırmışssın sonunda sevindim. Di mi ama gerçekten inanılmaz biliyor. Ben de artık online asla baktırmayıp sadece Elif’e baktırmaya karar verdim, 3-4 ayda bir veya gelişme olunca. Tek çekincem acaba gelecek çok mu pembeci? Sanki herkesi sorduğu kişiyle birleştiriyor sonunda bilmiyorum biraz imkansız bana soyledigi gelecek icin.

Offf yeşilçingene iptal etti falımı ne hayallerle atmıştım kredim kaldı şimdi kimi önerirsiniz ya da tekrar atsam bakar mı
Sen de elifsucan'ın karmaşa dolu fal kitlesine katılabilirsin bence :) Biraz karışık ama yani mantıklıda bakıyor gibi tamamen '' ama?? '' oluşuyor insanın aklında ne önerebilirim ne önermiyorum diyebilirim. Yesilcingene için bir de olumsuz ne varsa kabul ediyorum diyerek tekrar gönderebilirsiniz fakat enerji uyuşmazlığı diye iade ettiyse o hesaptan tekrar bakacağını düşünmüyorum. İsterseniz bir deneyin tekrar :)
Ben Yesilcingene’ye sormuştum, ruhani varlıklarla bakmıyorum demişti. Bilginize...
Tabii ki, bunu kimse %100 bilemez iddia dahii etmek çok büyük mesuliyet bence o yüzden ben sadece cümle arasında böyle bir şey kullanmıştım kesinlikle haksız olabilirim, mesajımı düzenleyebilsem o kısmı kaldırmak dahi istiyorum fakat malesef yapamıyorum

Tekrar atsam bakmaz mı Son falım diye niyetlendim ona göre biri baksın istiyordum ya elifsucan herkese aynı şey falan dediler gerçi benimkinin zaten hayatında başkası var

Evet y çingene kartla martla bakmıyor. Başka bakıyor kesinlikle

Bana uzun vadede baktı. İş için dediği çıkacak gibi

Benim ex için de olumlu konuştu. Orayı ben de bilemedim açıkçası. Kış ayları için bir şey dedi çıkarsa yazarım

Enerjisi çok çok olumlu asla pis değil valla çok sevdim

Online gerçekten beyni bulandırıyor ben de bıraktım gitti sallıyorlar tutmuyor

Arkadaslar alin size bir alinti Ibn-i Haldun'un Mukaddime kitabindan kahinlerle ilgili. Falcilarin neden sözlerinin bazilari cikiyor veya cikmiyor sorusuna cevap:

"Kâhin bu yabancı vasıtaların yardımıyla diline geleni söyler, doğru söylediği ve gerçeğe uyduğu zamanlar olduğu gibi yalan da olur. Çünkü o kendisinin zatî olan idrâki dışındaki yabancı vasıtalarla eksikliğini tamamlamak istemiştir. Bundan dolayı haber verdikleri, doğru da olur, yalan da olur. Sözlerine inanılmaz. Çok zaman gaybdan haber aldık sanarak tahminlere dalar ve kendilerine soru soranları süslü sözlerle aldatırlar. Kâhin adı, bu kafiyeli sözler söyleyenlere özellikle verilmiştir. Çünkü bunlar bu sınıfın en ileri gelenleridir. Resûlullah bu gibiler hakkında: "Bu kâhinlerin kafiyeli sözleridir." buyurmuştur. İzafet terkibinin gereği olarak "seci''l-kühhân" (secili söz) söyleme kâhinlere özgü kılmıştır." Resûlullah, (gaybı haber veren) İbn Sayyâd'ı denemek için sordu: "Bu iş sana nasıl geliyor?" diye sordu İbn Sayyâd: "Elde ettiklerim bazen doğru, bazen yalan oluyor." Hz. Peygamber: "Senin bu işin karışıktır (doğru ve yanlış birbirine karışmıştır.)"

Ah evet, birebir aynıydı fallarımız :) ama hiçbi işe yaramamıştı şikayetimiz. Hem bu kadar kopyala yapıştır bakan hem de bilen başka bi falcı da görmedim gerçi :)

Ya ben de elifsucan'a baktırdım geçen gün, aklındaki kişinin maddi sorunları var falan dedi ailesi biriyle tanıştıracak onunla evlenecek dedi. Maddi sorunu sıfır, adam bürokrat fena zengin ayrıca ailesinin yönlendirmesi imkansız çünkü ailesi yok. Neyse ki uydurma falmış rahatladım sizi okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…