Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgelmiş yeni gelen arkadaşlarımız :) Canlarım yaa eminim ben eğer inanırsak olmaz olmaz bu hayatta.

Akşam ne yiyeceksiniz bakalım belli mi menüler ?

2 gündür sizi takip ediyorum ama sitedeki problemden yazamadım bende kilo vermek istiyorum boy 160 kilo 64 ramazandan sonra 5 kilo aldım geçen kıştan beri kansızlık için ilaç kullanıyodum ama düzelmedi gıdayla takviye yapayım dedim üzüm pekmez derken iki ayda 59dan 64e fırladım pek kilomu belli etmiyorum ama eteklerimin beli olmuyor bu gidişle kilolar alıp başını gidicek bi yerden başlamam lazım ama nerden sizinle başalarım inşallah!

Ben akşam yemeyini erken yiyorum bide ıvır zıvırı kestim ama yemekleri normal yiyorum.Öğlen okulda ekmeksiz yiyorum.Bir haftada 1400 gr vemişim.Demek ki doğru yoldayım bu hafta daha dikkatli olayım bakalım ne olacak istikrarlı devam edebilsem vericem inşallah.Netim çok ağırdı giremedim yazışalım arkadaşlar

Kızlar nerdesiniz bakayım :)

1 kilo vermişim.ama kesinlikle su ya da kas değil tamamen yağ olduğuna eminim.sauna eşofman deneyen var mı aranızda nasıl olur acaba ?

bende devam ediyorum bende bir haftada 1kilo.bakalım bu hafta nolcak ama iki gündür kötü şeyler oldu uyku uyuyamadım düzgün.oyüzden sporda yapamadım ama yarından itibarenbaşlıyorum bende anı noktadan.başarılar arkadaşlar herkese.bakalım 31 aralıkta ne durumda olucaz.ilk zamanlar acıkıyordum hemen artık o yok ıvır zıvırıda kestim bi dünle bugün akşam yemeğinde planladığımdan fazla yedim ama acil toparlıyorum.hadi kızlar kolay gelsin.herkese iyi zayıflamalar

Diyette olan herkeze başarılar diliyorum gerçekten azim istiyor ve kararlı bi şekilde devam etmek gerekiyor bende sık sık karar verip ertesi gün olmasada 3 gün sonra vazgeçenlerdenim. ama en son 5 Aralık günü yeter artık dedim ben 85 kg olmak istemiyorum ve karar verdim. kendime bir çizelge yaptım haftada 1 kg gibi hedefledim ama 1.5 ve 2 kg ı da dahil ettim çizelgeye ve lahana diyetini kısmen uygulamaya başladım.

ve sonuç hedeflediğim gibi giderse mükemmel olacak

Bugün tartıldım 83.500 görünce öyle mutlu oldum ki bir haftada 2 kg vermişim ve kedimi de çok sıkmadan zorlamadan içtiğim su miktarını arttırdım.. zaten lahana çorbası su içme isteğini arttırıyor. öyle haftada 5 kg filan vermediğimiz sürece çokta sağlıksız bir diyet değil bence.

Ben birde canım ne isterse tadıyorum tadımlık olunca insanın nefsi de kırılıyor haliyle gözünde ve aklında hiç bir bir yiyecek kalmıyor

Evleneli 2.5 yıl oldu. 55 kiloyla evlendim boyum 1.62 , evlendikten 7 ay kadar sonra kan hapı, imuneks ve folikasite başlamıştım arayı hiç hatırlamıyorum bir gün bir baktım 63 olmuşum . Sonra istikrarla almaya devam ettim en son 65 i gördüm. 4 ay kadar önce başımızdan bası olaylar geçti tek olumlu yanı 5 kilo vermem oldu ama sonra bunun 2.5 kilosunu geri aldım şuan 62.5 um ve 55 e geri dönmek istiyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Akşamları 6 gibi yemek yiyoruz sonra çay yanına pastai kuruyemiş, meyve falan derken aldı başını gidiyor. Hele eşim evde yokken devamlı aklım mutfakta. 2 akşamdır devamlı nette sizleri ve diğer başarı öykülerini okuyorum acayip gaza geldim :) bakalım ne kadar devam edecek bu gaz. Belli bir diyet uygulamıyacağım akşamları yemekten sonra sadece meyve yemeyi ve gün içinde aburcuburu kesmeyi planlıyorum. Birde bol su içeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

