• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimere şikayet

kadına dava açılamıyor. araştırdım. adamdan da burnundan fitil fitil getiriyorum yaptıkları.

Nasil getiriyorsun merak ettim. Yemek mi vermiyorsun, sokaga mi cikartmiyorsun. Aldatma 2 olmasin dikkat et. :bicak:

Aldatilan kadinlarin psikolojisi nasil isliyor. Adam seni aldatmis, ayse ya da fatma onemli degil ki. Sen onu kafana gore affedip sonra kadina saramazsin. Yanlis bu.

galiba öyle.
orantısız bir cezalandırma mantığı var.
madem eşini affetmiş kadını da rahat bıraksın.
bana göre her ikisi de eşit derecede suçlu.
ama H Hayalyarim kadını işten attırmak gibi ağır bir ceza biçmiş kadına.
Kocasi aldatmaya meyilli oldugu surece konu sahibi kac kadini isinden edecek kimbilir. Ama esine diyecek birsey yok. Kadinlar ayartiyordur masum adamcagizi.

Hanımefendi mutsuzluğunuzu öfkenizi öç almak istemenizi anlıyorum

Lakin yapmak istediğiniz şey burdaki pekçok insana doğru gelmedi

Ben burda yalan söylemem sizin yerinizde olsam ben de aynısını yapardım sanırım. Hatta işyerinden dedikoducu tiplere gider söylerdim iyice rezil etmek için. Bu sizi desteklediğim anlamına gelmez, ama empati yapabiliyorum. Ben de yediğim kazığın üstüne her 2sinden de öç alırdım kesinlikle. Lakin bakın her 2sinden de dedim. Faturayı tek tarafa kesmeniz doğru değil. O yüzden insanlar tepki gösterdi.

galiba öyle.
orantısız bir cezalandırma mantığı var.
madem eşini affetmiş kadını da rahat bıraksın.
bana göre her ikisi de eşit derecede suçlu.
ama H Hayalyarim kadını işten attırmak gibi ağır bir ceza biçmiş kadına.
bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana

kocan aldatıyor ve sen intikamı kocan yerine kadından mı alıyorsun ? belki kocanın evli olduğunu bile bilmiyordur? önceki konunu okumadığım içim detay bilmiyorum

bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana

Yalnız neden hukuk sistemi izin vermesin emsalleri var bu kadin dokunulmaz mi kadina tazminat davasi acabilirsniz yanj

bir adamı affetmedim.
Madem ayrılıyorsunuz neden kadınların gözünü korkutmaya çalışıyorsunuz ki bence kocanızın gözünü korkutun bence bu kadar tepkiden dolayı ayrılcagınızı söylediniz diye düşünüyorum yoksa bu kadar uğraş niye

Back
X