• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimere şikayet

arkadaşlar belirmeyi unuttum kadın memur. az önce inceledim. Aile hukukunda kaynaklanan yükümlülüğün ihlali konusunda edilebiliyormuş sikayet . bence bu konuya giriyor sanki. kadına normal dava açamıyorum 2015 yılında yargıtay kararıyla kalktı. tek aklıma bu yöntem geldi.

kocanı ne yapacaksın? onu da cimer'e mi şikayet edeceksin? kocanı hayatından at önce..

Bimer böyle şeylere bakmaz, o dediğin aile hukuku olayı da zannetmiyorum memurluktan atılmada kullanılsın. Senin özel hayatın Bimer'in umrunda değil. Devlete başvurabileceğin tek konu boşanma davası.

selam kk üyeleri. tek bildiğim yer bdv olduğundan buraya yazıyorum.
Sorum şu ikinci kadın vardı önceki konularımda bahsetmiştim. Bu kadını bimere şikayet etmeyi düşünüyorum. iİk defa bimere sikayet edeceğimden fazla bilgim yok . Nasıl bir yol izleyebilirim.

Bimeri şahsi hayatımızdaki sorunlar değil kurumlarla ya da kurumlardaki kişilerle alakalı problemler ilgilendiriyor.:işsiz:

Boşanma davası sırasında bu durumu avukatınıza belirtirseniz gerekeni yapar. Bimer'in bunlarla ilgileneceğini sanmıyorum.

selam kk üyeleri. tek bildiğim yer bdv olduğundan buraya yazıyorum.
Sorum şu ikinci kadın vardı önceki konularımda bahsetmiştim. Bu kadını bimere şikayet etmeyi düşünüyorum. iİk defa bimere sikayet edeceğimden fazla bilgim yok . Nasıl bir yol izleyebilirim.
Canım niye bunlarla uğraşıyorsun ki!!
Ver mahkemeye beni aldatıyor telefon dökümanlarının araştırılmasını istiyorum de..
Orda herşey ortaya dökülüyor
Mesajların içeriğine kadar...
Sonrasında yüklü miktarda tazminat davası açarsın hem kadına hemde kocan olacak şahsiyetsize...

Hirsinizdan ne yapacaginizi sasirmis durumdasiniz sanirim.
Once bir sakinlesin sonra da mantikli dusunun.
Ofkeyle karar verip de sacma sapan bir duruma dusuyosunuz

bir adamı affetmedim.
iki kadına da işten attırmak gibi nietim olsa bile hukuk sistemimiz izin vermiyor. kadının sadece gözünü korkutmak amacım. kadına bu konuda sorusturma acılsa o bile yeter bana

Kadına soruşturma açtırmak istiyorsunuz da o işler öyle basit değil. Biraz bilgi sahibi olmanız gerekir.657 yi açıp bir okuyun. Kadın yüz kızartıcı bir suçu toplum içinde işledi ise duruma göre memurluktaki disiplin cezalarından biri verilebilir. Ancak bimer bile olsa ispatlamanız gerekir.şu kurumda şu kişi zina suçu işliyor diye bir ifade kullanamazsınız. İftiraya girer.ayrıca zina suç olmaktan çıktı bilmem farkındamısınız. Bu suç ta yapabileceğiniz şey size boşanma hakkı tanımasıdır.kadına gelince memurlar bu konuda suçlanamıyor gayri ahlaki bir durum olması gerek suçlamanız için. meslek etiğine uymayan şekilde suçu işlemesi lazım kişinin. Örneğin kadın masa başında memur iş ortamında eşinizle uygunsuz vaziyette yakalandı gibi bir durum olması gerekir...Aksi özel hayatın gizliliğine girer.Kafanıza göre yazıp şikayet ederseniz ve olurda bu şikayet karşı şahsa ulaşırsa idare amiri tarafından o vakit size dava açma hakkı doğar. Şayet eşinizde memursa diğer taraf olduğu için o da suçun muhatabıdır.elinizdeki kanıtın (varsa tabi) yine yukardaki durumu taşıması gerekir. Bu durumda da yüksek ihtimal kınama cazası vs verilir. İşin bi de toplumsal vicdan yönü var ki buradaki görüşlerin çoğuna katılıyorum. Dikkat edin de şikayet edeyim derken şikayet edilmeyin.:duduk:
Bimeri de güzin abla gibi dert ortağı gören varsa 2 kere düşünsün. İspatsız şikayetlerin geri dönüşü ağır olabiliyor.

Hanımefendi mutsuzluğunuzu öfkenizi öç almak istemenizi anlıyorum

Lakin yapmak istediğiniz şey burdaki pekçok insana doğru gelmedi

Ben burda yalan söylemem sizin yerinizde olsam ben de aynısını yapardım sanırım. Hatta işyerinden dedikoducu tiplere gider söylerdim iyice rezil etmek için. Bu sizi desteklediğim anlamına gelmez, ama empati yapabiliyorum. Ben de yediğim kazığın üstüne her 2sinden de öç alırdım kesinlikle. Lakin bakın her 2sinden de dedim. Faturayı tek tarafa kesmeniz doğru değil. O yüzden insanlar tepki gösterdi.
Eşinden de boşanıyormuş

Allah yardımcınız olsun psikolojiniz iyi değil, yaşadığınız da ağır ama .
Doğru olmaz belki ama yerinizde olsam kadının karşısına çıkıp tüm içimdekileri dökerdim, utanır belki biraz

Back
X