- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
arkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.
selam kk üyeleri. tek bildiğim yer bdv olduğundan buraya yazıyorum.
Sorum şu ikinci kadın vardı önceki konularımda bahsetmiştim. Bu kadını bimere şikayet etmeyi düşünüyorum. iİk defa bimere sikayet edeceğimden fazla bilgim yok . Nasıl bir yol izleyebilirim.
Ve yine mikimmil bir yorum dahauzaktan mı burnundan getiriyorsunuz?
Canım niye bunlarla uğraşıyorsun ki!!selam kk üyeleri. tek bildiğim yer bdv olduğundan buraya yazıyorum.
Sorum şu ikinci kadın vardı önceki konularımda bahsetmiştim. Bu kadını bimere şikayet etmeyi düşünüyorum. iİk defa bimere sikayet edeceğimden fazla bilgim yok . Nasıl bir yol izleyebilirim.
Ve yine mikimmil bir yorum dahahayran kaldım ben size ve düşüncelerinize
bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana
Allah da sizi güldürsün
Eşinden de boşanıyormuşHanımefendi mutsuzluğunuzu öfkenizi öç almak istemenizi anlıyorum
Lakin yapmak istediğiniz şey burdaki pekçok insana doğru gelmedi
Ben burda yalan söylemem sizin yerinizde olsam ben de aynısını yapardım sanırım. Hatta işyerinden dedikoducu tiplere gider söylerdim iyice rezil etmek için. Bu sizi desteklediğim anlamına gelmez, ama empati yapabiliyorum. Ben de yediğim kazığın üstüne her 2sinden de öç alırdım kesinlikle. Lakin bakın her 2sinden de dedim. Faturayı tek tarafa kesmeniz doğru değil. O yüzden insanlar tepki gösterdi.
İki kadın değil, birinci, ikinci sebep anlamında yazmışİki kadın bir de Yuh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?