- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.799
- 698
Öğretmen ilk resim den başvuracağını söylemişti tamam dedim sonra dedi çok yaratıcı fikirleri var ve biraz beni düşündürdü falan dedi o yüzden genel yetenek den vardı ama yarın resim den de basvurusuju yaptırmayı düşünüyorumÖğretmeniniz uygun görmüş ,başvurmuş hayırlı olsun.Bilsem sürecini yönetmek bence size kalmış etrafınızdakilere bakmayın.Birileri harıl harıl tablet sınavına hazırlarken çocuklarını ,birileri de benim gibi relaks davranıp bunaltmadan yönetiyor süreci.Eger cocugunuzun zekasini veya yetenegini sizde yasitlarina göre üst düzey buluyorsaniz rahat olun derim.Arada bir denk geldikce örnek bir kac soru çözdürün yeter o çocuğunuza.Bu benim görüşüm tabii ki ve paylasmak istedim.Kazanirsa da ulasim ücreti ve orda kullanacaklari materyaller vs hepsi size ait.Bu masrafa deger mi derseniz bence değer.Bilsemin en güzel yanı çocugunuzu kendi gibi çocuklarla biraradayken mutlu görmek ve bir taraftanda gelisim gösterdigini gözlemlemek.Bu arada benim oglum resim alanindan girdi bilseme ve biz ailecek bilsemden memnunuz.
Birilerinin hazırlandığını bende yönetimden duydum bı kaç uygulama yükledim onlarda ortalama nin üzerinde çıktı ama sorular birebir aynı mıdır onu birlemen tabi ://