Binnaz Abla

beni gercekten cok sasirtti...olamayacak seyleri soylemis, gercekten olma olasiligi %1 olan seyleri iddia etmis ask hayatimla ilgili :53: :53: :53: Durum tespitlerini begendim, ama bir enerji alamadim, yuz yuze olmadigimiz icin herhalde. Yine de anla ilgili sezgilerinin yuksek oldugunu dusunuyorum.

Durum soyle: Deniz gecmiste sevdigim ama karsilik alamadigim biri vardi, onunla bir araya gelecegimizi soylemis, ama adam bana beni sevmedigini, boyle bir seyin kesinlikle olamayacagini soylemisti. Yani su anda adamin beni zerre kadar dusundugunu sanmiyorum :55: Yani bana hic deger vermeyen bir adamin durduk yere bana bir seyler hissetme olasiligi %1 , o da hayatta her seyin mumkun olmasi hatirina :53: Ben bana uydurdugunu dusunuyorum ama begenenleri cok var, yine de denemek gerek bence, belki elektrigimiz tutmamistir.

Ilkay daha gercekci konusmus, bu adamdan hic bahsetmemis bile...ben Ilkayi daha gercekci buldum.

Canım elektrik tutması önemli..
fakat şöyle de bir durum var. sen bu adamın sana geri dönme olasılığının olmadığına inanırsan
ve Evren'e bu mesajı/inancı göndermeye devam edersen , geri dönmemesi için tüm Evren'i harekete
geçirmiş olursan yani gelmesine bizzat senin düşüncen engel olur.
Belki gelmeyecek geri ama sen bunu düşünmeyi bırakırsan, ve biraz olumlu düşünmeye başlarsan
enerji dengeleri değişecektir.
Gelmezse de o kaybeder :))

yani bu bir fal fazla takılmamak lazım ama o adam konusunda düşünceni en azından
nötr olma noktasına getirebilirsen çok şey değişebilir..

ve son bir şey...
ben Rezzan hanıma baktırdığım falı ara sıra tekrar dinliyorum da..
her dediği çıkmış... şaşırdım :)

öncelikle bu bi reklam degıl kendi düşüncem..

ilk ilkaya baktırdım mantıklı gibi göründü ama dedikleri çıkmadı..ilkay bana çok yüzeysel bakmıştı
sonra lidyaydı galiba ona baktırdım o da tutturamadı lidyanın gene nokta atışı vardı..o cümleyi duyduğumda şaşırmıştım.onunla ilgili hiç sorum olmamasına rağmen ama onunda dedikleri olmadı malesef..tek bir içimi okuma yetmiyor
ilkay ve lidyayı dedikleri zamana kadar bekledim sonra taha diye birine baktım yazılıydı tatmin edici gibi gözüküyordu ama tamamen atmasyon..o anda net tarihler falan vermişti 2- 3 hafta gibi ama maaalesef..
sonra melis diye birine baktırdım tahadan sonra acayip kötüydü..parama acıdım resmen.çok kısa ve çok sallama ben ona soromu yazarken biraz konuyu açmıştım bir hata edip direkt evet aynen şuan öle falan yazmış.çok sinir oldum açıkçası..

en son nesibeye baktırdım.. sanki daha gerçekçi bir kadın bana pembe bir tablo çizmedi..hem içimi okudu sanki hem de daha önce diğer falcılara sorduğum ilk bir soru vardı..sağlık problemi geçirmiştim dedim onu sormıyayım bakalım daha yüzeysel sordum bakmış ses kaydını bi açtım nesibenin ilk yorumu canımm senin sağlık problemlerin olmuş çok geçmiş olsun ama şuan iyisin :) dediği tarihler gelmedi ama içime çok sinen bir yorumdu kızlarrr..tavsiye ederim.

