• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimere şikayet

Peki kocanınızı nereye şikayet etmeyi düşünüyorsunuz? Bence kadını şikayet etmek yerine bir an önce sizi aldatan kocadan kurtulmaya bakın,pisliklere boşu boşuna da bulaşmayın.

Kadini mesleginden edin, bir de sizin evin rizkini ona yedirsin kocaniz.

Kadinin belki haberi bile yok evli oldugundan. Siz kocanizi sikayet etsenize...

O kadina ne bimer ne mahkeme hic bisey yapmaz. Aile birligine uymayan davranislari kocaniz yapiyor.

Zina suç değil zaten sadece boşanma sebebi. Bimer le alakası yok suç olsa savcılığa şikayet ederdiniz ama suç değil

Diğer üyelere de katılıyorum ayrıca problem eşinizde siz neden diğer kadının peşine düşüyorsunuz diğer kadın bile eşinizle görüşmek istemiş olsa eşinizin kabul etmemesi gerekir

Boşanma davası açılırken ikinci kadına da tazminat davası açabiliyor galiba mağdur kadın, onu mu diyorsunuz? Veya ben mi yanlış biliyorum?

arkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.
Git kurumuna şikayet et
Daha etkili olur sonuç alırsın

kocanı ne yapacaksın? onu da cimer'e mi şikayet edeceksin? kocanı hayatından at önce..
Benim anladigim kadari ile konu sahibi kocasindan ayrilacak cesareti kendisinde bulamiyor ama sindirememis de. Kocasina duyurmadan kadindan intikam alma pesinde. Yoksa bosanma davasi ile tazminat davasi da acabilecegini biliyordur. Yok arastirdim bilmem ne hukuku izin vermiyor falan diyor. Arastirmaya basladigi an aile mahkemesindeki islemleri bulacaktir ama bosanmak istemiyor konu sahibi. Kacamak cevap veriyor. Mesela hala kocasindan nasil intikam aldigini aciklayamadi!!

Benim anladigim kadari ile konu sahibi kocasindan ayrilacak cesareti kendisinde bulamiyor ama sindirememis de. Kocasina duyurmadan kadindan intikam alma pesinde. Yoksa bosanma davasi ile tazminat davasi da acabilecegini biliyordur. Yok arastirdim bilmem ne hukuku izin vermiyor falan diyor. Arastirmaya basladigi an aile mahkemesindeki islemleri bulacaktir ama bosanmak istemiyor konu sahibi. Kacamak cevap veriyor. Mesela hala kocasindan nasil intikam aldigini aciklayamadi!!
İntikamı olmaz ki dizi mi bu zaten gerek yok çıkarcak hayatından.

Zannetmiyorum bosanma asamasinda olduklarini. Kacamak cevap veriyor. Kocasina ceza bicmemis konu sahibi. Kadina bilenmis yalniz.
Evet ama kadını araştırıp bulup şikayet etmeye çalışması ne derece doğru kendini düşürür sadece. O kadın hayatını nasıl girdi kocası sayesinde öbcelikli problem kocada Affedemeyecekse boşanacak. Hayatını yoluna koyacak. İntikam nasıl alabilir ki kocasından küsme falan mı

kızlar ilçede oturuyoruz aynı zamanda adam en sevılen sayılan insan. ilk intikamım adamı butun ilçeye rezil etmek oldu. şu an ilçeden nasıl kurtulurum derdınde. sosyal sermayesini ilçede bitirdim. ilerki yıllarda siyasete atılmayı düşünen birisi.
adamın donuna kadar almak gıbı bır nıyetım de var. ama adam cok akılllı (!)olduğu için elimde kanıt yok. bimerden birsey çıkar diye tahmin ettim.

Son düzenleme:
Aldatilmişsin canın acimiş belli ve sende can yakmak istiyorsun .
Canım benim bu can yakma eylemini önce eşinde hallet. En büyük suçlu eşin.
Yani eşin masum değildir aldatiyorsa onu kandıran bir kadın yoktur. Durum aslinda iki ahlaksizin terbiyesizliği.
Diğer konularınızi okumadım ama önce sakinleş sonra önce esinden başla sonra kadına gel.

kızlar ilçede oturuyoruz aynı zamanda adam en sevılen sayılan insan. ilk intikamım adamı butun ilçeye rezil etmek oldu. şu an ilçeden nasıl kurtulurum derdınde. sosyal sermayesini ilçede bitirdim. ilerki yıllarda siyasete atılmayı düşünen birisi.
adamın donuna kadar almak gıbı bır nıyetım de var. ama adam cok akılllı (!)olduğu için elimde kanıt yok. bimerden birsey çıkar diye tahmin ettim.
Canım kendi hayatına bak. Donunu dahi alsan faydası yok. Olan olmuş yoluna bak. Kaç yaşındasın bilmiyorum. İntikam olayına girişme ne yapsan üzüntün geçmez. Seni aldatan bir insan için ne uğraşıyorsun rezil etcem diye. Sadece hayatından çalışıyorsun

• Beğen
Reactions: s u
Back
X