• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınlar :)))

Bugün kahvaltıda beyaz peynir, 2 dilim kepekli ekmek ve 1 yumurta yedim.Haşlanmıştı.1 fincan da yağsız süt içtim.

Az önce 1 kase yarım yağlı yoğurt ve 3 kepekli bisküvi yedim. ara ara 1 eelma ve 2-3 beyaz leblebi atıştırıyorum.

Akşama bol salata, 1 kase az yağlı çorba ve meyve ayrıca da bol bol bitki çayı düşünüyorum.

Merhabalarrrrrrrrr
Bende geldim benide alın aranıza cicikler.
2 yıl önce zor bela 60 kiloyu gördüm ama sonra az az derken şimdi tamı tamına 69,5 kg yum.Bu benim hamilelik dışında gördüğüm en yüksek kilo.Ama herşeyden zoruda artık herkes kilo almışsın diyor bu duygu çok rahatsız edici.Matematik öğretmeniyim 37 yaşındayım.Bir oğlum var.Okulda arkadaşlarım genelde zayıf benden kilolu iki kişi var kadroda düşünün bu psikoloji insanı sıkıyor çok sıkıyor.Herşeyden önemlisi giyinme zevkim kalmadı.Bazı insan vardır kiloluda olsa istediğini giyer ben kilo aldıkça kapıyanlardanım ve buda istediğim giyim tarzından gittikçe uzaklaştırıyor beni.Allaha şükür istediğim şeyleri alabilecek maddiyattayım ama o güzelim kıyafetlere bakıp bakıp dönüyorum.
Bende karar verdim bu işin sırrı kararlılık kesin karar vermemişim şimdiye kadar.Sabretmek aceleci olmamak sürekli bunu düşünmemek.Düşündükçe büyük bir sorun oluyor çünkü.Sürede yok ne zaman istediğim olur o zaman biter.Sağlıkla inşallah.....
Bende sabahları bu maydonozu yapacağım.Aç karnına mı acaba?
Kahvaltımı reçelsiz balsız yaparım.
Gün içinde toplamda yarım çay bardağı elma sirkesi tüketicem.
Su içmeye özen göstericem.Akşam 17:30 da hafif ekmeksiz yemekle noktayı koyacağım.
En büyük beklentimde bundan akşam yemeyi asla gecikmiyecek.
ınşallah hedefe ulaşırız hep birlikte.
Öyle ben gibi geldiniz ki ne yazdığımı düşünmeden içimden konuşur gibi yazdım kızlar ....

Merhabalarrrrrrrrr
Bende geldim benide alın aranıza cicikler.
2 yıl önce zor bela 60 kiloyu gördüm ama sonra az az derken şimdi tamı tamına 69,5 kg yum.Bu benim hamilelik dışında gördüğüm en yüksek kilo.Ama herşeyden zoruda artık herkes kilo almışsın diyor bu duygu çok rahatsız edici.Matematik öğretmeniyim 37 yaşındayım.Bir oğlum var.Okulda arkadaşlarım genelde zayıf benden kilolu iki kişi var kadroda düşünün bu psikoloji insanı sıkıyor çok sıkıyor.Herşeyden önemlisi giyinme zevkim kalmadı.Bazı insan vardır kiloluda olsa istediğini giyer ben kilo aldıkça kapıyanlardanım ve buda istediğim giyim tarzından gittikçe uzaklaştırıyor beni.Allaha şükür istediğim şeyleri alabilecek maddiyattayım ama o güzelim kıyafetlere bakıp bakıp dönüyorum.
Bende karar verdim bu işin sırrı kararlılık kesin karar vermemişim şimdiye kadar.Sabretmek aceleci olmamak sürekli bunu düşünmemek.Düşündükçe büyük bir sorun oluyor çünkü.Sürede yok ne zaman istediğim olur o zaman biter.Sağlıkla inşallah.....
Bende sabahları bu maydonozu yapacağım.Aç karnına mı acaba?
Kahvaltımı reçelsiz balsız yaparım.
Gün içinde toplamda yarım çay bardağı elma sirkesi tüketicem.
Su içmeye özen göstericem.Akşam 17:30 da hafif ekmeksiz yemekle noktayı koyacağım.
En büyük beklentimde bundan akşam yemeyi asla gecikmiyecek.
İnşallah hedefe ulaşırız hep birlikte.
Öyle ben gibi geldiniz ki ne yazdığımı düşünmeden içimden konuşur gibi yazdım kızlar ....

Merhaba cnm :)

Maydanoz kürü kahvaltıdan 15 dk önce yapılacak ve 15 gün boyunca aksatılmayacak.1 hafta ara verilecek ve tekrar 15 gün daha yapılacak.