Canım elektrik tutması önemli..
fakat şöyle de bir durum var. sen bu adamın sana geri dönme olasılığının olmadığına inanırsan
ve Evren'e bu mesajı/inancı göndermeye devam edersen , geri dönmemesi için tüm Evren'i harekete
geçirmiş olursan yani gelmesine bizzat senin düşüncen engel olur.
Belki gelmeyecek geri ama sen bunu düşünmeyi bırakırsan, ve biraz olumlu düşünmeye başlarsan
enerji dengeleri değişecektir.
Gelmezse de o kaybeder :))

yani bu bir fal fazla takılmamak lazım ama o adam konusunda düşünceni en azından
nötr olma noktasına getirebilirsen çok şey değişebilir..

ve son bir şey...
ben Rezzan hanıma baktırdığım falı ara sıra tekrar dinliyorum da..
her dediği çıkmış... şaşırdım :)

Ben adami coktan unuttum gitti, gelip gelmemesi de bir tarafimda degil cunku beklemiyorum :9: :9: Kendi hayatima bakiyorum, olmadi, olmayinca uzuldum, bitti gitti ama bu kadar..yani uzuldum ve benim kafamda bitti, artik kafamda bu adama yer yok.

Yeni biriyle tanisip onunla heyecan yasamak istiyorum, bu adam aklimin ucunda bile yoktu, durduk yere nerden cikti bunu cozemedim :10:

Diyelim ki Deniz bey bildi, adam geldi ama bir gelecek olamaz cunku ben kesinlikle istemiyorum ve bu adamla bir sey dusunmuyorum :55: Yani artik herhangi bir sey hissetmiyorum bu adama karsi, yoldan gecen birinden farki yok benim icin ama Deniz bey sen bunu hala seviyorsun demis ama durumla ilgili bence kotu bir tespitte bulunmus :44: Yine de dedim ya Deniz beyi cok begenen var, deneyip bakmak gerek.

Rezzani ben bir turlu yakalayamiyorum, ne zaman gorsem ya offline ya sirada 3 kisi var ve mesgul :24:

Begenmesem de Deniz in falini cevirip cevirip yeniden dinliyorum niye bilmiyorum :24:

Son düzenleme:
Ben adami coktan unuttum gitti, gelip gelmemesi de bir tarafimda degil cunku beklemiyorum :9: :9: Kendi hayatima bakiyorum, olmadi, olmayinca uzuldum, bitti gitti ama bu kadar..yani uzuldum ve benim kafamda bitti, artik kafamda bu adama yer yok.

Yeni biriyle tanisip onunla heyecan yasamak istiyorum, bu adam aklimin ucunda bile yoktu, durduk yere nerden cikti bunu cozemedim :10:

Diyelim ki Deniz bey bildi, adam geldi ama bir gelecek olamaz cunku ben kesinlikle istemiyorum ve bu adamla bir sey dusunmuyorum :55: Yani artik herhangi bir sey hissetmiyorum bu adama karsi, yoldan gecen birinden farki yok benim icin ama Deniz bey sen bunu hala seviyorsun demis ama durumla ilgili bence kotu bir tespitte bulunmus :44: Yine de dedim ya Deniz beyi cok begenen var, deneyip bakmak gerek.

Rezzani ben bir turlu yakalayamiyorum, ne zaman gorsem ya offline ya sirada 3 kisi var ve mesgul :24:

Begenmesem de Deniz in falini cevirip cevirip yeniden dinliyorum niye bilmiyorum :24:

Canım bu Deniz bu adamı nereden bilmiş bu da ilginç tabii :))
aman gelirse de boyunun ölçüsünü verir yollarsın :)

Rezzan hanıma gelince inanılmaz profesyonel .. dinledikçe şoka giriyorum.
ilk dinlediğimde hiç önemsemediğim şeyleri aslında yaşadığımı fark etmek en ilginci.
tavsiyem falı yollarken hem aşk hem iş hayatınla ilgili sor. çünkü kahve falında sadece aşk
çıkacak diye bir şey yok. Bu bayan hayatın her alanı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu bana...

ve bir de Nesibe'yi denemediysen denemeni öneririm.

