Binnaz Abla

Bu yeşilcingeneye ne falı atmak gerekli hangisinde iyi ? Çıkanlara hangi fal türü cıktı acaba kızlar

Y çingene için anneniz Kuşçu demiş, o ne demek acaba
L levanderNlitea güzel bir paylasim olmus. Bir de ben annenin neden fali biraktigini merak ediyorum. El almis madem... neden birakirlar ki sonradan?
Merhabalar tekrardan, " Kuscu " diye bahsettigi sey ruhani varlik denilen durumlar ile bakmaktir. Bunu biraz daha yumusatip tatli dille söylemeyi tercih etmis annem Ama bu büyük bir yük o yüzden kesin bir dille söylemedi sonucta böyle bir durum varsa karsi tarafin özeli sonucta.
Nilufer_4U Annem cok uzun süredir fal bakiyordu yasida ilerledikten sonra cok yorulmaya basladi mental olarak. Cünkü bu sekilde bir bakim tarzi yoktu. Yani günde maximum iki kisiye bakardi, randevu da aldigi bilgiler ile okuma dedigi seyler yapardi ve bu kadar ugrasina ragmen benim gördüklerim arasinda 5 dakikadan uzun fal baktigi olmadi :) Yani kisi gelirdi merhaba merhaba hos bes sonrasinda 5 dakika sonra giderdi. Ve insanlarin hayal ettigi gibi karanlik bir evimiz böyle mum kokulari tütsüler felan böyle bir ortamda yoktu haha :) Siradan bir aile yapimiz bir düzenimiz vardi ama annem inancli biri oldugu icin ben cok günah isledim diye düsündügü icin tövbe etti ve birakti, son zamanlarda mental sorunlar yasiyordu zaten ve sebebinin kendi de farkindaydi.

Arkadaslar böyle merak ettiginiz seyler varsa seve seve " bildigim kadariyla " yardimci olabilirim. Hic cekinmenize gerek yok, ben aylarca üye olmadan cok yardim aldim buradan cünkü :)

Arkadaslar böyle merak ettiginiz seyler varsa seve seve " bildigim kadariyla " yardimci olabilirim. Hic cekinmenize gerek yok, ben aylarca üye olmadan cok yardim aldim buradan cünkü :)
Hehehhe o zaman yeşil oğlana hangi fal türünü attınız acaba ( yeşilcingene) ? Hangisinde daha iyi sizce ? Deneme yanılma yapmak istemiyorum artıkda hangisinde iyiyse direk o fal türüne atmak istiyom

Hehehhe o zaman yeşil oğlana hangi fal türünü attınız acaba ( yeşilcingene) ? Hangisinde daha iyi sizce ? Deneme yanılma yapmak istemiyorum artıkda hangisinde iyiyse direk o fal türüne atmak istiyom
ben iskambil göndermistim fakat tekrar gönderecek olsam mutlaka su fali gönderirdim. Eger maddi olarak sizi zorlamaz ise su falini deneyebilirsiniz. Iliski hakkindaysa iliski acilimi ile tarot da deneyebilirsiniz. Kahve biraz daha genel gösteriyor cünkü harflerle felan kafaniz hic karismasin :) Bol sans diliyorum size

Kızlar bu son olaydan sonra şu sosyal medyada görüp kıyameti koparttiktan sonra yargıca fal göndermiştim biliyorsunuz çoğunuz bana dinle açıklamasını ve sesini biraz alcalt abartarak tepkiler verme o adam kaçacak dedi. Bende öyle yaptım zorla açıklama yaptı. Bunda bundan sebep yaptım anlattı. Mantıklı geldi yarın buluşalım konuşalım dedi. Şükürler olsun yarın insan gibi buluşuyoruz ama tarihler yargıcın verdiğinden önce daha tarihlere var. Barışırsak yarın yazicam size dua edin bana.

Cnm inşallah her şey istediğin gibi olur. Fal bataklığına düşüp bu duruma gelenleri görünce seviniyorum. Yargıcın dediği şekilde mı ilerledi

Cnm inşallah her şey istediğin gibi olur. Fal bataklığına düşüp bu duruma gelenleri görünce seviniyorum. Yargıcın dediği şekilde mı ilerledi
Burda özelden de yazistigim arkadaşlar var onun dediği gibi ilerledi semabi var onun bir iki söyledigi çıktı istanbul biseyler bildi. Ama tam detayı yargıç vermişti ve özellikle çok akıl verdi şöyle yaparsan olur yapmazsan böyle olur diye. Şehrazat oda yargıçla hemen hemen aynılarını söyledi ama sonucu olumsuz bağlamıştı. Herşey yarına bağlı bakalım canım.

Ben hepsinden baktirdim diğer baktiran arkadaşlarda yazarsa bilgi verirler sanada canım.
Ben kahve iskambil şu durugörü hepsini baktirmisim. Iskambil pek iyi değildi. Su falı daha iyi idi bence. Ya bana dediklerinden gerçekleşen var. Tabi kimseye kefil olamam. Zaten esas mesele henz gerçekleşemedi. Söylediği vadeye daha var.

Yargıç yeni ya sizce daha önce başka yerde bakıyor muydu? Bazen cümlelerden tanıyanlar oluyor.

Telefonda bakan Elife baktırdım akşam hatun efso öyle böyle deği yani onlinedakiler bu hatuna kıyasla falcı bile değil. 100tl online vericeğime bu hatuna verdim 250mutluyum
Kız aklımı çelme kız bari aybaşından sonra çel metalik kalmadı

heh bir de baktirmadan sorayim sizde dahil tüm baktiranlara Pembis pembis tablolar cizen birisi mi yargic? Veya her ne olursa olsun dönecek gelecek kismina baglayanlardan :)
Benim ex dönse bile sonumuz yokmuş kaderimiz bir dğeilmiş kasımda baska biri cıkcakmıs onla evlilik varmış Yani exle değil baskasıyla yani benim soruma olumsuz konuştu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…