bilsem hakkında

Öğretmen ilk resim den başvuracağını söylemişti tamam dedim sonra dedi çok yaratıcı fikirleri var ve biraz beni düşündürdü falan dedi o yüzden genel yetenek den vardı ama yarın resim den de basvurusuju yaptırmayı düşünüyorum

Birilerinin hazırlandığını bende yönetimden duydum bı kaç uygulama yükledim onlarda ortalama nin üzerinde çıktı ama sorular birebir aynı mıdır onu birlemen tabi ://

Resimden de başvursun öğretmeniniz, degerlendirilsin çocuğunuz.Tableti aşarsa eger iki alandan da değerlendirilir bilsemde iki alanda olan öğrenciler de var ve çok mutlular gözlemlediğim kadarıyla.Hakkinizda hayirlisi olsun.Tablet sorularını bende hic bilmiyorum.O zaman oglum icin bir program yuklemistim telefonuma ve ordan sadece yarim saat kadar soru çözmüştü daha sonra da tablet sinavina girmişti ve resim alanindan değerlendirmeye hak kazanmisti.Tableti gecemeyecegini düşünüyordum ,önemsemedim, kazaninca ilgilenmeye basladim ne ile karsilasacak bundan sonra gibisinden.Muhtemelen o programlardakilere benzer sorular çıkıyordur.Size önerim yüklenmeyin ama yok da saymayın çünkü calistirilan cocuklar baraji yükseltiyor ve calismayanlar baraji aşmakta zorlanabiliyorlar.Bu bilincle yaklasirsaniz cocugunuz hem yıpranmaz hem de ara ara da olsa soru çözerek hazirlanmis olur.

Çok tşk ederim ins yüklediğim uygulama yaterli gelir artık kendi yapmak istiyor zaten :)) çok sevdi uygulamayı puan yüksek aldıkça :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…