Bence biliyorlar illaki yüz yüze olmak gerektigini düsünmüyorum esinceye baktirdim tellweden bence gayet isabetliydi ve eski görüstügüm birini bile bildi mesela .. gelecek icin söylediklerini bekleyip ögrenicez
peki hangi açılımı seçmeliyim celtic mi üçlü mü ?
Kızlar ben bu hanımı ve falsepetindeki Derin i yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyorNe zaman online oluyorlar fikriniz var mı?
sezene baktırdım inanamıyorum:))) 3 ay sonrayı zamn gösterecek tabi..
3 ay sonra arabanızı yenileyeceksiniz dedi..3 ay sonra arabamız geliyor başvurusunu yaptık:)
ev sahibi oluyorsunuz dedi..aralık gibi evimize geçicez:)
eşin 2 işle uğraşıyor çok yoğun dedi..ve oda doğru:)
gelecekle ilgili çok güzel yorumları oldu..3 ay sonunda tatil düşünüyorsunuz ve gideceksiniz dedi:)onuda düşünüyoruz plan bile yapıyoruz..söyledide söyledi...
bir kaç bişeyi daha bildi ve sonunda kart seçti mutluluk kartıymış:) ay ne blim ben memnun kaldım tafsiye ediyorum..
sadece 1 soru hakkım varmış onu sordum cevabını bekliyorum:)
ooo buraya yazmışsın :)))
bende en kısa zamanda baktırıcam sezene :) iş yoğunluğum bitsin bu hafta olabilir...
Bence biliyorlar illaki yüz yüze olmak gerektigini düsünmüyorum esinceye baktirdim tellweden bence gayet isabetliydi ve eski görüstügüm birini bile bildi mesela .. gelecek icin söylediklerini bekleyip ögrenicez
Sorduğum sorularla iligili bi gelecek göremediği için iade etti kredim ziyan olmasın diye sonra tekrar yollarsın dedi..
Ama dünkü kahve falımı başka birisine baktırdım güzel şeyler çıktı burda ismi önerilmemiş hiç ilk ben denedim galiba.
Kahin39 a baktırdım.Hiç baktırdın mı sen?Adi neydi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?