• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir ara ümitsizliğe kapılmadım desem yalan olur... maalesef çok sinirlendim bir anda gözüme zayıf olan kuzenim geldi ister istemez kıyaslama yaptım ...sonra da dedim ki pes etmek yok...hele sen şimdi şunu yazdın yaa kesinlikle pes etmeyeceğim daha yeni başladım ilk kutudayım 3 ay kullanacağım ve sonra yeniden gidip test yaptıracağım allahım nasip ederse bakalım zayıflayana kadar pes etmeyeceğim olsun sağlıklı olayım zayıflayayımda bu ilacı hep kullanırım :):38:

benim değerlerim artık normal çıkıyo cnm. daha geçen hafta test yaptırdım. o kadar kilo vermeme rağmen ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıktı. tsh değerlerim de referans aralığında.

aslında ne yalan söyleyeyim kendimi diyete bir türlü adapte edemiyorum sanki artık istediğim o 50 lere gelemeyeceğim gibi geliyor ...sporuma başlasam herşey süper olacak sanırım bir denge gelecek ama bir tarafımda tartıldıgımda hüzün yaşamakdan korkuyor .....ne bileyim .....ama aslında umudum var diyorum bir kere yaptın 78 lerden geldin 60 a daha ne olsun gerisi de gelir.... ama düzenimi bir türlü oturtmadım .....ama yettiartık! yarın sabah başlanıp bu iş bitecek ..... kendimi bu saçma düşüncelerden kurtarmam lazım ....sen su an bana çok iyi geldin bunları konuşabilecek insanlar da lazımm ...

sonudna fuşya renginden kurtulmuşum oh .... şükürler olsun :))

Son düzenleme:
aslında ne yalan söyleyeyim kendimi diyete bir türlü adapte edemiyorum sanki artık istediğim o 50 lere gelemeyeceğim gibi geliyor ...sporuma başlasam herşey süper olacak sanırım bir denge gelecek ama bir tarafımda tartıldıgımda hüzün yaşamakdan korkuyor .....ne bileyim .....ama aslında umudum var diyorum bir kere yaptın 78 lerden geldin 60 a daha ne olsun gerisi de gelir.... ama düzenimi bir türlü oturtmadım .....ama yettiartık! yarın sabah başlanıp bu iş bitecek ..... kendimi bu saçma düşüncelerden kurtarmam lazım ....sen su an bana çok iyi geldin bunları konuşabilecek insanlar da lazımm ...

cnm özel msj atıcaktım ama atamadım. arkadaşımızın konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum :) her zaman destekçiyim. şu linkte diyet günlüğüm var: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-25-kg-verdidevam-ediyor-96.html#post25502595
istediğin zaman uğra... öyle canın sıkıldığında falan da gel :)

Bu kararlılık ve azim ile Allah izin verirse kıyafet bedenlerimiz her geçen gün biraz daha küçülecek ve büyük beden reyonlarından kurtulacağız. En azından 40-42 beden aralığı dururken 50-52 beden aralığında giyinmek berbat bir durum..

benim boyum 1.67

benim hala olmayan 50 hatta 52 beden tisortlerim var ama, buyuk bedenlerin standardi baya kotu oluyor, ayni markanin urunleri arasinda bile degisiyor beden. Bu bedenlerde olup cok buyuk olanlar da var.
ama olan 48 beden kiyafetim yok henuz.

Neyse zaten cok da onemli degil rakam, aynaya bakmak yeterince mutluluk verici.

Beden kitle endeksi: kilo bolu boyun karesi

40tan buyukse evre 3 yani morbid obez
35-40 arasi evre 2 obez
30--35 arasi evre 1 obez
25-30 arasi kilolu oluyormus

su an evre 2yim. ben evre 1 sinirini 97 de, kilolu siniri 83 te gecicem. Daha 'sisman' olamadim yani. 82 oldugum gun sisman olucam.

Dukanin kesin sinirlarla cizilmis olmasi beni cok rahatlatiyor. Ben, 'bulgur yedim ama azicik yedim' olayini yapamiyorum.

95 kilo olunca çok çok rahat 3xl giyersin canım yaa :34:

annemin en buyuk beden bulunca nasil olsa olur diye aldigi, ama bana olmadigindan henuz hic giyemedigim 3xl gomleklerim var benim de. Gozum onlarda iste, 95 olunca deniycem :)

insallah 40 olup magaza alisverisi yapmayi da dunya gozuyle goruruz...

