• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar kötülük var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bence de. Artık tartışmaya gerek yok sonuçta konu adli mercilerde. Herkes hukuk önünde yapar savunmasını. Ne sizlik ne de bizlik bir durum yok ortada. Bir de bir daha ki sefere, konuları iyi okuyup, anlayıp ona göre koşa koşa konu açarsanız sizin açınızdan daha hoş görünür. Küçük bir tavsiye.
böyle boş tavsiyeleri almıyorum.çok iyi değindiğimi düşünüyorum.Yoksa bu kadar rahatsız olmazdınız.Bu da birşey.İyi şeyler yazdığımda bile tahrik etmeye çalışıldım.Bu yetti zaten.

böyle boş tavsiyeleri almıyorum.çok iyi değindiğimi düşünüyorum.Yoksa bu kadar rahatsız olmazdınız.Bu da birşey.İyi şeyler yazdığımda bile tahrik etmeye çalışıldım.Bu yetti zaten.
Tahrik varsa indirim alir az biraz cezasindan ama tahrik yoktu yaaa

Bir tutturmuşsunuz tahrik de tahrik. Kimse sizi tahrik etmedi. Hadi diyelim ki etti bu kadar mı zayıf bir insansınız siz? Her şeyden bu kadar kolay tahrik oluyorsanız dışarı çıkmamanız lazım zira burası sanal bir platform.

ay nerde savundum kız anaaa
IMG_7806.jpeg

Bir tutturmuşsunuz tahrik de tahrik. Kimse sizi tahrik etmedi. Hadi diyelim ki etti bu kadar mı zayıf bir insansınız siz? Her şeyden bu kadar kolay tahrik oluyorsanız dışarı çıkmamanız lazım zira burası sanal bir platform.
bi okuyun yazılanları isterseniz.Ben ne kadar düzgün yazmışım bana ne yazılmış.Nerelere çekilmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back