- Konu Sahibi melihasaglam
-
Merhaba arkadaşlarım,
Geçen sene forumumuzda motive olmuş ve 2 ayda 15 kilo vererek 115 kilodan 100 kiloya inmiştim.Son derece sağlıklı ve düzenli bir kilo verme dönemi yaşadım.Ne var ki araya giren ailesel olaylar, çevresel olumsuzluklar ve psikolojik sorunlar nedeniyle kilo verme çabam sekteye uğradı.
Bir yerden sonra da mücadele edemez oldum ve pes ettim.Sonra aradan tam 1 sene geçti.Şu gündeyiz.Olmaz diyorum artık.Bekarım, 26 yaşındayım ama 100 kiloyum.Bu gidişe bir dur deme zamanı gelmiştir artık.
Kaldığım yerden sizlerle devam etmek istiyorum ve şu mantıkla yola çıkıyorum : 1 kere başaran gene başarır.1 defa başardıysam yine neden olmasın ?
15 kiloyu nasıl vermiştim ?
Zor olmadı açıkcası önce inandım ve karar verdim.
yerimsenibenSonrasında, önce buğday ekmeğini soframdan kaldırdım ve kesinlikle ağzıma sürmedim.Kepekli ekmeği de kontrollü bir biçimde tükettim.
Rafine şekerden uzakta, şekersiz ve reçelsiz bir hayat kurdum.
Unlu gıdalar, margarin ve pirinç de yine hayatımdan uzaktaydı artık.Kendimi tutmayıı başardım ve böyle gıdalardan uzak durdum.
Bol bol salata, sebze yemekleri, yoğurt, bulgur pilavı, mercimek çorbası, arada bol baharatlı ve yoğurtlu pirinç lapası, meyve ve et yemekleri yedim.
Hergün en az 3 kupa bitki çayı içtim.yeşilçay, funda çayı, kekikli naneli çay ve daha pek çok bitkiyi gün gün değişe değişe içiyordum.
Bolca su tükettim, termal sauna şort giyerek hergün 1 saat yürüdüm.
Bunlar sonucu 2 ayda 15 kilo verdim ve sanırım 2 bedene kadar da incelmiştim.
Çok harika bir duygu.O büyük pantolonlar, trençkotların size artık bol gelmesi o kadar güzel ki.
Şimdi tekrardan karar verdim ve 1 senelik bir periyot belirledim kendime arkadaşlar.Bu böyle gitmez.Kendimi güzel ve çekici bulmuyor sağlıksız bir hayat sürdüğümü biliyorum.
Hedefim 65 kilo.Boyum 1,65 ve kesinlikle 65 kilo olmak istiyorum.Bu uğurda elimden gelen her şeyi yapacağım arkadaşlar.15 kilo veren neden bi 15 daha vermesin, neden bi 15 daha..
Artık başladı.Bayram seyran umrumda değil, düzen oturtmaya başladım.Bugün benim ilk günümdü ve inancım tekrar yerine geldi.
Neler yaptığımı size anlatacağım.Faydalı olan ne varsa hepsini paylaşacak ve diyetisyenimin de tavsiyelerini yine buradan size sunacağım.
Önce sağlık ve sonra kendime olan güvenimin yerine gelmesi için bu şart.
Modaya uygun şık kıyafetler giymek, kendimi güzel ve çekici görmek istiyorum.
Neden olmasın ?
Kimse için değil, sadece kendim için istiyorum bunu ve ben kendim başaracağım.
Lütfen bana sizler de destek olun ve bunu beraber başaralım.Çünkü biz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?