bin ban bom benimde artık çeyizim var:)

cnm hayırlısı olsun seninde bir topiğin oldu sonunda:KK9: hep bizimkilere yorum yaptın şimdi sıra bizde aldığın herşey çok güzel cnm baba parçaları tamamlamışsın maşallah:KK16: allahım karşına gönlü güzel kesindisi güzel insanlar çıkarsın inş:KK16:

inş doğru insanla kulanmak nasip olur:)

evet yinede takipçinizim canım:) eksikler var daha:)

bir gece ansızın geliip hepsinii çalıcaaam özellikle mink battaniyeyi fındıgım hani şimdiden söliimde sonra yok efendimm söylemediin yok efenndiiimm çeyizsizz kaldımmm bıdı bıdısı yapma banaa :KK9: hepsii cok guzell yavrukuşşş güle güle kullanalııımmmm bak dıkat ett kullannn değiil kullanalıııımmm :KK9::KK9:

hıysız mı oldun bakim sen:) eniştem senin huyunumu değişti bakim:)
battaniyem yatak odasında bazanın altında:) bidaha düşün sen:KK4::KK4::KK4:

sen gel ben seni ne mink battaniyerde yatırcam:KK16::KK16::KK16:

hıysız mı oldun bakim sen:) eniştem senin huyunumu değişti bakim:)
battaniyem yatak odasında bazanın altında:) bidaha düşün sen:KK4::KK4::KK4:

sen gel ben seni ne mink battaniyerde yatırcam:KK16::KK16::KK16:

beyiiim fazla masraf etme sağdan soldan topla dediii tutumlu benim beyiim :KK9::KK9: iviit benii minkkleeerdee yatırrrr fındıgııımmm :21: bende aliim ondan ya pek sevimlii ooo :KK23:

kız berfooooo daha yeni bulabildim topiğini hey allahım baslıgını sevsinler

güle güle kullan butun cicileriniiii hepsi de cok guzell pembik battaniyene sarılıp uyurum......

Çok güzeller mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :KK16:

çok güzeller canım güle güle kullan inşallah :):nazar::nazar::nazar:

Çok güzeller canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:KK16:

hepsi çok güzeller mutlu günlerde kullan inş.:)

çok güzeller mutlu günlerde kullan:)

çok güzeller mutlu günlerde kullan:)

teşekkür ederim:KK16::KK16::KK16:
rabbim doğru insanla kullanmayı nasip etsin:KK17::KK17::KK17:

beyiiim fazla masraf etme sağdan soldan topla dediii tutumlu benim beyiim :KK9::KK9: iviit benii minkkleeerdee yatırrrr fındıgııımmm :21: bende aliim ondan ya pek sevimlii ooo :KK23:

baksennn beyinide dinlermiş:KK9::KK9::KK9:
battaniye aslıdna daha güzel. böyle şeker gibi:KK16::KK16: ama resimde küçücük:)

kız berfooooo daha yeni bulabildim topiğini hey allahım baslıgını sevsinler

güle güle kullan butun cicileriniiii hepsi de cok guzell pembik battaniyene sarılıp uyurum......

sev benide başlığımıda:KK1::KK1::KK1:

bahriyeli yarim olunca, onlar seyire gidince biz sarılıp uyuruzki:KK16::KK16::KK16::KK16:

Çeyizin maşallah çok hoş renkler de öyle:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
amin inş canım. rabbim doğru insanla kullnmayı nasip etsin:)

hahahahha sen onu iyice sakla gözün gibi bak!!! birr geceee ansızııınn gelebiliriiimmmmm belkide minkimlee kaçaaar gideerrriimm :KK9::KK9: :KK47:

:KK16::KK16::KK16: gel gel beklerim:)

Hepsi çok çok çook kaliteli görünüyor Allah hayırlı kişileri nasip etsin ki değsinler yaptığın masrafa

X