Binnaz Abla

valla birşey anlamadım desem daha doğru olur. hoş bir tarzı var ama. şu zamanda şu olacak tarzında klasik bir falcı değil. o yüzden deneyip görmen daha mantıklı olur.

ben çok iyi buldum açıkçası H.Çetineri. tarot baktırdım ona. düz kart yorumlaması değildi. bilirsiniz falcılar tarot kartlarının anlamını öğrenir bize sadece kartın anlamını söylerler. onu bizde deste alıp yapabiliriz. ama farkettim Haleh Çetiner kişinin durumuna,sorusuna uygun şekilde yapıyor yorumlamayı. bu kartın anlamı şudur şeklinde değil. benim fal sitelerinde en beğendiğim fal yorumcusu o oldu kesinlikle.

Ben Deniz Gorur'e de baktirmistim, garip bir enerjisi vardi. Dediklerinin olma olasigili %0.00001 , cikmayacagini bilsem bile bu adamin sesini duymak beni inanilmaz rahatlatti. Begeneni cok var, benimle elektrigi tutmadi sanirim...bir bakabilirsiniz ama bir Haleh degildi.

Online olunca hemen gönderiyorum o zaman :10:

Ben memnun kalacagini dusunuyorum, kolay kolay kimseye falci tavsiye etmem. Ankara topiginde takiliyorum, bana dedikleri cikan biri var, onu bile kimseye tavsiye etmisligim yoktur cunku bu is elektrik meselesi. Haleh Hanim'dan gercekten cok etkilendim, bence deneyin kizlar.

ben çok iyi buldum açıkçası H.Çetineri. tarot baktırdım ona. düz kart yorumlaması değildi. bilirsiniz falcılar tarot kartlarının anlamını öğrenir bize sadece kartın anlamını söylerler. onu bizde deste alıp yapabiliriz. ama farkettim Haleh Çetiner kişinin durumuna,sorusuna uygun şekilde yapıyor yorumlamayı. bu kartın anlamı şudur şeklinde değil. benim fal sitelerinde en beğendiğim fal yorumcusu o oldu kesinlikle.

ben iki saat önce haleh hanıma fal yolladım hala yorumu gelmedi bekleyen kişi sayısındada düşme olmuyo hep böyle uzun sürüyo mu geri dönmesi

Nihayet haleh hanımdan yorum geldi genel olarak beğendim ama söylediği birşey kafamı karıştırdı eğer dediği gibiyse mutlaka paylaşıcam burdan

umarım olumsuz bir durum değildir kafanı karıştıran yorum :29:

aslında şöyle kısaca anlatayım ben biri için baktırıyorum bir yakınlaşmamız olmuştu ama beni çok kırdı sonra devam etmek istemeyende kendisiydi hatta sonra özür diledi kaç kere ama haleh hanımın dediğine göre aslında o birşeyi yanlış anlayarak bana çok kırılmış o yüzden geri çekmiş kendini falan kafam çok karıştı eğer dediği gibiyse çıkar zaten ortaya burayada yazarım

peki sence böyle bir durum oldu mu? yani onu farkında olmadan kıracak birşey yapmış olabilir misin? yada bu durumu öğrenme şansın var mı* erkeklerin bizden farklı bir gururları var birde, onların fikirlerini kestirmek biraz zor.

benim aklıma iki şey geliyor birincisi benden özür dilediğinde ona bir mesaj döşedim çünkü gururumu kırmıştı haketti yani ama yinede ağrına gitmiş olabilir bide biz aynı işyerindeyiz o da bende kimseye bahsetmeyeceğimize söz vermiştik ben ordaki çok yakın bir arkadaşıma söyledim sadece ama kıza çok güvenirim ama insanlık hali eğer birine ağzından falan kaçırdıysa ve bu onun kulağına gittiyse bu yüzden kızmış olabilir başkada birşey gelmiyo aklıma çünkü mağdur olan benim ama dediğin gibi erkekler biraz tuhaf kimbilir neye kırıldı gurur yaptı elbet öğrenirim diye düşünüyorum haleh hanım bu yüzden sen bir adım at diyor ama kalbim çok kırık kesinlikle bir adım atamam ona

Buarada dediğine göre ağustos ayı gibi ilişkimiz başlayacakmış zaten çıkarsa hemen yazarım buraya umarım dediği gibi olur ben bir yolunu bulup öğrenmeye çalışacağım bu adam kendi kendine neye kırılmış =)

adım atamam,konuşamam diyorsan o zaman beklemekten başka yapacak birşeyin yok canım. umarım herşey senin için hayırlısı neyse o şekilde gelişir.

falsepeti :)
-nesibeye 2 defa baktırdım.önce tarot sonra kahve.bana göre tarotta daha iyiydi.mevcut durumu bayağı bildi.tarihler verdi,olasılıklar ve nasihatler. iyi denilebilir. bakalım çıkacak mı :)
-ilkay: kahve baktırdım. tarzını biraz lakayıt buldum. birazda baştan savma açıkçası. kahvede çok iyi değildi,tarotta daha iyiymiş duyduğuma göre.orta diyelim ona da.
-melih: kahve baktırdım,sesli fal bakıyor güya ama ses duyulmuyor, anlaşılmıyor. ve garip yorumları vardı.olumlu konuşsa da beğenmedim.
-taha: yazılı kahve falı baktırdım. özenli düzgün bir fal bakmış. mevcut durumu bildi gelecek içinse tarihler vermiş,bakalım.

binnaz abla :)
-haleh çetiner: önceki mesajlarımda yazdığım gibi çok beğendim. tarot baktırdım. cidden özenli,mantıklı ve yol gösterici bir fal baktı.mevcut durum,kişi analizleri,korkular, çekinceler, beni ve karşımdakini bilmeden çok iyi bir analiz yapmış. şaşırdım.nette baktırdıklarım arasında en iyisi hatta şu ana kadar baktırdıklarım arasında :)
-hülya demir: kahve baktırdım. yazım dili kötü ve devrik cümleler çok fazla.genel yuvarlak yorumlar. olumlu konuşsada hani beğendim diyemeyeceğim.
-tornisha sharing: kahve baktırdım. vasat,üstünkörü,yuvarlak genel laflar.
-kesira sirel: kahve baktırdım.orta diyelim.bildik bir tarzı var.
-şevval erdel: katina baktırdım olumlu şeyler söylese de tarzı ve sürekli ablam demesi hoşuma gitmedi.
-bilge özdoğru : katina baktırdım ama o kadar olumsuz ve kartları o kadar düz yorumluyor ki.kart ters çıktıysa kötü şey olacak mantığıyla gidiyor.düz çıktıysa sorun yok ters çıktıysa kötü. bu kadar basit yorumlanmayacağını biliyorum kart fallarının beğenmedim.

benim baktırdıklarım ve yorumlarım bunlar.sonuç olarak Haleh Çetiner ve Nesibe beğendiklerim.Rezzan İksiri merak ediyorum birde.sizlerin yorumları nasıl?

Eveet falım geldi ve hakikaten şaşırttı beni. Evliliğimi daha iyi analiz edemezdi. Sanki evimizin içinde yaşıyor! Fakan gelecekle ilgili çok tatmin olmadım sorularımı sordum bakalım ne cevap gelecek.

Hülya nın dediklerinden çıkan oldu mu bende denemek istiyorum onu

Back
X