Binnaz Abla

ya rezzan'a baktırmak için fincanın fotosunu çekene kadar sürem bitti. beş kişi olmuş gene. offf

rezzan'ı beklerken katina falı baktırdım, kesira'ya. şimdi dinliyorum az sonra yorum yapıcam.

kızlar kesira'ya katina'yı baktırdım. beş dakika kadar bakmış, istediğim şeyin olacağından söz etmiş.
uzun uzun kartları yorumlamış, durum kötü şu an, fırtınalı falan ama düzelecek.
beklemediğin anda olacak demiş.
haziran gibi düzelecekmiş. en geç temmuz diyor.

hani benimki normal fal değil o yüzden şunu bilmiş bunu bilmiş diyemiyorum. sadece geleceği söylemiş.

ya rezzan'a baktırmak için fincanın fotosunu çekene kadar sürem bitti. beş kişi olmuş gene. offf

Ben fotolari cektim, yazacaklarimi da bir ms word dosyasina yazip hazir etmistim baktim rezzan online, copy-paste le 1 dk da gonderivemistim Iyice zivanadan ciktim, bilgisayarimin masaustunde fal diye bir klasor var, resimleri de yazilarini da onda tutuyorum. Allahtan Hanslar anlamadi ne oldugunu yoksa rezil olmustum Rezillik dizboyu yani

Son düzenleme:
ben bu rezzan'a ulaşamıcam galiba. sabahtan beri 3'ün altına düşmüyor. ya yavaş bakıyor ya başka bir şey. ama günüm gitti ya.

çok güldüm ya ben de resimleri çekip kahve falı diye bir klasör yapıyorum resimleri numaralandırıyorum falan başka konularda bu kadar düzenli değilimdir falı gönderdikten sonra da siliyorum.kimse görmesin diyeçünkü fal baktırma olayını mantıklı görmüyorum sonra birileri görür rezil olmıyım diye

aynı şeyleri bende yapıorum yaa demekki hepimiz aynı haldeyiz bide falın ses kayıtları filan var bilgisayar birinin eline geçse yandık yani :)

rezzan bugün gelmeyecek mi acaba ya, dün geceden beri yorumlara yarın bakıcam yazıyor profilinde.
ben bu sabahtır diyordum ama yarın sabah mı acaba

Rezzan iksir kaç gibi giriyor siteye ..kaç gündür baktırmak istiyorum ama bir türlü rastlayamadım..Sabahtan beride bekliyorum ama yok :S

Rezzan iksir kaç gibi giriyor siteye ..kaç gündür baktırmak istiyorum ama bir türlü rastlayamadım..Sabahtan beride bekliyorum ama yok :S

durrrr sakın gıtme sana sorularım var tellwede herraya baktırmışmıydın sen?

dünden beri kovalıyorum. şu an sitede. ama durumu meşgul. takipte kal bence. ben şimdi yakaladım. onu yazıcam bi sonraki mesajda.

dünden beri rezzan kovalıyorum. öyle ki gece evden de kovalamaya devam ettim. en son gece bir kez açıldı, tam tıklayacağım sayfa gitti ve 8 yorum geldi sıraya. tekrar 3'e düşmesini bekledim ve çıktı.

sabah oldu yine kovalamaya başladım. sabahtan beri zaten offline idi. sonra 0 fal ile başladı. tıkladım fal baktır'a. hemen doldurdum formu. ve fotoğraf yüklemeye çalıştım. yüklediğim halde "en az üç fotoğraf yükleyin" uyarısı çıktı. o an delirdim işte. canlı yardımdan yardım alıyorum vs derken sonunda yükleyebildim.

yorumum akşama kadar gelecekmiş.
sesli yorum istedim.

geldikten sonra size de bilgi vereceğim. iyiyse katlanılır ama sıradan fal bakıyorsa bu kadar nöbet tutup strese girilmez yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…