Evet para var ama malesef para varsın olsun beğendiğimiz kıyafetler bize olmadıktan sonra.bakıp bakıp eve dönüyoruz.

aynen valla benimde en büyük sorunum kıyafet:( hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime of of! bide daha 23 yaşında bi genç kız olarak heleki üniversitede herkes istediğini giyerken güzel güzel benim istemediğim spor kıyafetlere mecbur kalmam çok canımı sıkıyo!

aynen valla benimde en büyük sorunum kıyafet:( hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime of of! bide daha 23 yaşında bi genç kız olarak heleki üniversitede herkes istediğini giyerken güzel güzel benim istemediğim spor kıyafetlere mecbur kalmam çok canımı sıkıyo!

Aynen ben de üniversitede okurken hiç istediğim kıyafetleri giyemezdim.saçma sapan giyinirdim o yüzden.herkes çok güzelsin diyorsu ama sonundan da keşke biraz kilo versen'i ekliyorsu.deli oluyordum, hala diyorlar hala deli oluyorum.

En büyük derdimiz belki de bu işte.Harika kıyafetler var az önce de baktım netten, ne kadar güzeller ama beden 38-40 malesef.Zaten kıyafetin bedeni büyüdükçe özelliği kayboluyor ve şık durmuyor ki.

Aynen ben de üniversitede okurken hiç istediğim kıyafetleri giyemezdim.saçma sapan giyinirdim o yüzden.herkes çok güzelsin diyorsu ama sonundan da keşke biraz kilo versen'i ekliyorsu.deli oluyordum, hala diyorlar hala deli oluyorum.

En büyük derdimiz belki de bu işte.Harika kıyafetler var az önce de baktım netten, ne kadar güzeller ama beden 38-40 malesef.Zaten kıyafetin bedeni büyüdükçe özelliği kayboluyor ve şık durmuyor ki.

aynen çok haklısın cnm valla bu sene mezuniyetim var haziranda bari mezuniyetime istediğim bi elbiseyi gönül rahatlığıyla giyip çok güzel olmak istiyorum o gün ve başarıcam inşallah ozamana kadar hedef kiloma ulaşıp harika bi elbise ve ayakkıbı alıcam kendime!

ya kızlar banada iyi azim verdiniz.ben kimseye kilomu söyleyemiyorum bide boy gibi bir avantajım var ve ben bunu kullanamıyorum ona dahada sinir oluyorum bende başlıcam artık şu irademdende nefret ediyorum burda zayıflayanları görünce içim gitti.bende başlıcam artık yaza kadar çok güzel olur ya.inş bende sizi takip edicem siz zayıfladıkça banada moral olur bende aşka gelirim :))

Ben salı itibari ile başlıyorum inşallah.Valla benim babam memur adamdı anca okuttu bizi istediğim kıyafetleri, uzun bekleyişlerle alırdım oda kısıtlı bir bütçe ile eli kolu dolu olanlara imrenirdim o zamanlar şimdi alabiliyorum çok şükür ama alışverişlerden hep bozuk bir moralle dönüyorum eve.Hikaye gibi geliyor alış veriş yapmak sakinleştirirmiş kadını morali bozuksa çok alırmışmış ben mutlu gidip mutsuz dönenlerden oldum.
Neyse Sabırla hep birlikte vereceğiz inşallah....
Nerelerde okuyosunuz ne işler yapıyosunuz tanışalım detaylı .......

Ben salı itibari ile başlıyorum inşallah.Valla benim babam memur adamdı anca okuttu bizi istediğim kıyafetleri, uzun bekleyişlerle alırdım oda kısıtlı bir bütçe ile eli kolu dolu olanlara imrenirdim o zamanlar şimdi alabiliyorum çok şükür ama alışverişlerden hep bozuk bir moralle dönüyorum eve.Hikaye gibi geliyor alış veriş yapmak sakinleştirirmiş kadını morali bozuksa çok alırmışmış ben mutlu gidip mutsuz dönenlerden oldum.
Neyse Sabırla hep birlikte vereceğiz inşallah....
Nerelerde okuyosunuz ne işler yapıyosunuz tanışalım detaylı .......

valla cnm aynen benimde öyle küçükken alamazdık hiç şimdi allahaşükür daha iyi! ama aynen dediğin gibi şimdide kendime yakıştıramadığım için alamıyorum hiçbişey!:( canım ben yeditepe üniversitesinde halkla ilişkiler okuyorum biticek inşallah bu sene 22 yaşındayım