Rezzan hanıma gelince inanılmaz profesyonel .. dinledikçe şoka giriyorum.
ilk dinlediğimde hiç önemsemediğim şeyleri aslında yaşadığımı fark etmek en ilginci.
tavsiyem falı yollarken hem aşk hem iş hayatınla ilgili sor. çünkü kahve falında sadece aşk
çıkacak diye bir şey yok. Bu bayan hayatın her alanı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu bana...

ve bir de Nesibe'yi denemediysen denemeni öneririm.

Nesibe icin seytan her gun durtuyor zaten, bu hafta baktiracak gibiyim :18:

Rezzan i yakalamak icin sabah aksam binnazabla dayim ama bir turlu tutturamiyorum :37: Rezzan a kahve mi baktirdiniz sekerim ?

Son düzenleme:
Evet, Rezzan hanıma kahve baktırdım...
Ben de Sahra Buhari'ye baktırmayı planlıyorum, bir de o teyzemizi deneyeyim :)

Yeni biriyle tanisip onunla heyecan yasamak istiyorum..
:

Vallah icimi mi okudum naptin bee, bende buna benzer durumdayim yahu
Yeni birisiyle tanismak istiyorum artik, biktim ya eskisinden -.-
Derin, Taha ve Melek bana yeni birisiyle tanisacagimi söylediler.
Derin ve Taha bu kisinin Oglak burcu falan olacagini söylediler.
Bu tesadüf mu acaba ?
Ilkay'da buna benzer seyler söyledi.
Ama yeni birisyle tanisacagimi söylemedi..cok garip
Yani böyle bir oglak burcu bir kisinin bana yardimi dokunacagini falan söyledi
ve asil sordum kisi ile bir iliski olacagini söyledi ama, bu imkansiz.
ama ilkay zaten hep kisileri karistiyormus diye duydum
Acaba yeni bir kisi mi girecek hayatima ve bunun burcu oglak mi olacak?
Cok garip..fallarda hep buna benzer seyler cikiyorda..

Vallah icimi mi okudum naptin bee, bende buna benzer durumdayim yahu
Yeni birisiyle tanismak istiyorum artik, biktim ya eskisinden -.-
Derin, Taha ve Melek bana yeni birisiyle tanisacagimi söylediler.
Derin ve Taha bu kisinin Oglak burcu falan olacagini söylediler.
Bu tesadüf mu acaba ?
Ilkay'da buna benzer seyler söyledi.
Ama yeni birisyle tanisacagimi söylemedi..cok garip
Yani böyle bir oglak burcu bir kisinin bana yardimi dokunacagini falan söyledi
ve asil sordum kisi ile bir iliski olacagini söyledi ama, bu imkansiz.
ama ilkay zaten hep kisileri karistiyormus diye duydum
Acaba yeni bir kisi mi girecek hayatima ve bunun burcu oglak mi olacak?
Cok garip..fallarda hep buna benzer seyler cikiyorda..

Bilemedim kuzum, ama Ilkay i ben begeniyorum, dedikleri olabilir. Ozetle yeni biri varmis iste, burcunuz ne yapicaksin :1:

dogru söyliyorsun, burcu ne olursa olsun,
ama sasirdim biraz herkez oglak burcu falan söylince.
Ben inanamiyorum yeni birisyle tanisacagima.
Taha böyle 2-3 ay icersinde tanisacagimi söyledi.
Derin ise Haziran ayi dedi, bakalim birseyler olacak mi.
Melek'de yaz aylari falan dedi
Melegin ve Derin'nin bir dedigi oldu zaten.

Deniz'e soru sordum, bu adamın olma olasığı çok az, başka biri olma olasılığı yok mu dedim.

Cevap aynen şu : söylediklerimi yaşayacaksınız, bekleyin ve görün ama gerçekten olasılık 0......uzak şehirlerde yaşamayı geçtim, ben yurtdışında yaşıyorum.

