- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
aynen, forumu üye olmayanda bir sürü insan takip ediyor üstelik.. fal siteleri için ciddi reklam kapısı burası.
ben Elif e baktırdım ve çok memnun kaldım gelecekle ilgili söyledikleri için haziranı bekliyorum ama anı çok iyi anliz ediyor birde sesli fal bakıyor sesi çok pozitif insana pozitif enerji veriyor :)
ödeniyor da canım ben yine diyorum bak online iş sakat gerçi yüzyüzeler çok mu iyi hayır ama ben çook pişmanım online fallaraValla benim de pozitif enerjiye cok ihtiyacim var bu aralarBir de odeme nasil oluyor, PayPalla odeyebiliyor muyuz acaba dikkat eden var mi?
ödeniyor da canım ben yine diyorum bak online iş sakat gerçi yüzyüzeler çok mu iyi hayır ama ben çook pişmanım online fallara
kızlar dediğim arkadasım içinde ilkay hanımın kapısını çaldık. bu kadın gerçekten bir acayip ansıl bir yorumlama kabiliyeti var anlamış değilim. arkdsım için de söyledikerinin hepsi çıktı. hadi bakalım hayırlısı :)
Kızlar ilkay hanımada baktırmıştım 1 ay önce dedikleri çıkarsa paylaşırım artık :)
siz baktırın memnun kalırsanız bende baktırayim,benm ablam kahraman marasta bi kadına gtti 5 tlye kadın resmen ablamın gelecegni bildi ya,hepsi cıktı,ondan snra inanmaya başladım,kadın fal bahane yüze bakarak bliyomus,bazı insanlara allah tarfaından byle yetenekler veriliyor gercekten
Benden tavsiye, bu fal olaylarına sakın inanmayın. Enejinizi yükseltip pozitif etkilenmek için baktırın sadece ama benim gibi inanıp kaptırmayın kendinizi. Bir seneden fazla zamandır Binnaz abladaki birkaç falcının müdavimi oldum. Elif, Tornisha, Efsun, Bilge...sevdiğimle kavuşacağım diye umutlandım, onun beni sevdiğine, başkasının olmadığına inandım. Öyle söylüyorlardı çünkü.. Onca zamandır ondan sevgi itirafları beklerken, ne mi oldu? Başkası var ve buralardan gidiyor. Kendimi kandırmışım ve beni kandırmalarına izin vermişim. Çok ügünüm çok....Okumuş etmiş biriyim ama insan kanıyor işte.
Ben İlkay Gür'den çok memnun kalmıştım. Dediği her şeyi, dediği vakitte yaşadım üstelik.
O yüzden bir kez daha baktırıyorum.
Arada bir falcılar tutturuyor işte bir şeyleri.
Genelde fasa fiso olsa da, iyileri de var.
ablama evleneceğin kişi k harfiyle baslıyo adı dedi ve karayollarında çalıyo dedi aradan 1 sene gecti ablam kahraman dye bi cocukla evlendi ve kendisi uzun yol söförü
ablama evleneceğin kişi k harfiyle baslıyo adı dedi ve karayollarında çalıyo dedi aradan 1 sene gecti ablam kahraman dye bi cocukla evlendi ve kendisi uzun yol söförü
Kızlar ben kahvede Rezzan İksiri, tarotta Deniz Görür ü yakalamaya çalışıyorum.....ne zaman giriyorlar fikriniz var mı ?
Kızlar ben kahvede Rezzan İksiri, tarotta Deniz Görür ü yakalamaya çalışıyorum.....ne zaman giriyorlar fikriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?