ya benim şansımdan mı nedir sezen bende kapalı gözüküyor ayrıca telefon hala ödemeyi kendi kendine iptal ediyor ='(
Off off sezenin sıradaki fallarında 2 fal vardı biri benimki sanıyordum ama beklenenlerde falan da yoktu bende iletişime geçtim tekrar kredi yüklenmiş baktırabilirsiniz diyor bitir tuşuna basmamışım güyaa ama parayı çekti hayret bişiiişimdi tekrar açmasını mı beklicem of sezene baktırmak istiyordum o kadar uzun ayrıntılı yorum yazdım kahretsiz şanssızım diyordum bir örnek
canım benimki profilde bekleniyor yazıyor..ama şimdi çevrim dışı eee sezenimi bekleyecem ben ya..Falsepetindeki Sezen? Biri de benimAma benim falım bekleyenler de gözükmüyor bakılmadı da henüz neden acaba iletişime geçtim yöneticilerle cevap yok henüz senin falın gözüküyor mu beklenen fallar arasında ?
baktırdınmı canım sen??hadi ya bana öyle çıkmadı tam bugünü açıkladı sankidenk geldi demek ki
bende de kapalı sezen..ya benim şansımdan mı nedir sezen bende kapalı gözüküyor ayrıca telefon hala ödemeyi kendi kendine iptal ediyor ='(
Off off sezenin sıradaki fallarında 2 fal vardı biri benimki sanıyordum ama beklenenlerde falan da yoktu bende iletişime geçtim tekrar kredi yüklenmiş baktırabilirsiniz diyor bitir tuşuna basmamışım güyaa ama parayı çekti hayret bişiiişimdi tekrar açmasını mı beklicem of sezene baktırmak istiyordum o kadar uzun ayrıntılı yorum yazdım kahretsiz şanssızım diyordum bir örnek
Güneşe mi baktırsam napsamkötü bir örnek oldu ama pozitif düşünelim şimdi sezen hanımın beyni çok yorulmuştur hisleri falan baksa belki yanlış bakacaktı ııı polyanna =)) fal alemde perihan hanım varmış o nasıl biliyor musun
canım benimki profilde bekleniyor yazıyor..ama şimdi çevrim dışı eee sezenimi bekleyecem ben ya..
baktırdınmı canım sen??
bende de kapalı sezen..
profilinde beklenen fal yazmıyormu?eğer gönderdiysen ödeme gerçekleştiyse profilinde bekleniyor yazmalı
Yok yazmıyor bitir tuşuna basmamışım yönetici öyle dedi halbuki ödemem onaylanmıştı kredi yüklediler tekrar gönderiyorum resimler yükleniyor akşam yedi buçuğa kadar gelse bari falım
ozaman 3.sensin 2 saate kadar bakılır falına..tabi sezen çıkmazsa
canım benimki profilde bekleniyor yazıyor..ama şimdi çevrim dışı eee sezenimi bekleyecem ben ya..
baktırdınmı canım sen??
bende de kapalı sezen..
profilinde beklenen fal yazmıyormu?eğer gönderdiysen ödeme gerçekleştiyse profilinde bekleniyor yazmalı
ya arkadaşlar bu falı göndereceğimiz zaman hani dileğiniz diye bir kutu çıkıyor ya ben dileğimi söylersem ona kopya olacak ne yazmalıyım oraya
sezene baktırdım inanamıyorum:))) 3 ay sonrayı zamn gösterecek tabi..
3 ay sonra arabanızı yenileyeceksiniz dedi..3 ay sonra arabamız geliyor başvurusunu yaptık:)
ev sahibi oluyorsunuz dedi..aralık gibi evimize geçicez:)
eşin 2 işle uğraşıyor çok yoğun dedi..ve oda doğru:)
gelecekle ilgili çok güzel yorumları oldu..3 ay sonunda tatil düşünüyorsunuz ve gideceksiniz dedi:)onuda düşünüyoruz plan bile yapıyoruz..söyledide söyledi...
bir kaç bişeyi daha bildi ve sonunda kart seçti mutluluk kartıymış:) ay ne blim ben memnun kaldım tafsiye ediyorum..
sadece 1 soru hakkım varmış onu sordum cevabını bekliyorum:)
Kahve mi baktırmıştın canım Seze hanıma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?