Adamı en son bahçelide gezerken görmüştüm, ben perişanken o p.ç p.ç sırıta sırıta telefonla konuşuyordu. Kimbilir kiminle buluşmaya gidiyordu, ben umrunda bile değildim, herhalde adamın son derdi bendim :50: :50: :50: Yani bu adamla evlenme olasılığım nedir sizce kk kadınları , Denizin ne kadar tutturduğuna siz karar verin. :53:

Canım ya , belki sende tutmadı.. millet bayılıyor yorumlarına.
bende tutup tutmadığı da haziran sonunda belli olacak :)

ben her zaman kahve falına güvenmişimdir :) bir ay dolsun yine Rezzan hanıma baktıracağım yani :) :) :)

Deniz'e soru sordum, bu adamın olma olasığı çok az, başka biri olma olasılığı yok mu dedim.

Cevap aynen şu : söylediklerimi yaşayacaksınız, bekleyin ve görün ama gerçekten olasılık 0......uzak şehirlerde yaşamayı geçtim, ben yurtdışında yaşıyorum.

Bende Deniz'e baktirmistim iki ay önce, dedikleri bende cikmadi.
Bence o gelecegi pek tutturamiyor.

Istersen bi Falsepetindeki Derini dene.
Oda güzel bakiyor.

Bende Deniz'e baktirmistim iki ay önce, dedikleri bende cikmadi.
Bence o gelecegi pek tutturamiyor.

Istersen bi Falsepetindeki Derini dene.
Oda güzel bakiyor.

Derin i denemeye karar verdim. Sezen, Taha ve Meleki begenmedim. Ilkayi tek gecerim ama baktirali 1 hafta bile olmadi, yine baktiramam :21:

Sezen zirvaydi, Taha futursuzca sallamisti, Melek ani bilmisti ama gelecegi pek olasi bulmadim. Yine de Melek hakkinda kotu konusmak istemiyorum, sesi o kadar tatliydi ki....

Uyusturucu bagimlilari gibi yokluk cekiyorum valla, bir ara kurtulmustum yine basladim. Allah kahretsin online fal ve paypal i :25:

Nesibeye az once gonderdim, banka ekstremde zaten binnazabla ve falsepetinden baska bir sey yok :47: :47: Yemeye icmeye gezmeye verecegimiz parayi bu sacma sapan islere veriyoruz :25:

Kesin karar verdim, Derin ve Rezzan dan sonra kimseye baktirmicam.

Son düzenleme:
ben de dayanamadım fal sepetinde Nesibe'ye fal gönderdim.cevap gelince Nesibe hakkında yorumumu yazarım:62:

Son düzenleme:
Derin i denemeye karar verdim. Sezen, Taha ve Meleki begenmedim. Ilkayi tek gecerim ama baktirali 1 hafta bile olmadi, yine baktiramam :21:

Sezen zirvaydi, Taha futursuzca sallamisti, Melek ani bilmisti ama gelecegi pek olasi bulmadim. Yine de Melek hakkinda kotu konusmak istemiyorum, sesi o kadar tatliydi ki....

Uyusturucu bagimlilari gibi yokluk cekiyorum valla, bir ara kurtulmustum yine basladim. Allah kahretsin online fal ve paypal i :25:

Nesibeye az once gonderdim, banka ekstremde zaten binnazabla ve falsepetinden baska bir sey yok :47: :47: Yemeye icmeye gezmeye verecegimiz parayi bu sacma sapan islere veriyoruz :25:

Rezzan'a birkac gün önce fal baktirdim, cok begenmedim acikcasi. :(
Belki enerji tutmamistir.

Derin Horoskopta inanilmaz iyi.
Iki yil önceki olanlari bile bildi, sasirdim kaldim.
Tarottada iyi.
Derin genellikle erken saatlerde online.

Nesibeye bende birkac gün önce yine göndermistim.
Ilk dedigi seyler olmadi, ama yinede iyi.

Sezen'nin yorumu bana hic uymadi maalesef.

Ya sen Taha'yi niye begenmedin?
Aslinda ben Taha'nin yorumunu begenmistim.
Enerji belki tutmamis olabilir.