Bravo canım yaa çok çok çok tebrik ederim seni. Büyük başarı. Ben de senin gibi başarılı ve azimli kadınları görünce duygulanıyorum. Demek ki oluyormuş diyorum. Demek ki oluyormuş. Sağlıklı ve kararında beslendiğimiz sürece zayıf insanlardan ne eksiğimiz var :43:

gözlerim doluyo böyle şeyleri okuyunca... ben ne zaman zayıf olmanın mutluluğunu tadıcam diyip dururdum.. burada bu öyküleri gördükçe sizin ve sizin gibi zayıflayan diğer insanların adına çok mutlu oluyorum.

o kadar iyi anlıyorum ki sizi... çok kararlı gördüm sizi inşallah böyle devam edersiniz. en önemlisi de kendinizi diyet denen illete hapis etmemiş olmanız. bana da hangi diyeti uyguluyosun diye sorup duruyolar. oysa ki diyet listesi uygulamak kadar saçma bişey olamaz. hayat boyu elimizde bi listeyle yaşayacak değiliz.

bu arada ben de 9 ay önce yaklaşık 90 kiloydum. 30'a yakın gitti benden de... pes etmek yok, sonuna kadar devam...

Seni de tebrik ederim canım. Senin de hedefe çok az kalmış. Asla ama asla pes etmek yok..

valla kızlar allahın izniyle hepimiz başaracağız... ben de 76 kiloydum 60 a kadar indim, sonra ipin ucunu kaçırdım..şimdi 64 üm hedefim 51 kg olmak ama öncelikle şu 60 lardan kurtulmak yaşım 29 boyum 1.51 o yüzden 51 kilo filan olmak istiyorum..yeter artık ben de zayıf insanalrı görüp onları kıskanmakdan onlara imrenmekden bıktımm..en son gittim test yaptırdım...maalesef ki ... tiroid için ilaç kullanmak zorundayım ve kullanıyorum ama olsun korkmuyorum ayrıca şeker ilacıda kullanıyorum şimdi geriye 14 kilom kaldı ben de bu kiloları 1 sene de vermeye karar verdim 12 ay da allahın izniyle14 kilomu verip kurtulacagım hedefim de her ay 2 kilodan kurtulmak var tabiki her ay iki kilo durmadan verirsem 7 ayda istediğim kiloya inerim ama kendimi strese sokmayacagım sadece kendimce diyet yaparken bana faydası olan şeyleri ögrendim ben genelde kahvaltıda kepekli sandeviç yiyorum ya da omlet -melemen gibi şeyler tüketiyorum bol domates salata 3-4 zeytin şekersiz çay.... akşamları da 6 dan sonra hiçbir şey yemezsem rahat kilo veriyorum hem de bu tiroid insilün direnci olmasına ragmen tek istikrar sağlamam gereken şey spor :(( sabahları erken kalkıp yapayım diyorum ama uykudan fedakarlık edemiyorum kendime ah nasıl kızıyorum....ama başaran o kadar çok insan var ki başaramamak için bir sebep yok varsa insnaın kendine karşı olan direnişidir sebep.... şimdilik bu kadar ben de artık paylaşımlarda bulunurum allahım hepimizin yardımcısı olsunn:34:

Aaaaa sakın öyle düşünme. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz :52:

bu arada Bilqe'nin de konusuna salça oldum ama avrasyacım yazdıklarını gördüm ve çok sevindim senin adına, sanırım dukan yapıyosun ve tekrar kilo vermeye başlamışsın.

Allah yardımcın olsun canım. Asla pes etmek yok!

bir ara ümitsizliğe kapılmadım desem yalan olur... maalesef çok sinirlendim bir anda gözüme zayıf olan kuzenim geldi ister istemez kıyaslama yaptım ...sonra da dedim ki pes etmek yok...hele sen şimdi şunu yazdın yaa kesinlikle pes etmeyeceğim daha yeni başladım ilk kutudayım 3 ay kullanacağım ve sonra yeniden gidip test yaptıracağım allahım nasip ederse bakalım zayıflayana kadar pes etmeyeceğim olsun sağlıklı olayım zayıflayayımda bu ilacı hep kullanırım :):38:

Adapte olmuşsun canım. Adapte olmasan zayıflamazsın. Böyle düşünme. O kilolar dökülecek bir bir :21:

İnşallah ideal kilomuzdayız diye konular açarız bi gün :nazar:

cnm özel msj atıcaktım ama atamadım. arkadaşımızın konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum :) her zaman destekçiyim. şu linkte diyet günlüğüm var: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-25-kg-verdidevam-ediyor-96.html#post25502595
istediğin zaman uğra... öyle canın sıkıldığında falan da gel :)

bu arada Bilqe'nin de konusuna salça oldum ama avrasyacım yazdıklarını gördüm ve çok sevindim senin adına, sanırım dukan yapıyosun ve tekrar kilo vermeye başlamışsın.

evet randomcim sagolasin
ilk defa zorlanmadan diyet yapiyorum pek mutluyum bu yuzden..

