Binnaz Abla

Bence biliyorlar illaki yüz yüze olmak gerektigini düsünmüyorum esinceye baktirdim tellweden bence gayet isabetliydi ve eski görüstügüm birini bile bildi mesela .. gelecek icin söylediklerini bekleyip ögrenicez

peki hangi açılımı seçmeliyim celtic mi üçlü mü ?

tamam canım tarot baktırıyorum umarım güzel çıkar herşey,sağol yardımların için :) hemen seçiyorum.

Bu arada başka bir sitede fal baktırdım promosyon şoktayım :S ya attı tuttu ya da gerçekten bakıyorlar bilemedim.

Ne söylemislerdi ? yani tutan sey bir tane mi baska seylerde mi vardi
bazen ruh halimizde boyzuk olunca moral veren seyler yaziyorlar derslesir giibi onada tuttu faln diyoruz ama degil tabi..

Geleceğe yönelik bir planımız var aileyle ilgili onu bildi.Bu arada ikidir evlilik haberi çıkıyor ama bu seferki olumsuz şehir dışından biriyle evleniceksin ama bu evlilik problemli olacak sıkıntı çıktı dedi :/ yada ben şu an kafamı bunlarla doldurduğum için böyle oluyor :/ evlilik bana göre uzak tabii ki ilerde ne olur bilmem ama bilmiyorum kafam karıştı.Senin dediğin gibi olabilir.

Hmm yani sallama ihtimalleride yok degil sen takma bu kadar bosver fala inanmamak gerek bende baya baktirdim tüm falcilara iyi demek olmuyor bazisi bi tane bisi biliyor bazisi hic bilemiyor .Ama hosuma gidenler sayilidir diyebilirim .Binnazabladaki rezzan iksir mesela cok güzel bakiyor .tellwe cok karisik burdada iyi bakanlar var ama gelen yorumlar kisacik olunca heralde yetmiyor bize diye düsünüyorum ama esince baya iyiydi bence ,bide falsepeti var ordada derine baktiricam son olarak sonrada baktirmayim bekleyim diyorum

Esinceye baktırıyorum derini bende bekledim ama online olmayınca sabırsızlanıp tellweden esinceye yolladım.Sonucu beklemedeyim :)

Sende baktırınca haber ver merak ettim :)

Derin bugün gelmez artik aksam gelcegini sanmiyorum bugünlük esince ile bitirdim ama sana özelden msj atim dur o zaman

Sorduğum sorularla iligili bi gelecek göremediği için iade etti kredim ziyan olmasın diye sonra tekrar yollarsın dedi..

Hadi ya :/ kötü olmus
Simdi baktimda baskada yok gibi... kehribani deneyen var mi acaba ? o iyi gibi diye düsünüyorum yanlis yönlendirmekte istemem tabi

sezene baktırdım inanamıyorum:))) 3 ay sonrayı zamn gösterecek tabi..
3 ay sonra arabanızı yenileyeceksiniz dedi..3 ay sonra arabamız geliyor başvurusunu yaptık:)
ev sahibi oluyorsunuz dedi..aralık gibi evimize geçicez:)
eşin 2 işle uğraşıyor çok yoğun dedi..ve oda doğru:)
gelecekle ilgili çok güzel yorumları oldu..3 ay sonunda tatil düşünüyorsunuz ve gideceksiniz dedi:)onuda düşünüyoruz plan bile yapıyoruz..söyledide söyledi...
bir kaç bişeyi daha bildi ve sonunda kart seçti mutluluk kartıymış:) ay ne blim ben memnun kaldım tafsiye ediyorum..
sadece 1 soru hakkım varmış onu sordum cevabını bekliyorum:)

ooo buraya yazmışsın :)))

bende en kısa zamanda baktırıcam sezene :) iş yoğunluğum bitsin bu hafta olabilir... :52:

Bence biliyorlar illaki yüz yüze olmak gerektigini düsünmüyorum esinceye baktirdim tellweden bence gayet isabetliydi ve eski görüstügüm birini bile bildi mesela .. gelecek icin söylediklerini bekleyip ögrenicez

sonunda esinceye bktrıp memnun kalan birini gördm kndmden başka :) bende çok memnun kaldım ondan. bakalım umarım dedikleri gerçekleşir.

Sorduğum sorularla iligili bi gelecek göremediği için iade etti kredim ziyan olmasın diye sonra tekrar yollarsın dedi..

bende ilk gönderdiğimde sordugm soruyla alakalı olumsz şeyler gördüğü için iade etmişti ziyan olmasn diye. tekrar gönder başka birşey için dedi. bende o şekilde göndermiştim. ardından dayanamayıp bir kere daha baktrmıştım.

dün akşam tarota baktırmak istediğim falcı onlinedı sonra güniçi aktif hala duruyor falım. İptal etsem mi etmesem mi bilemedim.

Ama dünkü kahve falımı başka birisine baktırdım güzel şeyler çıktı burda ismi önerilmemiş hiç ilk ben denedim galiba.

Back
X