Binnaz Abla

melih bey ve ilkay hanıma baktırıp, gelecek yorumları cıkan var mı??

melih ve ilkay aynı tarihi verdi çıkarsa yazacağım lidya biraz terapi gibi bana kalırsa öneri sunuyo ama kahve falında ailemle alakalı bişeyi net bilmişti.babamı tarif etmişti tabi sallarsın tutar o ayrı ahhh melih yanılmamış olursa buradan da söylüyorum kurban keseceğim...net tarihi bir tek melih verdi zaten ilkay da olacağı net söyledi ama zamanı tutmaz bu konuda iddaalı değilim dedi.binnaz ablada tornishaya baktırmayın da kime baktırırsanız baktırın bu arada.tarot resmen 3dk sürmüş!

ya kızlar binnazabladan birine fal baktırıcam kimi önerirsiniz??hülya demir bilen var mı nasıldır mesela??

bir kaç gündür fal sepetine bakıyorumda lidyada 7 bekleyen fal oluyor diğerleri boş hayırdır inşallah lidya'ya büyük ilgi var anlaşılan

bir kaç gündür fal sepetine bakıyorumda lidyada 7 bekleyen fal oluyor diğerleri boş hayırdır inşallah lidya'ya büyük ilgi var anlaşılan

ya o benımde dıkkatımı cekıyo dıger falcılar bos oturuyo lıdyada hep 8 9 fal oluyo anlamadım gıttı ya:51::51::51:

lidyanın falları çok özenlidir samimidir doğrudur dedikleride çıkar bana normal geliyor binnazdada begeniliyordu burdada begeniliyor :16::16::16:

herşeye rağmen seviyorum ben lidyayı beni en çok rahatlatan falcıdır. samimi arkadaş gibi derdini dinler yorumlarken samimi olduğunu hissedersin zaten.bilemiyorum telefonuma da iki falını attım dinliyorum.çıkmadı gibi falı ama fal bu yanıltır bu ara lidya çok fal alıyo ama çok ilgi var demekki.ilkay da iyi ama mesafeli bir bayan.onu da sevdim ben.nedense fal sepeti daha iyi gibi,binnaz ablaya göre.

herşeye rağmen seviyorum ben lidyayı beni en çok rahatlatan falcıdır. samimi arkadaş gibi derdini dinler yorumlarken samimi olduğunu hissedersin zaten.bilemiyorum telefonuma da iki falını attım dinliyorum.çıkmadı gibi falı ama fal bu yanıltır bu ara lidya çok fal alıyo ama çok ilgi var demekki.ilkay da iyi ama mesafeli bir bayan.onu da sevdim ben.nedense fal sepeti daha iyi gibi,binnaz ablaya göre.

lidya için nasıl iyi niyetliymişim:(burada olanlardan sonra keşke şu mesajı silebilsem

ya ben anlamıştım da isim vererek zan altında bırakmak istemedim...en yakınını tanıyamıyor insan kaldı ki sanal :)
neyse artık bu da bize ders oldu yalnız lidya yine falları sıralamış siteye bi baktım da...

ben şahsen onlardan çoğunun kk kadınlarının oldugunu düşünüyorum.yakındır fal sayısının düşmesi.

Back
X