- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Git kurumuna şikayet etarkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.
Dusunsenize sevmedigimiz herkesi bazi ithamlarla sikayet edermisiz :) isten atilmasa dahi camur at izi kalsin :)Bimer'inde böyle bir misyonu var evet.
"Kocanız mı aldatıyor!
Hırsınızı mı alamadınız.
Bize yazın!
İstediğinizi yapalımmmm!"
Benim anladigim kadari ile konu sahibi kocasindan ayrilacak cesareti kendisinde bulamiyor ama sindirememis de. Kocasina duyurmadan kadindan intikam alma pesinde. Yoksa bosanma davasi ile tazminat davasi da acabilecegini biliyordur. Yok arastirdim bilmem ne hukuku izin vermiyor falan diyor. Arastirmaya basladigi an aile mahkemesindeki islemleri bulacaktir ama bosanmak istemiyor konu sahibi. Kacamak cevap veriyor. Mesela hala kocasindan nasil intikam aldigini aciklayamadi!!kocanı ne yapacaksın? onu da cimer'e mi şikayet edeceksin? kocanı hayatından at önce..
İntikamı olmaz ki dizi mi bu zaten gerek yok çıkarcak hayatından.Benim anladigim kadari ile konu sahibi kocasindan ayrilacak cesareti kendisinde bulamiyor ama sindirememis de. Kocasina duyurmadan kadindan intikam alma pesinde. Yoksa bosanma davasi ile tazminat davasi da acabilecegini biliyordur. Yok arastirdim bilmem ne hukuku izin vermiyor falan diyor. Arastirmaya basladigi an aile mahkemesindeki islemleri bulacaktir ama bosanmak istemiyor konu sahibi. Kacamak cevap veriyor. Mesela hala kocasindan nasil intikam aldigini aciklayamadi!!
Zannetmiyorum bosanma asamasinda olduklarini. Kacamak cevap veriyor. Kocasina ceza bicmemis konu sahibi. Kadina bilenmis yalniz.İntikamı olmaz ki dizi mi bu zaten gerek yok çıkarcak hayatından.
Evet ama kadını araştırıp bulup şikayet etmeye çalışması ne derece doğru kendini düşürür sadece. O kadın hayatını nasıl girdi kocası sayesinde öbcelikli problem kocada Affedemeyecekse boşanacak. Hayatını yoluna koyacak. İntikam nasıl alabilir ki kocasından küsme falan mıZannetmiyorum bosanma asamasinda olduklarini. Kacamak cevap veriyor. Kocasina ceza bicmemis konu sahibi. Kadina bilenmis yalniz.
Canım kendi hayatına bak. Donunu dahi alsan faydası yok. Olan olmuş yoluna bak. Kaç yaşındasın bilmiyorum. İntikam olayına girişme ne yapsan üzüntün geçmez. Seni aldatan bir insan için ne uğraşıyorsun rezil etcem diye. Sadece hayatından çalışıyorsunkızlar ilçede oturuyoruz aynı zamanda adam en sevılen sayılan insan. ilk intikamım adamı butun ilçeye rezil etmek oldu. şu an ilçeden nasıl kurtulurum derdınde. sosyal sermayesini ilçede bitirdim. ilerki yıllarda siyasete atılmayı düşünen birisi.
adamın donuna kadar almak gıbı bır nıyetım de var. ama adam cok akılllı (!)olduğu için elimde kanıt yok. bimerden birsey çıkar diye tahmin ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?