Binnaz Abla

bugün bilge özdoğruya katina baktırdım ama herşey için olumsuz konuşmuş .içim ürperdi söylediklerinden. pembe tablo çizsin demiyorum ama bu kadarda olumsuzluk :S bilenler baktıranlar daha önceden, tarzı mı böyle bana mı böyle denk geldi acaba?

Valla ben tellwe'de birine baktırdım Dastar diye, inanılmaz olumsuzdu.....sinirimi bozdu, bence hiç aldırmayalım.

inşallah beğenirsin beğenmezsem kendimi suçlu hissederim ama bu işler enerji işi ben çok fal baktırdım binnazabla ve fal sepetinden 2 tane favorim var biri elif ışık diğeri nesibe

yok canım kendini niye suçlu hissedesin fal dediğin gibi elektrik işi yorumu geldi beğendim zaten sağol biraz kısa bakmış ama bilmiş birçok şeyi umarım dedikleri çıkar bu arada nesibeyi ben de çok beğeniyorum favorim o

Benimde bir sorum vardı olmayacak dedi olumsuz konuştu dediği gibi de olmadı bikaç kişiye daha olumsuz şeyler söylemiş tek fal baktırdım genelde öyle midir bilmem

beğendiğine sevindim eif net şeyer söylüyor kısa sürede çok şey :) genelde ben ona fal baktırdıktan sonra soracak soru bulamıyorum :)

rezzan iksir siteden ayrılmış kahvede önerebileceğiniz başkası var mı onun ayarında?

Sahra Buhari derim. Ayyyyyy ne olmus Rezzan hanima, ne zaman iyi falci bulsak kaciyor!

yaa cok uzgunum, inanılmaz bi kadındı, dedigi bir cok seyi detayıyla yasadim keske bi sekilde bulabilsek kendisini yaa

sahra buhari nasıl peki, tutturdugu oldu mu hıc sende canım?

şevval erdel var bi de, ona baktıran oldu mu?

hicbiri rezzanın yerini tutamaz gerci ama

Rezzan in facebook u var, en kotu ondan mesaj atip akibetini ogreniriz

Bana dediklerine zaman var ama bu kadindan ben cok memnun kaldim, Rezzanla paralel bakti. Denemeni tavsiye ederim.

Rezzan in facebook u var, en kotu ondan mesaj atip akibetini ogreniriz

Bana dediklerine zaman var ama bu kadindan ben cok memnun kaldim, Rezzanla paralel bakti. Denemeni tavsiye ederim.

bunu mu diyosun canım?
https://www.facebook.com/rezzan.iksir attım simdi siz de atın belki acıyıp doner :)
en son bi yakını vefat etmisti sanırım ondan olabilir.

sahrayı ilk online gordugumde deneyecegım o zaman, rezzana baktırmak icin bes gundur beklettigim bi falın resimleri var :)

sahra buharinin tarzı tam falcı gibi değil sanki edebiyat öğretmeni gibi. öyle betimlemeleri var ki fal mı dinledim edebi bir metin mi dinledim anlamadım. farklı bir tarzı var kısaca

sahra buharinin tarzı tam falcı gibi değil sanki edebiyat öğretmeni gibi. öyle betimlemeleri var ki fal mı dinledim edebi bir metin mi dinledim anlamadım. farklı bir tarzı var kısaca

memnun kalmadın mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…