26 yaşındayım ve bekarım :) bilgisayar programcısı ve web site yayıncısıyım.sabahtan akşama netteyim, akşamdan sabaha netteyim :)

şu an 100 kiloyum hedefim 65 kilo inşallah :(

Arkadaşlar liste yapıp ekleyelim mi kilo çizelgesi yapalım ben bugün itiariyle başladım sayılır
Her pazartesi yazalım.. ne kadar verdiğimizi

isim boy şuan kg verilen kg şimdiki kilo
helinaa72 170 cm 86

canim ben seni öncelikle kararindan dolayi kutlamak istiyorum.. bende 1 haftadir saglikli beslenmeye basladim.. araya bayramda girdi annem israrlarina ye ye demesine ragmen ben yine istikrarli ve kararli bi sekilde ne tatli nede hamur yedim benim sana ayrica önerebilcem bi bitki var MATE cayi cok iyi geiyor oda (bu ara bende 4,5ay önce dogum yaptim 65 hamile kaldim 85 dogum yaptim, su an 68im insallah yaza kadar 55 olurum) sizleri cok seviyorum iyiki bu site var iyiki siz varsiniz

hadi ama kızlar herkes imzasına koysun kilo çizelgelerini! kaydirigubbakcemile2

ben de şık giyinen kilolulardan değilim kızlar, aynen kilo aldıkça özensizleşen, güzel giyinmeye, alışverişe küsenlerdenim :1no2: ama bundan sonra böyle olmayacak kararlıyım, en güzel kıyafetleri giyebilmeye müsait bir vücuda sahip olucam! süprizzzzz

slm kizlar

beni de araniza alin lütfen, bende bilqe ayni sen gibiyim boy 170 kilom yüzün üzerinde ;(
acil zayiflamam lazim biktim artik, bu kilolar morelimi bozuyor hatta piskolojimi bozuyor
cok azimlisiniz masallah
bende vermek istiyorum, henüz kesin degil ama yazin istemeye gelicekler ben sisko gelin olmak istemiyoruuum ;(((

bende cizelge yapmak istiyorum imza yerine nasil oluyor yardimci olabilirmisiniz..

hadi ama kızlar herkes imzasına koysun kilo çizelgelerini! kaydirigubbakcemile2

ben de şık giyinen kilolulardan değilim kızlar, aynen kilo aldıkça özensizleşen, güzel giyinmeye, alışverişe küsenlerdenim :1no2: ama bundan sonra böyle olmayacak kararlıyım, en güzel kıyafetleri giyebilmeye müsait bir vücuda sahip olucam! süprizzzzz

aynen katılıyorum sana bende kilolu olduğum zamanlarda ki hep öyleyim zaten çok özensiz oluyorum saçımı kestirmeye üşeniyorum,param olsa bişeyi çok beyensem bile almıyorum içimden gelmiyo,çok önemli bi doğum günü partisi daveti geliyo eyvah maffoldum diye ağlamaya başlıyorum topuklu ayakkabı straplez bi elbisyle reinaya gitmek varken kot bot bluz üçlüsüyle gidiorum! bu mudur yani yaa? yok hakkettiklerimiz bunlar olamaz.seninde bi konuda dedğin gibi bizden dha çirkin olup az kiloda olduğu için havalanan kızların hakkıysa özgürce istediği şeyleri giyinip gezmek bizim hayli hayli hakkımız.bende stilimi dilediğim giyinme tarzını yansıtamıorum ama yettii tak etti artıkk...

aynen katılıyorum sana bende kilolu olduğum zamanlarda ki hep öyleyim zaten çok özensiz oluyorum saçımı kestirmeye üşeniyorum,param olsa bişeyi çok beyensem bile almıyorum içimden gelmiyo,çok önemli bi doğum günü partisi daveti geliyo eyvah maffoldum diye ağlamaya başlıyorum topuklu ayakkabı straplez bi elbisyle reinaya gitmek varken kot bot bluz üçlüsüyle gidiorum! bu mudur yani yaa? yok hakkettiklerimiz bunlar olamaz.seninde bi konuda dedğin gibi bizden dha çirkin olup az kiloda olduğu için havalanan kızların hakkıysa özgürce istediği şeyleri giyinip gezmek bizim hayli hayli hakkımız.bende stilimi dilediğim giyinme tarzını yansıtamıorum ama yettii tak etti artıkk...

sen de benim gibisin tatlım. inşallah biz de tarzımızı yansıtacak gibi giyinebileceğiz çok yakında! havalar ısınana kdr fıstık gibi olcazkaydirigubbakcemile5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back