Binnaz Abla

ya benim şansımdan mı nedir sezen bende kapalı gözüküyor ayrıca telefon hala ödemeyi kendi kendine iptal ediyor ='(

Off off sezenin sıradaki fallarında 2 fal vardı biri benimki sanıyordum ama beklenenlerde falan da yoktu bende iletişime geçtim tekrar kredi yüklenmiş baktırabilirsiniz diyor bitir tuşuna basmamışım güyaa ama parayı çekti hayret bişiii şimdi tekrar açmasını mı beklicem of sezene baktırmak istiyordum o kadar uzun ayrıntılı yorum yazdım kahretsiz şanssızım diyordum bir örnek

kötü bir örnek oldu ama pozitif düşünelim şimdi sezen hanımın beyni çok yorulmuştur hisleri falan baksa belki yanlış bakacaktı ııı polyanna =)) fal alemde perihan hanım varmış o nasıl biliyor musun

canım benimki profilde bekleniyor yazıyor..ama şimdi çevrim dışı eee sezenimi bekleyecem ben ya..
hadi ya bana öyle çıkmadı tam bugünü açıkladı sanki denk geldi demek ki
baktırdınmı canım sen??
ya benim şansımdan mı nedir sezen bende kapalı gözüküyor ayrıca telefon hala ödemeyi kendi kendine iptal ediyor ='(
bende de kapalı sezen..

profilinde beklenen fal yazmıyormu?eğer gönderdiysen ödeme gerçekleştiyse profilinde bekleniyor yazmalı

Güneşe mi baktırsam napsam evet baktırdım perihana yorumlarımda da belirttim bugün hatta
son zamanlarda baktırdğım en gerçekçi faldı
soru kısmına kendi yorumumu da ekliyorum konuyla ilgili normalde ama bu kez ben demeden söyledi,karakter analizi olaylar sevdiğim şahsı tarif edişi
falan tamamen doğru dedikleri de çıkar umarım daha zamanımız var :)

Yok yazmıyor bitir tuşuna basmamışım yönetici öyle dedi halbuki ödemem onaylanmıştı kredi yüklediler tekrar gönderiyorum resimler yükleniyor akşam yedi buçuğa kadar gelse bari falım

Yok yazmıyor bitir tuşuna basmamışım yönetici öyle dedi halbuki ödemem onaylanmıştı kredi yüklediler tekrar gönderiyorum resimler yükleniyor akşam yedi buçuğa kadar gelse bari falım

ozaman 3.sensin 2 saate kadar bakılır falına..tabi sezen çıkmazsa

yok ben googledan Derya Abla Ücretsiz Fotoğraflı Kahve Falı diye bi site buldumda ücretsiz onu denemiştim birde tellwe kahve falı diye bir site bulmuştu arkadaşım ona baktım orada da iki gün arayla promosyon fal var kahve falı ücretsiz telefon ödeme yapmayınca bunları buldum bu tellwe sitesinde 5 tl ye de bakan var ama nasıl bakıyor hiç bilmiyorum

ya arkadaşlar bu falı göndereceğimiz zaman hani dileğiniz diye bir kutu çıkıyor ya ben dileğimi söylersem ona kopya olacak ne yazmalıyım oraya

sezene baktırdım inanamıyorum:))) 3 ay sonrayı zamn gösterecek tabi..
3 ay sonra arabanızı yenileyeceksiniz dedi..3 ay sonra arabamız geliyor başvurusunu yaptık:)
ev sahibi oluyorsunuz dedi..aralık gibi evimize geçicez:)
eşin 2 işle uğraşıyor çok yoğun dedi..ve oda doğru:)
gelecekle ilgili çok güzel yorumları oldu..3 ay sonunda tatil düşünüyorsunuz ve gideceksiniz dedi:)onuda düşünüyoruz plan bile yapıyoruz..söyledide söyledi...
bir kaç bişeyi daha bildi ve sonunda kart seçti mutluluk kartıymış:) ay ne blim ben memnun kaldım tafsiye ediyorum..
sadece 1 soru hakkım varmış onu sordum cevabını bekliyorum:)

Kahve mi baktırmıştın canım Seze hanıma ?

Sezen bana 3 haftalık bir zaman dilimi verdi en yakın olarak 2 ay içinde gerçekleşecek dedi
Görücez bakalım 3 haftada görüşme olacak mı
Özellikle son sorduğum soru benim için önemliydi cevap yok
Diğer söylediği şeyler tavsiyeler... Ben beğenmedim bir şey bilemedi şuanki yaşantıyla ilgili, geleceğe dair söyledikleri inşallah olur
Bir daha baktırmayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar ben de fal baktırıcam kararsız kaldım ya ilk fal maceram benimde :) Karar veremedim..

Kızlar ben bu hanımı ve falsepetindeki Derin i yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor Ne zaman online oluyorlar fikriniz var mı?

online tarot baktırıp memnun kalan var mı peki ben korkuyorum tarottan yüz yüze olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor gibi sizce ?

Bence biliyorlar illaki yüz yüze olmak gerektigini düsünmüyorum esinceye baktirdim tellweden bence gayet isabetliydi ve eski görüstügüm birini bile bildi mesela .. gelecek icin söylediklerini bekleyip ögrenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…