• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet ortamında fotoğraf paylaşmama gibi bir prensibim var aslında ben de isterim öncesi-sonrası fotolar ekleyerek daha çok motive etmek ve olmak. Çünkü 123 kilo iken hep zayıflamış insanların fotolarına bakardım. Etkilenirdim. Cesaret gelirdi :) Facebook adresimde ekli olan arkadaşlarla bu konularda sohbet edebilir ve foto gösterebilirim. Onun dışında forumlarda yayınlamak tehlikeli oluyor.

52 beden dar gelirdi. 3xl içine zar zor sığıyordum ki asla güzel kıyafet bulamıyordum hep anne beden dedikleri olgun kıyafetler satılıyordu. Çok net hatırlıyorum xl kıyafet giyenlere imrenir haldeydim :)

Şu an xl giyiyorum 44 bazı kalıplarda tam oturuyor bazen bol oluyor 42 tam oturuyor.

Kilolu arkadaşlarım ben de hala 84 kilo ve kiloluyum ancak kilo vermek dünyanın en güzel duygusu. Lütfen zayıflayalım. Kilolarımızla dalga geçen ve hep yüzümüze vuran vicdansız tacizci eşimize dostumuza da artık söz hakkı tanımayalım..

123 kılodan ınmek :53::53::53: süperrrrrrrr:46::46::46::46::46:

ayrıca foto koymak isterseniz özel albüm yapabilirsiniz ve ark dışında kımse görmez ve istediğiniz zaman silebilirsiniz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back