Bu arada kizlar!

Daha once hic giyemedigim siyah bir kalem etegim vardi, hem cok dar oluyordu hem de dar olunca toplanip kisa oluyordu.

Az once denedim ve olmadi gerektigi gibi dizalti oldu sonunda :) cok mutlu oldum :)

vee iki yildir giyemedigim pudra-beyaz bir bluzum var o da oldu ve guzel oldu ustune.

Ikisini beraber giyicem, ne renk oje sursem diye dusunuyorum simdi. Sahi ne renk guzel olur sizce pudra siyah beyaz ile?

Kendime bakmaya basladim resmen sacimla ugrasiyorum, makyaj bile yapasim var :)

cok sukur diyorum boyna.

Kilo resmen yasarken olduruyor insani.

Mercan, mint yeşili, pembe ya da pastel gül kurusu retro renk ojeler bu sene çok moda. Bence pastel renklerde mat bi oje seç. Olması sür kırmızıyı çık canım. Ne fark eder. Artık bakımlıyız :52: Çok güzel bi moral bu sana.

Ben de kendime bakıyorum artık. Saçlarım hep fönlü ya da düz, kılığım kıyafetim de hep yeni ve uyumlu. Kilo vermek muhteşem bişi...

Maaşallah bize :nazar:

evet randomcim sagolasin
ilk defa zorlanmadan diyet yapiyorum pek mutluyum bu yuzden..

Bu arada kizlar!

Daha once hic giyemedigim siyah bir kalem etegim vardi, hem cok dar oluyordu hem de dar olunca toplanip kisa oluyordu.

Az once denedim ve olmadi gerektigi gibi dizalti oldu sonunda :) cok mutlu oldum :)

vee iki yildir giyemedigim pudra-beyaz bir bluzum var o da oldu ve guzel oldu ustune.

Ikisini beraber giyicem, ne renk oje sursem diye dusunuyorum simdi. Sahi ne renk guzel olur sizce pudra siyah beyaz ile?

Kendime bakmaya basladim resmen sacimla ugrasiyorum, makyaj bile yapasim var :)

cok sukur diyorum boyna.

Kilo resmen yasarken olduruyor insani.

benim değerlerim artık normal çıkıyo cnm. daha geçen hafta test yaptırdım. o kadar kilo vermeme rağmen ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıktı. tsh değerlerim de referans aralığında.

ben de tiroid hapi kullaniyorum 2 aydir.

Ayrica glifor da kullaniyorum.

Uzulcek bisi yok, bunlar bunyeyi normale cekmek icin gerekli. Kilo vermeye etkisi olmuyor kullanildigi surece ama kullanmazsan fena.

Mercan, mint yeşili, pembe ya da pastel gül kurusu retro renk ojeler bu sene çok moda. Bence pastel renklerde mat bi oje seç. Olması sür kırmızıyı çık canım. Ne fark eder. Artık bakımlıyız :52: Çok güzel bi moral bu sana.

Ben de kendime bakıyorum artık. Saçlarım hep fönlü ya da düz, kılığım kıyafetim de hep yeni ve uyumlu. Kilo vermek muhteşem bişi...

Maaşallah bize :nazar:

maasallah canim :)

bakalim pembe surucem sanirim. Mint de guzel olurdu ama yok :D

sen spor yapiyor musun bilqe?

Ben 2 3 gunde bir agirlik calisiyorum.
Aradaki gunlerde de yarim saat yuzeyim veya yuruyeyim diyorum ama her zaman yapmiyorum. Bunu yoluna koymam biraz.

Merhaba,

Konuya yazma gereği duydum. Şu an 95 kiloyum. Kilolarım yavaş ama kararlı gidiyor Allahın izni ile. Nerede 123 kilo nerede 95 kilo. İlk etapta 85 kilo olacağım günleri özlemle bekliyorum. Bakalım ne zaman 85 kiloya ineceğim. İnşallah Allah kolaylığını verir de ocak ayından önce 85 kilo olurum.

Selam bebek diyet yapıp şu kiloyu gördüm yaaa çok büyük etkin var haberin olsun :) Konunun birinde bana bi azar basmıştın hiiç unutmuyorum hiiiç :) Senin adına çok sevindim tebrik ediyorum seni bebek :34:

Hahhaha sen yaşıyor musun bacım :) çok güzel bir kilo çizelgen var. Tebrik ediyorum seni. Maaşallah yaa. Allah yolundan ayırmasın. İnşallah hayat boyu korursun ulaştığın kilonu.