Rezzan'a birkac gün önce fal baktirdim, cok begenmedim acikcasi. :(
Belki enerji tutmamistir.

Derin Horoskopta inanilmaz iyi.
Iki yil önceki olanlari bile bildi, sasirdim kaldim.
Tarottada iyi.
Derin genellikle erken saatlerde online.

Nesibeye bende birkac gün önce yine göndermistim.
Ilk dedigi seyler olmadi, ama yinede iyi.

Sezen'nin yorumu bana hic uymadi maalesef.

Ya sen Taha'yi niye begenmedin?
Aslinda ben Taha'nin yorumunu begenmistim.
Enerji belki tutmamis olabilir.

Horoskop baktirsam mi bilemedim kuzum, daha once de fala bolca para doktugum icin kendi kendime soz verdim, 1 kereye 30liradan fazla vermicem diye. Horoskopta Derini ovenler cok var, girmeyin kanima :19:

Taha bana bastan asagi sallamis, ani ve durumu da bilememis. Falci agzi yapip etrafinda nazar yapan esmer bir kadin var demis ama burda tanidigim esmer ne kadin ne erkek kimse yok, ben Almanyada yasiyorum etrafimdaki tek esmer uzun sacli kadin benim :55:

Gelecekle ilgili soyledikleri de sallamasyon, eskiden tanidigin , araniza ask iliskisi gecmis birine doneceksin demis (Melek de boyle demisti bu arada) ama boyle biri yok, gercekten yok. Daha once sevgilim olmadi, sadece 1 kere asik oldum o adam da karsiliksiz kaldi zaten. Yani gercekten bir eski sevgilim yok :20: Bir de adindaki harfleri saymis, deli mi ne :23:

Ben simdi Rezzanin pesindeyim ama hatunu bir turlu online yakalayamiyorum......ah ah yaktin beni Rezzan :14:

Son düzenleme:
Horoskop baktirsam mi bilemedim kuzum, daha once de fala bolca para doktugum icin kendi kendime soz verdim, 1 kereye 30liradan fazla vermicem diye. Horoskopta Derini ovenler cok var, girmeyin kanima :19:

Taha bana bastan asagi sallamis, ani ve durumu da bilememis. Falci agzi yapip etrafinda nazar yapan esmer bir kadin var demis ama burda tanidigim esmer ne kadin ne erkek kimse yok, ben Almanyada yasiyorum etrafimdaki tek esmer uzun sacli kadin benim :55:

Gelecekle ilgili soyledikleri de sallamasyon, eskiden tanidigin , araniza ask iliskisi gecmis birine doneceksin demis (Melek de boyle demisti bu arada) ama boyle biri yok, gercekten yok. Daha once sevgilim olmadi, sadece 1 kere asik oldum o adam da karsiliksiz kaldi zaten. Yani gercekten bir eski sevgilim yok :20: Bir de adindaki harfleri saymis, deli mi ne :23:

Ben simdi Rezzanin pesindeyim ama hatunu bir turlu online yakalayamiyorum......ah ah yaktin beni Rezzan :14:

Haha, Derin gercekten Horoskopta iyi ama, ne yapim ?
Tarot yorumu da iyi ama, biraz böyle kartlara dayanarak yorum yapiyor
belki tarotta begenmeye bilirsin onu.
Horoskop yorumunu daha cok begendim acikcasi.

Hmm, Taha'da belki enerji tutmamis olabilir, bende gayet iyidi.

Rezzan'i dün binnazabla da görmüstüm

Bu arada bende Almanya'da yasiyorum ;)

ben de dayanamadım fal sepetinde Nesibe'ye fal gönderdim.cevap gelince Nesibe hakkında yorumumu yazarım:62:

nesibeyi de hiiiiiç beğenmedim.

hiç bir ayrıntı yoktu ya.yine param boşuna gitti.

akıllanamadım hala para veriyorum böyle şeylere.

bütün fal konuştu sadece ve dediklerinde ne zaman ne tarif vardı.

nesibenin yorumu geldi mi sana sen beğendin mi merak ettim.

Back
X