- Konu Sahibi melihasaglam
sen de benim gibisin tatlım. inşallah biz de tarzımızı yansıtacak gibi giyinebileceğiz çok yakında! havalar ısınana kdr fıstık gibi olcazkaydirigubbakcemile5
inşallah cnm inşalahhhhhhhhh!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de benim gibisin tatlım. inşallah biz de tarzımızı yansıtacak gibi giyinebileceğiz çok yakında! havalar ısınana kdr fıstık gibi olcazkaydirigubbakcemile5
hımm ben şuan 87.8 falanım yılbaşınada tam 1 ay olduğuna göre kaç olsam olsam hım hım benim hedefim 82-83 olmak :)
kızlar ben de geldim beni de aranıza alın. ben pazar gününden beri yani üç gün oldu lahana diyeti yapıyorum. bir hafta sürdürüp daha sonra normal bir diyete başlamayı düşünüyorum. birbirimizi destekleyelim....
arkadaşlar aranıza benide alın.boyum 1.75 kilo 89 yılbaşına kadar 85. 7ayda 68kiloya gelmek istiyorum yani toplam 21 kilo vermek.bana kalırsa imkansız ama önemli olan bunu başarmak burdaki kişiler hırsımı arttırdı birbirimizi motive edelim
ben hiç bir şey anlayamadım pardon kim iki ayda 15 kilo vermiş tekrar denicekmiş bi açıklama göremedim