- 28 Aralık 2010
- 782
- 53
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
canım hayırlı olsun çeyizlerin kahvaltı takımımız aynı kullanmak için sabırsızlanıyorum modası geçmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun çeyizlerin kahvaltı takımımız aynı kullanmak için sabırsızlanıyorum modası geçmeden
Yerim ben bu şirin cupcakeli cicilerini senin Güle güle kullan berfocum
Berfin ciğim çeyizlerin çok güzel..güzel günlerde aşkla mutlulula kullanmayı nasip etsin Rabbim...kırmızı aşkı bende de var...ancak kırmızı nın işte bu dedirten parçalarını bulmak seçmek gerçekten zor...inşallah aşk kırmızısı ile çevrili bir hayatın olsun tatlım.... pembiş servisinde güzel muffinler yapar ve çaylarınızı eşinle karşılıklı yudumlarsınız inşaalah 2014 ün sonuna kalmadan
Eki Görüntüle 1002533 Eki Görüntüle 1002534
Canım ben resimde görmüştüm beyaz masa örtüsünün üzerine kırmızı runner düşünüyorumsaol canım. altına masa örtüsü ne düşünüyosun kahvaltı takımının :18:
Canım ben resimde görmüştüm beyaz masa örtüsünün üzerine kırmızı runner düşünüyorum
bende öyle düşünüyorum.
bazen düz kırmızı masa örtüsü diyorum. oda çok boğar kanımca
Bencde kırmızı boğabilir canım ya en iyisi öyle olur anca yada düz beyaz
Asmu bebisim kirmizi uzerine siyah runner da dusunebilirsin superkulade olur ... Zaten birkac alternatif masa ortusu olmali pespese misafir agirladiginda yetismiyor yikamaya utulemeye..benim 3. Ortum var birini ozel misafirlere. Diger kisini de aniden gelen kahvalti aksam yemegi misafirlerime ve gunluk kullaniyorum.. Ama. Kv min bana guneslik diye getirdigi beyaz desenli ortuleri de masa ortusu yapacam dertsiz kumas denilen leke tutmayan bir satenden ortuler cunku.
çok güzelmiş canım senin çeyizlerinde hepsini güle güle kullan inşallah