Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu her sabah taze yapılmak zorunda mı ? pazar günü yapsam, bütün hafta onu içsem olmaz mı ki boshayallersmile

kızlar bende hamileliyim sırasında 12 kilo aldım ama veremedim hala 4 kilo fazlam var.iradeli deyilim tatlıya dayanamıyorum sporda yapamıyorum ama yzıları okuduktan sonra bende deniycem tekrar inşallah veririm yaza kadar

Bende varm kabul ederseniz kilo 66 yaş 16 boy 165 52 olmam lazım.63 e kadar indim ama yine aldım sınav dönemi gelince.:S Tatilde geliyor evde olunca abur cubur yok tabi.Her günde spor yapıcam.Sandoloz sakızıyla elma sirkesi kullanmaya başladım biraz önce.Birde aktarım dediki kekik yağını sorunlu bölgeye sürer streçe sarar spor yaparsak inanılmaz inceltiyormuş 1 fçay bardağı suya (ılık olursa iyi olur) 5 damla kekik yağı damlatıp içincede zayıflatıyormuş.Ne dersinşz?

Benimde 15 kilo vermem lzm 1.65 boyundayım 64 kiloyum...we bugün artık gerçekten başlıyorum diyet yapmaya 2.5 ayda inş vericem bütün fazlalıklarımı.....

bende 1,2 haftadr dikkat ediyrumm yedklerime ama bugunden itibaren yani yarın sabahtan itibaren kesnlikle kafamdaki plana göre hareket edicemmmm hedefim 55 başarıcam :)

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız?benimde kilolarımla başım dertte evlendikten sonra 60 kilodan 51 kiloya düşmüştüm o kilodada kızıma hamile kalmıştım ve 20 kilo almıştım.doğumdan sonra kilomu rahat verdim 53 kiloya kadar düştüm.zaman içinde tekrar 60 oldum ve bu seferde oğluma hamile kaldım ondada 20 kilo aldım fakat hemen veremedim aradan 1 sene geçti ve şimdi 65 kiloyum.her gören yinemi hamilesin diyo bu çok sinir bozucu ve bende burdaki yorumları okuyarak karar verdim ben 55 olmak istiyorum.10 kilo fazlam var ve bunu 3 ayda vermeyi planlıyorum.birkaç gündür elma sirkesi ve bal kürünü uyguluyorum umarım faydası olur ve yediklerimede dikkat ediyorum akşam altıdan sonra bişey yemiyorum.kızımın 8 mayısta doğum günü var ozaman kadar umarım veririm arkadaşlar bana destek olurmusunuz?

canım umarım verebilirsin ama 3 ayda 10 kilo vermek sağlık değil aslında. Her ay 1 kilo diyorlar, gerçi benim de o kadar sabrım yok eyvahedigeldismile

arkadaslar merhaba hepınıze.bende dogumdan sonra kalan kılolardan sıkayetcıyım.lutfen rıca etsem uyguladıgınız ve en cabuk kılo verdıren yolu bana da söyleyın.elma sirkesi cok iyi geliyomuş doğrumu bilginiz varmı banada yardımcı olursanız coooooooook sevinirim.hepimize kolay gelsin sabırlı günler inşallaha.s.

evet elma sirkesi zayıflatıyor
sabah kalktığında bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı koyup içiyosun kahvaltıdan önce
bi de gece yatarken içiyosun
ben denedim ama sirkeyi içemedm alışamadm tadına ve kokusuna

canım kilo durumların ne alemde?

ben hiç kepekli birşey tüketemiyorum aksine karnım şişiyor ve tuhaf bir sancı çekiyorum resmen kıvranıyorum. ayıptır söylemesi uzun süreli kabızlık yaşatıyor kepekli gıdalar bana(( diyet için de sadece abur cuburu kesseniz yeter. ben hayatta beyaz ekmekten başka ekmek yemedim yemem de bu iş ekmeğe değil ekstra yenen fazla ve fuzuli gıdalara bakıyor emin olun. yediklerinize dikkat edin kendinizi canınız çok istese bile tutun biraz. ya da haftanın 2 günlük bonusuna sayın. ama bonus zemuszemussadece 2 gün!!!

kızlar 2 gündür uyguladığım beslenme planını sizinle paylaşmak istiyorum.

Dün ne yedim ?

uyanınca 1 bardak su içtim.

1 kupaya 2 çimdik biberiye attım kaynar suyla demledim, yanında 1 küçük domates, 1 küçük sivri biber ve 1 küçük salatalıkla tuzsuz az yağlı salata yaparak, beraber tükettim.

5 küp diyet beyaz peynir yedim ve sabah böyle geçti.

arada 1 kupa yeşilçay içtim.

öğle dışarda olduğumdan, ızgara köfte ve 1 kase yoğurt yemeyi tercih ettim. ekmek asla tüketmiyorum.

arada 1 kase corn flakes yedim.

bol bol su içtim. dün ortalama 3 litre su içtim.

akşam da gene yulaf ezmesi kattığım 1 kase corn flakes yedim. saat 7 civarı dayanamayınca 5 kaşık tuzsuz cacık yedim ve gün bitti.

1 saat de yol yürümüştüm bu arada.

Bu sabah,

az önce yine dünki salatamdan yedim. beyaz peynir de vardı gene. 1 kupa yeşilçayı mı da içtim. Şimdi 1,5 litre suyum yanımda yudumluyorum her aklıma gelişte.

Öğle ne yediğimi yazacağım.

Lütfen bana katılın ve motive olalım.

arkadaşlar forumu takip ettiğim kadarıyla hemen hepimiz kilolarımızdan şikayetçiyiz.
burda çok azimli insanlar var benim yanına yaklaşamayacağım derecede azimli tipler.
ben ancak aşık olduğumda hızlıca kilo verebiliyorum bunun dışında iştahım çok fazla.
Çok zayıftım bikaç sene önce, kilo aldığım ilk zamanlar mutlu oldum kendimi kadın gibi hissetmeye başladım ama şimdi takıntı olmaya başladı fazla kilolarım.
Biyandan düşünüyorum herhangi bir sağlık problemim yok kiloyla alakalı ee mesleğimde mankenlik vs. değil, ee nedir benim bu kadar stres yapmamı sağlayan şey? bize birazda bişeyler dayatılıyor sanırım bunuda göz ardı etmememiz lazım. Eğer erkeklerse bizi böyle takıntılı yapan önce onlar kendilerine çekidüzen versin:) eğer medyaysa satmayıversinler mallarını ama yok eğer kadınlarsa kadınları böyle yapan, ozaman kelimeler kifayetsiz kalıyor azcık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…