Bak ben hala 90 kiloyum. Çok yavaş kilo veriyorum Dukan falan uygulamadığımdan. Diyet yapıyorum ama ayda 1-2 kilo gidiyor anca :) gerçi şikayetçi değilim. Bakalım sonumuz nolcak. İnşallah ben de 76 kiloyu görürüm canım. Şu an 90 kiloyum. Ve şimdi sen kamçı oldun bana :23:

Selam bebek diyet yapıp şu kiloyu gördüm yaaa çok büyük etkin var haberin olsun :) Konunun birinde bana bi azar basmıştın hiiç unutmuyorum hiiiç :) Senin adına çok sevindim tebrik ediyorum seni bebek :34:

Hahhaha sen yaşıyor musun bacım :) çok güzel bir kilo çizelgen var. Tebrik ediyorum seni. Maaşallah yaa. Allah yolundan ayırmasın. İnşallah hayat boyu korursun ulaştığın kilonu.

Bak ben hala 90 kiloyum. Çok yavaş kilo veriyorum Dukan falan uygulamadığımdan. Diyet yapıyorum ama ayda 1-2 kilo gidiyor anca :) gerçi şikayetçi değilim. Bakalım sonumuz nolcak. İnşallah ben de 76 kiloyu görürüm canım. Şu an 90 kiloyum. Ve şimdi sen kamçı oldun bana :23:

76 yı görürsün hatta daha aşağısını bile görmek mümkün :) Azim ve istikrar lazım bu iki kelime olayı bitiriyor zaten :)

Yok cnm kilo almadım, verdim :) şimdi 84 kiloyum şükürler olsun ki. 123 nere 84 nere. Aslında hiç huyum değildir ancak eski günlerimi düşündükçe kendimi seviyorum :) Hedefim ilk gün 80 kiloydu. Yani 123 kilo iken. Şu an 84 kiloyum ve 80 yetmez bana :)) 75 olabilir miyim diye düşünmekteyim. Aynen devam. Geç olacak ama kesinlikle temeli sağlam attım. Kilo almak gibi bir hata yapmayacağım.

alınmışmıdır geri acaba epey zaman geçmiş?

devam ediyorum amaaaa azimle sporlaaa

İnşallah canım İnşallah 76 kiloyum derim bir gün..

76 yı görürsün hatta daha aşağısını bile görmek mümkün :) Azim ve istikrar lazım bu iki kelime olayı bitiriyor zaten :)

Yok cnm kilo almadım, verdim :) şimdi 84 kiloyum şükürler olsun ki. 123 nere 84 nere. Aslında hiç huyum değildir ancak eski günlerimi düşündükçe kendimi seviyorum :) Hedefim ilk gün 80 kiloydu. Yani 123 kilo iken. Şu an 84 kiloyum ve 80 yetmez bana :)) 75 olabilir miyim diye düşünmekteyim. Aynen devam. Geç olacak ama kesinlikle temeli sağlam attım. Kilo almak gibi bir hata yapmayacağım.

İnşallah canım İnşallah 76 kiloyum derim bir gün..

hemen hemen verdiğin kilolarla 2 beeden yaraatmışsın walla 123 kilo halini düşünce 84 le dal gibi olmuşsundur bu bile bi mucize süpersin yaa:) fotoda koysana farkı görelim dahada motive olalımm cnm

İnternet ortamında fotoğraf paylaşmama gibi bir prensibim var aslında ben de isterim öncesi-sonrası fotolar ekleyerek daha çok motive etmek ve olmak. Çünkü 123 kilo iken hep zayıflamış insanların fotolarına bakardım. Etkilenirdim. Cesaret gelirdi :) Facebook adresimde ekli olan arkadaşlarla bu konularda sohbet edebilir ve foto gösterebilirim. Onun dışında forumlarda yayınlamak tehlikeli oluyor.

52 beden dar gelirdi. 3xl içine zar zor sığıyordum ki asla güzel kıyafet bulamıyordum hep anne beden dedikleri olgun kıyafetler satılıyordu. Çok net hatırlıyorum xl kıyafet giyenlere imrenir haldeydim :)

Şu an xl giyiyorum 44 bazı kalıplarda tam oturuyor bazen bol oluyor 42 tam oturuyor.

Kilolu arkadaşlarım ben de hala 84 kilo ve kiloluyum ancak kilo vermek dünyanın en güzel duygusu. Lütfen zayıflayalım. Kilolarımızla dalga geçen ve hep yüzümüze vuran vicdansız tacizci eşimize dostumuza da artık söz hakkı tanımayalım..

hemen hemen verdiğin kilolarla 2 beeden yaraatmışsın walla 123 kilo halini düşünce 84 le dal gibi olmuşsundur bu bile bi mucize süpersin yaa:) fotoda koysana farkı görelim dahada motive olalımm cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back