Bimere şikayet

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
selam kk üyeleri. tek bildiğim yer bdv olduğundan buraya yazıyorum.
Sorum şu ikinci kadın vardı önceki konularımda bahsetmiştim. Bu kadını bimere şikayet etmeyi düşünüyorum. iİk defa bimere sikayet edeceğimden fazla bilgim yok . Nasıl bir yol izleyebilirim.

arkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.

Şakamı bu
Bimer napsın kadını yahu
Zinanın suç kapsamından çıkması yılllaaaarr oldu ve su zaman dılımınde olsa buna bimer yıne bakmaz

Aile mahkemesi diye bırsey var duydunuz mu hıc ? Bırde avukat var hukuk okuyorlar davalara gırıyorlar
Hah işte bı avukata gıdıp anlatıyorsunuz vekalet verıyorsunuz
Esınıze bosanma davası yanı sıra 3. Sahıs olan o kadına yuvanızı yıktıgı gerekcesıyle maddı ve manevı tazmınat davası acıyorsunuz

Hepsı bu

Yok artık

kocanı boşadın mı da sıra kadına geldi?
kocanı şikayet ettin mi cezalandırdın mı ?
yoksa birşey olmamış gibi aynı evde yaşamaya devam mı?
bimer ne yapsın kadına

Bimer ne yapsın sizin aile ilişkilerinize?
Nasıl bir beklentiniz var bu konuda mesela? Ne hayal ediyorsunuz?

Gidin dava açın, aile mahkemesinde halledin meselelerinizi.

bimer de mi çalışıyorsunuz. kadın memur yasak ilişki de var. bu şekilde işlem yapılmaz mı kadına adama.

kadını bimere şikayet edince ne geçecek elinize, sadece daha çok gerileceksiniz, kadına da hiçbir şey olmaz.
siz eşinizi dava edip onu süründürmeye bakın, size de kadından, o olmasa başkası olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…