Binnaz Abla

Geldi kuzum ama isyerindeyim ve fazla mesai yapicam , musait olunca dinlicem , dinler dinlemez yorumlarimi yazarim.

8 kisi vardi sirada, acaba o yuzden mi bastan savma yapti ?

tamam bekliyorum yorumunu.

olabilir belki hızlı bakıyım diye baştan savma oldu ya da benim kısmetsizliğim. belki sen beğenirsin.

çok heveslenmiştim ne dicek diye ama sonuç hayal kırıklığı.ben mi faldan çok şey bekliyorum dicem ama iş için de aşk için de önce biri olacak sonra başka kısmetler çıkacaktan başka bir şey demedi.zaman falan da vermedi.bu fal mı şimdi??

keşke ilkaya baktırsaymışım o geleceği bilemese bile anlık iyi yorum yapıyordu en azından.bir daha ilkaydan başkasına baktırmıcam.

Son düzenleme:
Derin'e kahve baktırıp beğeneniniz var mı ?

Bir de tavsiyem elinde 2 den fazla fal varsa kimseye fal yollamamak..
Ben o hatayı İlkay'da yapmış ve baştan savma bulmuştum falımı...

Eeeeeeee bana da aynisini dedi galiba Ask icin birisi yaklasacak, ondan tam memnun olmayacaksin ama baska kismetlerin cikacak, sen de onlarin arasindan sec begen yapacaksin dedi Ben de yok daha neler diyorum

Yani 10 dk bakmis ama ne anladim dersen, hicbir sey :26: spesifik bir sey yoktu.....

Rezzani yakaladim ve gonderdim , merakla bekliyorum.

Maddi olarak batmam yakindir herhalde ......neyse Derinden sonra birakiyorum

Derin'e kahve baktırıp beğeneniniz var mı ?

Bir de tavsiyem elinde 2 den fazla fal varsa kimseye fal yollamamak..
Ben o hatayı İlkay'da yapmış ve baştan savma bulmuştum falımı...

bu yoruma katılıyorum gerçekten ellerinde çok fal olunca baştan savma bakıyorlar.

sen de beğenmedin galiba nesibeyi anladığım kadarıyla. bugün elinde çok fal vardı belki ondan böyle geçiştirdi.

ben rezzan a baktırmıştım ama ben onu da beğenmemiştim bana o kadar saçma şeyler söylemişti ki zaten çok yakın bir arkadaşımla dinliyorduk o bile ne kadar atmış ya demişti o derece benim falım değil gibiydi. ama bu da benim kısmetsizliğim olabilir genelde herkes rezzandan memnun çünkü.ben binnaz abla sitesinde baktıralı baya oldu ama bir meralle efsunu beğenmiştim.

bu derin dediğiniz kişi hangi sitede binnaz abladaki derin yükselmi arkadaşlar

Bende Rezzani pek begenmedim acikcasi.

Buna çok güldüm
Ben Nesibe'yi de beğenmiştim açıkçası...
Rezzan hanımla ilgili yorumunu merakla bekliyorum :)

Kimseyi beğenmememizin sebebi hepsinin sahtekar ve zırto olması bence Hepsi sallıyor, şans eseri tutturan olursa biz de ona koşuyoruz işte

Rezzan tek kelimeyle mukemmeldi...hatun yuregime dokundu resmen, gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim.

şu an fark ettim o zorluğu. meşgul gözüküyor durumu, sırada da üç fal var.

aksam bıde dokuzdan sonra gırıyo ozamanlarda takıp et ıstersen bıde suan mesgul ya bı fal baktıktan sonra acabılır benım oyle olmustu aksam dokuzdan sora mesguldu sonra ıkı fala dusunce mesgulu acmıstı oyle gondermıstım

canım başka bir şeyde kimi önerirsin binnazabla'da?
tarotta falan?
hazır boşken baktırmak istiyorum da

canım başka bir şeyde kimi önerirsin binnazabla'da?
tarotta falan?
hazır boşken baktırmak istiyorum da

valla rezzandan baska kımseye baktırmadım bınnazda balım zaten rezzanın soyledıklerı bana cıkmadı ama begenenı cok o yuzden kotulemek ıstemem

canım kahve mi baktırdın rezzan'A? ben şimdi puan satın aldım biraz ama kahve mi içmem gerekiyo? içip foto mu yüklicem?

Aynen sekerim, 5 fotograf yukluyorsun

Bu topigin taaa ilk sayfalarinda tarot baktirip begenenler soylemisler. Bir Deniz Gorur var, herkes cok begenmis ama benimle elektrigi sifirdi, bence onu tarotta deneyebilirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…