- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
kadına dava açılamıyor. araştırdım. adamdan da burnundan fitil fitil getiriyorum yaptıkları.
Kocasi aldatmaya meyilli oldugu surece konu sahibi kac kadini isinden edecek kimbilir. Ama esine diyecek birsey yok. Kadinlar ayartiyordur masum adamcagizi.galiba öyle.
orantısız bir cezalandırma mantığı var.
madem eşini affetmiş kadını da rahat bıraksın.
bana göre her ikisi de eşit derecede suçlu.
ama H Hayalyarim kadını işten attırmak gibi ağır bir ceza biçmiş kadına.
Aynengaliba öyle.
bir adamı affetmedim.galiba öyle.
Pek inanasım gelmiyor açıkçasıdedıkodular başlamış. boşanmak üzereyim adamdan . ailemim yanındayım merak edenlere hitaben
İki kadın bir de Yuh..bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana
dedıkodular başlamış. boşanmak üzereyim adamdan . ailemim yanındayım merak edenlere hitaben
bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana
Madem ayrılıyorsunuz neden kadınların gözünü korkutmaya çalışıyorsunuz ki bence kocanızın gözünü korkutun bence bu kadar tepkiden dolayı ayrılcagınızı söylediniz diye düşünüyorum yoksa bu kadar uğraş niyebir adamı affetmedim.
dedıkodular başlamış. boşanmak üzereyim adamdan . ailemim yanındayım merak edenlere hitaben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?