• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimere şikayet

Eski konunuzda çalışmadığınız için mecbur bosanmadiginizi yazmışsiniz ...pek ailenin yanina gitsen cocuga baksalar sende is bulup calissan tabiki durumlar ne bilmiyorm ailenle

Özel hayatın gizligili denilip dosya işlemden kalkıyor. Birşey çıkmaz yani. Siz eşinize boşanma davası açıp kadına da ayrı daha açmalısınız.

arkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.
Iddialarinizi kanitlayamaz ve somut deliller sunamazsaniz iftiradan hukum giyeceginizi biliyor musunuz. Ve iftira sucu en az 3 ay hapis ve sikayete tabi degil!

Bimer ne yapsın sizin aile ilişkilerinize?
Nasıl bir beklentiniz var bu konuda mesela? Ne hayal ediyorsunuz?

Gidin dava açın, aile mahkemesinde halledin meselelerinizi.
kadına dava açılamıyor. araştırdım. adamdan da burnundan fitil fitil getiriyorum yaptıkları.

kadının işiyle bu işin bence bir alakası yok ama tercih sizin sonucunun ne olduğunu da paylaşın lütfen

Memursa evet edilebilir.esinizden ayrıldınız mı siz önce ondan haber verin?

Kanıt yoksa bir memura iftira atmaktan başınız büyük derde girer.

Kanıt varaa kiminle zina yaptığı da belli, yani kocanız hakkında da işlem başlatılır. Yani dikkat edin kocanız da işinden olmasın.

kadına dava açılamıyor. araştırdım. adamdan da burnundan fitil fitil getiriyorum yaptıkları.
Adamdan nasil aliyorsunuz intikami merak ettim. Onu da mi Bimer'e sikayet ettiniz. Yoksa her aksam basinin etini yiyip gece de ayni yatakta mi yatiyorsunuz? Hem kadini memurluktan atsalar ikisi arasindaki iliski bitecek mi. Esinizin sizi aldattigi gercegi degisecek mi? Tek suclu kadin mi? Esiniz memursa onu da sikayet edin onu da atsinlar. Ama bu isinize gelmez degil mi?

Arkadas eşinden boşanmayı düşünmüyor eşini ödüllendirmek kadını da cezalandırmak istiyor..
galiba öyle.
orantısız bir cezalandırma mantığı var.
madem eşini affetmiş kadını da rahat bıraksın.
bana göre her ikisi de eşit derecede suçlu.
ama H Hayalyarim kadını işten attırmak gibi ağır bir ceza biçmiş kadına.

Back
X