selam tatlım bende bir arkadaşımla beraber zayıflamaya karar verdik. bende şu an tam 115 kiloyum 1.68 boyundayım kendi vücudumdan iğrendim ayrıca çevrenin dalga geçmelerinden sıkıldım. yaptıklarımı kısaca anlatayım
öncelikle çok azimliyim. ve sabha akşam soğan suyu içiyorum(iki ay öncesi 20 gün denemiştim sadece sabah içtiğim ve arada kaçamak yaptığım günler olduğu halde tam 4 kilo vermiştim ve gözle görülür bir incelme olmuştu) bol su ve bitki çayları tüketiyorum olmassa olmaz yeşil çay ve form çayı içiyorum. ve günde bir diş sarımsak yutuyorum. elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum. aslında soğan suyu hariç diğer söylediklerimi yaparak 4 ayda 17 kilo vermiştim. evlendikten sonra hamilelikte 30 kilo aldım tedavi gördüm vs. kiloları aldım yani... şimdi Allahın izniyle tekrar başladım kendime güveniyorum hastalık olmadığı sürece tüm bunları yapıp 31/12/2010 da 70 kilo olmak istiyorum hedef çok büyük :) ben uzun süre internette olamayacağım için sana destek olamıyorum malesef ama en kısa zaman da tekrar yazmaya çalışacağım (nedeni bebeğimin oluşu ve başka şehre taşınıyor olmam) kalbim senle ve tüm zayıflamak ,isteyen arkadaşlarla olacak birde eski halimle yeni halimin fotosunu inşallah yıl sonunda sizlerle paylaşacağım hepinizi kocaman öpüyorum başarılar diliyorum Allah yardımcımız olsun (GİDİŞİM SUSKUN OLMUŞTU AMA DÖNÜŞÜM MUTEŞEM OLACAK)alkisalkisalkis

kilo veren herkesi kutlarım.
konu sahibinide ayrıca tebrik ederim.
müsait bir zmanda tüm mesajları okycağaım,şimdilik ilk sayfayı okudum.
hepinize kolay gelsin.

aralığın başından beri 3kilo verdim kilo verince insan daha bi azimli oluyo ama hasta olduğumdan sporu bıraktım yine başlıcam bakalım ay sonunda tartılcam.ilk başladığımki gibi sıkı yapmıyorum hatta kahvaltıyı çok iyi yapıyorum ama akşamları az yiyorum ve gaz olayımdanda kurtuldum bıkıyodum midemin şişmesinden.akşamları az yiyince gaz olayımda bitti en çok buna seviniyorum

Arkadaşlar lütfen başlığa uygun paylaşım yapalım, konu sahibi arkadaşımıza tebrik ve soru mesajlarının dışında kalan sohbet içerikli mesajlarınız temizlenecektir, zayıflamak için guruplaşarak paylaşım yapmak istiyorsanız Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU guruplarımız mevcut, tek başlık altında paylaşalım diyorsanız http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-867.html bu başlık size uygundur...
Bölüm düzeninin uygulanması amacıyla lütfen uyarıları dikkate alalım... ıyi paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
valla kimse kalmadı yavben aralık ayında yaptığım rejimde son gün tartıldım be 4kilo verdim.bir ayda 4kilo.yılbaşı akşamı ve ertesi gün doğum günüm vardı bende kendimi kutlamak için 1-2günlük ara verdim pastamı yedim dayanamadım ama o doğum günü pastamdı hemde haketmiştim eğer kilo verirsem alırım pasta veremezsem almıcam dedim neyse.şimdi yine devam ama ben kendimi aylık olarak böldüm ve ayda istediğim kiloyu verdiğim taktirde 1 günlük hediye vericem kendime:)bakalım bu ocak sonunda nolcak..arkadaşlar kimse yokmu birbirimize destek çıkmalıyız

Elma sirkesini suya katıp içmeye başladım.

1 litrelik pet şişeye su ve yarım çay bardağı sirke koydum. az da bal. bunu hergün içiyorum kızlar tavsiye ederim :)

Bu sefer en az 20 kilo vereceğim ve asla geri almayacağım. ınancım tam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…